י5דה רעה

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמממ.. באחד הפרקים שהיו אתמול או שלשום בעונה הראשונה אז היה את השיר שייק יו באדי של טיירה.. מישהו יכו בבקשה לתת לי את השם המלא באנגלית של השיר ולהגיד לי איך קיבלו את השיר

Sahar 11

New member
Shake Your Body

אממ אין לי שמץ מה היה עם השיר, אבל ככל הנראה היא לא עשתה עוד קליפ אחרי זה אז כנראה היה כישלון היא באמת חשבה שהוא יהיה להיט?
עדיף שתישאר דוגמנית

עדידי15

New member
זהו!../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

לא כל דוגמנית חייבת להיות גם זמרת וגם שחקנית! זה פשוט מחליא

Sahar 11

New member
אני בכלל חושבת

שכל אחד יעסוק במה שהוא תמיד היה. זה תמיד יהיה כישלון לפנות לכיוון אחר

niranat

New member
ממש לא נכון...

לרוב האנשים יש יותר מכישור אחד, והם יכולים לפנות לכיוונים שונים ולהיות מוצלחים ביותר מדבר אחד. לא צריך להתקבע על משהו מסוים, אם יש כישורים, למה לא להתפתח במקום להיתקע באותו מקום כל החיים?

Sahar 11

New member
נכון

אבל רוב הסלבס פונים לכיוונים שאין להם בכלל כישרון בו, והם שם בגלל הפרסום

niranat

New member
*נושא*

תראי, הקטע שרוב הסלבס, בין אם הם שחקנים, דוגמנים, מגישים, זמרים או השד יודע מה - יש להם כישורים בימתיים. הם טובים מול קהל, ושחקנית שהיא שחקנית מצוינת וגם יפה יכולה בכיף לפנות לכיוון של דוגמנות, פשוט כי היא טובה גם בזה, מתוך זה שיש לה כישורים בימתיים. וזה פועל לכל הכיוונים, כי יש זמרות שיכולות להיות שחקניות מעולות, דוגמניות שיכולות להיות זמרות נפלאות ושחקניות שיכולות להיות רקדניות מדהימות. הבעיה מתחילה כשמפורסמים רוכבים על גל ההצלחה ופונים לכיוון שהם לא מוכשרים בו, ויש כאלה, אבל יש גם הרבה שפשוט טובים בכמה תחומים ובזה אין שומדבר רע.

JULI4561

New member
../images/Emo45.gif צודקת! אבל עם רוצים להתפתח

צריך להתפתח בכישרוים שבאמת טובים בו... לא כמו כל הדוגמניות שלא יודעו לשחק .. *אהם* בר רפאלי *אהם*

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

רדו מבר רפאלי... לפחות היא לא מתאמצת יותר מדי (וללא הצלחה) כמו שאר השחקנים בשאר הטלנובלות

niranat

New member
ועוד מה הקטע?

היא בעצמה לא מפסיקה להתבכיין על זה ששחקניות לוקחות את המקום של דוגמניות על שערי המגזינים ובפרוייקטי האופנה - אז... מה הקטע?! ולמישהו יש מושג בת כמה היא?

JULI4561

New member
היא הוציאה עוד כמה שירים

אבל לא משהו .. עם גם לא שרה כל כך יפה!

מיסכנה טיירה איזה מושפלת ../images/Emo31.gif../images/Emo122.gif

כי אני את האמת לא שמעתי את הקליף אפילו לא בMTVולא VH1 מיסכנה איזה השפלה

OhBaby

New member
כי לקליף יש יותר משמעות מאשר לקליפ

זו מילה עוצמתית מאוד

למעלה