אני מנסה למצוא שערי חליפין מצטלבים (יורו לדולר) בשנת 2002 ולא מוצאת. אולי למישהו יש קישור<??????
י יעלי2 New member 26/1/03 #1 ../images/Emo53.gif../images/Emo88.gif../images/Emo56.gif../images/Emo184.gif../images/Emo147.gif אני מנסה למצוא שערי חליפין מצטלבים (יורו לדולר) בשנת 2002 ולא מוצאת. אולי למישהו יש קישור<??????
../images/Emo53.gif../images/Emo88.gif../images/Emo56.gif../images/Emo184.gif../images/Emo147.gif אני מנסה למצוא שערי חליפין מצטלבים (יורו לדולר) בשנת 2002 ולא מוצאת. אולי למישהו יש קישור<??????
B blessed New member 26/1/03 #4 תנסי גם את זה אם את צריכה תאריכים ספציפיים אז יש פה: http://www.x-rates.com/cgi-bin/hlookup.cgi
י יעלי2 New member 26/1/03 #5 תודה שלתיכן ושאלת המשך לבלסד-באתר הלועזי (שאלה להדיוטות): ההפרש בין שני השערים תקף לנו או רק במסחר בארה"ב? או שזה אותו הדבר כי אנחנו מושפעים מהם?
תודה שלתיכן ושאלת המשך לבלסד-באתר הלועזי (שאלה להדיוטות): ההפרש בין שני השערים תקף לנו או רק במסחר בארה"ב? או שזה אותו הדבר כי אנחנו מושפעים מהם?
B blessed New member 26/1/03 #6 וואלה, את צודקת ברור שהשערים שנקבעים בישראל הם שונים. טעות טיפשית שלי. יש לי נתונים מצטלבים אבל רק מאמצע מרץ. אם את רוצה תגידי לי ואני אצרף לך קובץ excel
וואלה, את צודקת ברור שהשערים שנקבעים בישראל הם שונים. טעות טיפשית שלי. יש לי נתונים מצטלבים אבל רק מאמצע מרץ. אם את רוצה תגידי לי ואני אצרף לך קובץ excel
י יעלי2 New member 26/1/03 #7 איזה מזל שלא התפדחתי לשאול... אני צריכה את תאריך 9/8/02. אם יש לך לינק לאתר שאפשר להוריד ממנו אני אשמח. תמרה עזרה לי בזמנו אבל אני לא משתמשת בזה כמעט ולכן פונה בענין הזה שוב.
איזה מזל שלא התפדחתי לשאול... אני צריכה את תאריך 9/8/02. אם יש לך לינק לאתר שאפשר להוריד ממנו אני אשמח. תמרה עזרה לי בזמנו אבל אני לא משתמשת בזה כמעט ולכן פונה בענין הזה שוב.
B blessed New member 26/1/03 #8 9 באוגוסט 2002 1 אירו= 0.97255 דולר אין לי לינק. יש לי בעבודה תוכנה עם כל השערים.