f o x g i r l

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני צריכה ממכם אתר אינטרנט שדרכו אני יכולה להכין שאלות בחן את עצמך, וסקרים לאתר אינטרנט שלי
ועוד דבר: מישהו פה נכנס בכלל לאתר שלי

freak2100

New member
מצטער, אבל

יש לי משהו נגד אתרים שנבנו ב"בום", ב"בונו" וגם בתוכנות WYSIWYG... הם פשוט... פשוט... לא זה........ סקרים ובחן את עצמך אפשר להכין, לא בכל כך הרבה קושי, בASP. אבל... צריך לדעת בשביל זה ASP...... בחן את עצמך אפשר, למען האמת, להכין אפילו בJS, אבל שוב - זה דורש ידע...

../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif

את יכוה לפנות אליי באיציק, אני אנסה לעזור לך (בין עיתון כיתתי למשנהו (?!)).
ניר

f o x g i r l

New member
משהו..........

נגד בום הא
, זה מאוד זה
מוווווואהאהאהאהא אהאהאהאהאהאהאהההה

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif

אין לי שום דבר נגד האתר (נחמד דווקא)- אבל אני לא סובל שירות בניית אתרים מהסגנון. זה יותר מדיי תבניתי.

f o x g i r l

New member
לא דיברת אליך..., אבל אני הכי שונאת

את הפרסומות באתר שלי, נוקים וכל מיני חרטא ברטא

freak2100

New member
כן...

לא משהו אישי נגדך אבל כל שירותי הWhat You See Is What You Get (או בקיצור wysiwyg) מאוד מעצבנים אותי גם כי הרמה שלהם נמוכה מאוד גם כי הם מגבילים את הבונים של האתר, שאחרי זה לא מצליחים לעשות כל מני דברים, ובדרך כלל זה נגמר בפורום בוני אתרים גם כי הם בונים את הקוד ממש לא טוב (לא כולם... הרב) בקיצור - notepad שולט (וכמובן, אין פירסומות... זה תלוי רק בשרת, ויש הרבה שרתים בלי פרסומות, אפילו חינמיים! למרות שגם שרתים חינמיים אני שונא... נו, אני שונא הרבה דברים
)

*מצטרף לפריק* ../images/Emo16.gif

רק שאני דווקא לא נגד וויזוויגים מקצועיים.. זאת אומרת, דריםוויבר וכאלה. אבל בוני אתרים כמו ג´אוסיטיס וכאלה- ממש לא. אגב, מזכיר לי, שנה שעברה, שבאתי לבקר בבי"ס היסודי, איזה ילד מכיתה ו´ השוויץ על אתר כיתתי ש"הוא בנה לבד", הסתכלתי קצת- כמובן, טאג קטן ב-HTML הוא לא יודע... אלא הבונה של ג´אוסיטיס! (שאגב- האתר נראה בהתאם..). ואני מצטער אם פגעתי במכורי ג´אוסיטיס למיניהם
.
ניר

דRדכוסי

New member
סקרנים../images/Emo26.gif

סקרים ניתן לבנות דרך האתר "סקרן" דורש הרשמה קצרה, סקר פשוט זה חינם אם זה סקרים מורכבים (שזה בדרך כלל חברות עושות)זה בתשלום בקיצור כנסי ל"סקרן" ואת יכולה לעשות שם סקרים בחינם

Dracos Love

New member
בבקשה.. ../images/Emo108.gif

אני לא מאמינה שאף אחד עוד לא קישר לך.. אחרי מתקפת הקוויזים של פורום 160! כאן

f o x g i r l

New member
תודה..., אבל אפשר../images/Emo39.gif

לכתוב את הסקרים שם רק באנגלית..........

למעלה