קטריס

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo163.gif

שלום לכם. אני כבר מחפש הרבה זמן צמח ששמו הלועזי הוא Syran Rue ואינו מוצא. התוכלו לכוון אותי למוצר שאוכל לרכוש בחנות טבע? בנוסף אני גם מחפש ג'ינקו בילובה, וגם ומה-הואנג או מאו-האנג או משהו בסגנון
אה כן, ועוד משהו, גם משהו שקוראים לו "תפוז מר" שכביכול משפר את מחזור ההדם וממריץ חילוף חומרים (ומכיר ציטריגלוקאן אם אינני טועה, מה שבשילוב עם אומגה 3 עוזר לנצל שומן כמקור אנרגיה). תודה מראש לכל העונים

קטריס

New member
ושכחתי עוד צמח אחד

צמח בשם Sleepy Grass שאין לי מושג מה שמו הלטיני.

כמה שאלות:

דבר ראשון, חלק מהצמחים שהזכרת מאד חזקים. למה אתה צריך אותם? שנית, גינקו בילובה כידוע לי משפר זכרון אבל הוא מיועד בעיקר לאנשים זקנים שסובלים מאלצייהמר או מתופעות הגיל השלישי. אתה יכול לנסות לקחת . זה בא בכדורים. :)

קטריס

New member
אני צריך אותם מסיבות.."רוחניות"

ביררתי קצת בקשר למה-הואנג, ולמרבה הפתעתי גליתי שהוא יצא מהחוק
אז אפשר לוותר עליו (אלא אם כן הוא לא חוקי למכירה אבל חוקי לגידול או משהו כזה?).

קטריס

New member
בעצם תנו לי להיות יותר ספציפי

תפוז מר אני צריך בשביל הספורט (מהסיבות שפרטתי). רציתי גם להשתמש במה-הואנג לשיפור ביצועים ספורטיים (אני מתאמן נורא חזק) אבל למרבה האכזבה גליתי שזהו צמח האפדרה שיצא מהחוק לא מכבר. על ג'ינקו בילובה אני מוותר. Syran Rue ו-Sleepy Grass אני צריך מסיבות אישיות, "שאמאניות" אם נקרא לזה.

yoelnd

New member
להשיג.....

היי אין בעיה להשיג הצמחים המדוברים - מתחת לשולחן..... או במקרים אחרים - בשמותאחרים - קודים מוסכמים. לגבי מקומות - לא המקום להרחיב, אציין שאין לי כל קשר כזה או אחר למיבאים, מייצאים המוכרים והקונים.

קטריס

New member
תפוז מר אפשר לקנות בלי בעיה

מקבלים את זה בתוך גלולות שורפי שומן של ויטהלייף, ו Syran Rue גדל בדרום כמו עשב שוטה. לצערי אני גר בצפון ואין לי שום עניין בלקנות מוצרים של ויטהלייף.

למעלה