KEYSAR

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

אבקש את עזרתכם. כשאני מסיים את עבודתי במחשב ומבצע כיבוי,בד"כ בתדירות של 50% ,בעיקר לאחר גלישה באינטרנט המחשב לא נכבה לי ועולה לי מסך כחול כהה עם הודעת שגיאה זו: windows protection error.you need to restart your computer .system halted" מה עלי לעשות ????פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ולא עזר לי. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס מילניום,פנטיום 4 ,1.4 אנא אל תפנו אותי לאתרים באנגלית ללא הסבר מדוייק כיצד לפעול כי אני מאוד חלש בכך." תודה רבה וגמר חתימה טובה.

שחר ק.

New member
זה פורום תמיכה????? ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם זהו פורום תמיכה ???? או שאף אחד לא יודע!!! בבקשה השיבו לי....... אני נואש

philips

New member
ככלל

הרבה בעיות והרבה פתרונות יכולים לגרום לבעייה הזו.. בתור נקודת החתחלה...אם הייתי במקומך..הייתי עובר ל 2000 או ל XP או ל 98 SE2.... ME היא מערכת הפעלה נוראית ומלאה באגים.

qazqaz

New member
פיליפס צודק. ישנן אלפי סיבות

העלולות לגרום לבעיה בכיבוי וינדוס, ויש המון מאמרים (באנגלית, אין מה לעשות) בענין זה , גם באתר של מייקרוסופט. צעד אדיר לפיתרון הבעיה הוא, כפי שהציע פיליפס, לעבור למערכת הפעלה נורמלית - כל וינדוס אחר, 98SE ומעלה. אני בטוח שתוכל למצוא אצל אחד מחבריך/שכניך וינדוס 98SE , שתוכל להשאילו "להתרשמות"...

led

New member
לגביי שאלתך

אז ככה 1 אניממליץ לך בחום לעבור לווינדוס 98 2 כנראה שיש לך במצב הנתון בעייה עם איזה ווירוס אז תעזר באנטי ווירוס 3 אחי ....קצת לפניי כיבוי המחשב תסתכל לצד ימין אילו יישומים עדיין פעילים ..ליד השעון של ווינדוס תנסה לסגור קצת מהם עי הקשה על alt+ctrl+delete ולאחר שסגרת אותם תבצע ריסט למחשב אם ההוד´עה עדיין מופיעה לך אז הבעיה היא יותר רצינית אם אחרי שסגרת התקנים ווינדוס נכבית כראוי אז עלית על התוכנה שגורמת לבעייה . הסר אותה וזה הכול שלך תמיד ............ לד

למעלה