../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif ../images/Emo62.gif

מזמן לא כתבתי לכם אנשים יפים...
אני פשוט עסוקה בלחזור לשיגרה לאחר ביקור
בישראל היה כיף לא נורמלי אבל
איבדתי את העבודה...
אני מחפשת יומם וליל אך
אולי למישהו יש משהו להציע? מוכנה לעשות הכל...WELL כמעט הכל
אני נמצאת באל-איי סוכנת נסיעות עם רשיון, תואר ראשון בתקשורת בדרך ואני מובטלת נו מה יהיה אולי יש כאן מלאך/ית

Gefen

New member
סאנשיינס יקירתי... ../images/Emo29.gif

נכון שהיה כיףף?? סאנשיינס ואני זכינו לראות הערב את דירתו של הדי ג´יי כולל הצבע הטרי על הקיר (הרחתי אותו עד קנזס) והצבע הטרי שבשיער!!!! (כמעט בלונד..) ושוב כמו תמיד.. היה כיף דניאל - המוסיקה, השיחה.. אפילו הראש המחומצן תרם לאוירה... וסוף סוף יצא לי להכיר את הסאנשיינס ולא רק בתמונה! תהנה המון במסיבה הערב ולך סאנשיינס - שתמצאי מהר מהר עבודה...
לילה טוב סוף סוף אני למיטה גפן

גפנפנית קבלי ../images/Emo25.gif את ממי

היה ממש כיף ומי שלא הגיע הפסיד...
הייתה מסיבה עם דיג´י אמיתי מחומצן והכל, היה סטרפטיז (סתםםם פנטזיה של הכותבת) והייתה גפנונית האמא הכי קולית בקנזס
אז מתי נפגשים שוב

הצעדן

New member
מצטער לשמוע. ../images/Emo119.gif

אני אמנם מהסביבה אבל לא ידוע לי על משרות פנויות. במצב התיירות כרגע יהיה מן הסתם קשה למצוא משרה כסוכנת נסיעות. הייתי בודק דרך ה JCC בעיתונים בעברית וב- jewish journal.

אוי צעדן יקר תודה על ה- ../images/Emo91.gif

אבל אני בודקת בעיתון היהודי וגם שם אין כלום ואם כבר יש צריך ניירות אוף מה יהיהיהיהיהייהיהיהיהי

fantom

New member
לפעמים ../images/Emo47.gif

אני אומנם רק בן 30 אבל החיים למדו אותי שלפעמים סוף של דבר רע מביא התחלה של דבר טוב ועם כשרון כמו שלך והשכלה אני בטוח שתוך זמן קצר תרכבי שוב על סוס ההצלחה ותראי כמה החיים ממשיכים לחייך אלייך ולעטוף אותך באהבה

למעלה