שלקע

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

תראו לא מזמן (אתמול) נרשמתי לפורום אופנה. עכשיו הרוב שם מניאקים ויש שם שרשור של איזה 124 הודעות של ירידות עליי ואני בחזרה. עכשיו נמאס לי להתמודד לבד, ובגלל שלמנהלת אין מספיק שכל כדיי למחוק את ההודעה ואת היוזרים שלהם הפורום אז אני צריכה להשאר ולהילחם כי אני לא עוזבת. מישהו? הלפ מי?

i l i

New member
תרשמי לנו את הכתובת ונכנס לשם ונרד

עליהם בחזרה! מי מתעסק איתך?!

M a M u S h A

New member
לשלקע...

מה איתי , אני לא עזרתי???עכשיו באו לשם די הרבה שלצידך גם ככה...

שלקע כנסי רגע

ראיתי את כל מה שכתבו שם והם ממש מניאקים ולדעתי לא כדאי לך לריב איתם פשוט אל תתייחסי ואז תראי להם שהגיל לא קובע אלא ההתנהגות לפעמים גם קובעת את הגיל!!! ואני פעם הייתי בפורום הזה והם היו דיי נחמדים וליאור הזה <אנטיביוטיקה> הוא ממש אבל ממש מניאק ואם הוא אומר לך משהו קיצוני כזה תגידי לו תבוא אלי וניראה אותך אם אתה מעז להגיד ותגידי להם שאולי את בת 11 והם בני 16-17 ומעלה אבל את לא יורדת לרמה של ילדים בני 5-6 והם כן..!

שלקע

New member
איי נואו, איי נואו.. אבל זה משעשע ל

ראות את הטמטום בפעולה...

p r u d e n s

New member
הגבתי להם|זדון|../images/Emo167.gif|אאומר||מרי|

איזה חבורה של סתומים...

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

שלום אני חדשה! קוראים לי שירי ואני בת 13 בכיתה ז'! שלקע אם את צריכה עזרה אז אני מוכנה לעזור לך!

C honey

New member
כמה דברים..|אראגורן|../images/Emo170.gif|בנחוש|

קודם כל-ברוכה הבאה לילדה החדשה!!!
ואילי, למה הם מסכנים??.. ושלקע, למה את לא פשוט קמה ועוזבת את הפורום "אופנה" (או מה שזה לא יהיה..), הזה??!.. תעזבי את הפורום הזה אם מתייחסים אלייך רע שם!!! (מה טוב בו?) ואני לא תוקפת.., שום כוונה..., פשוט באה להגנתך...
ושירי, הילדה החדשה, מאיפה את???..

שלקע

New member
הן הגזימו ביג טיים!

אני החזרתי להן על השטויות שהן אמרו (וכן, מה לעשות הן העליבו אותי יותר ממה שאני אותן) והן (טום-טום) הגזימה! אני לא רוצה להתבכיין, אבל סליחה.. זה הגזמה.

באמת הפתעה גדולה... ../images/Emo151.gif

שונאים אתכן גם מחוץ לפורום הזה... וואו... היית צריכה לשאול אותי. אני כבר הייתי דואגת לעדכן אותך שכל מי שגולשת בפורום הזה, לעולם לא תהיה מסמר של שום מסיבה.

למעלה