../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

יש לי בן זוג שאנו נפגשים לזיונים בלבד, בפעם האחרונה הוא ביקש לצרף מישהי, הייתי רוצה קצת לקבל הסבר לגבי מה שזה אומר, ומה אני אמורה לעשות בנדון אין לי שום ידע לגבי זה אלפי תודות למי שיתן לי קצת רקע בנושא, הייתי רוצה לקבל חוות דעת גם מנשים וגם מגברים (מה זה עושה עושה לכם)

מה הבעיה

אם זה רק סקס אז גיוון יכול להיות אפילו נפלא מאוד. להוסיף בחורה זה אומר שאת תהיי איתה הוא איתה כולכם יחד תיגעו תלטפו .... אז את חושבת שזה משהו שתרצי?

Sefy

New member
I'm Guessing you are Worried

That if he wants to bring another girl in, then you think he is tired of you. Well, I doubt that is the case, it's a known fact that just 90 percent of all guys have a fantasy of being with two girls
As for what to do about it ? just go with the flow, unless you do not like the idea of being with another girl ? and that would explain how you are responding to the idea.​

עצה שלי

תורידי לך איזה סרטון תכלכל עם שלישיה שמעורבים בה שתי נשים וגבר, ופשוט תראי מה זה עושה לך. אם זה מוצא חן בעיניך, איך ספי היה אומר את זה? go for it!!!!! אני

horneyboy

New member
טוב, תראי...

דבר ראשון, זה לא אומר שהוא רוצה אותך פחות. ההפך, אם הוא רוצה לשתף אותך בחוויה שהיא כנראה מאוד מיוחדת בשבילו, אז הוא מאוד חושק בך. מצד שני, אם מפריעה לך נוכחות של עוד בחורה במיטה, את יכולה להגיד לו שאת לא מעוניינת. ודבר שלישי, יש שתי דרכים (עיקריות) להיות בשלישיה. יש מצב שכולם עם כולם, כולם נוגעים בכולם, מתנשקים עם כולם וכו'. ויש מצב שאת עם הגבר, והבחורה השניה עם הגבר, אבל אין מגע ישיר ביניכן. אז שוב, תבחרי מה שמתאים לך, אם בכלל. מקווה שקצת עזרתי...

לדעתי

זה לא אומר שהוא חושק בה זה אומר שהוא גבר חרמן שרוצה לממש את הפנטזיה שלו כי איזה גבר לא ירצה שתי בחורות במיטה...

Sefy

New member
...Hmmm... I wouldn't

Fantasy yes, for real, not a chance, and before those with the smart remark jump up: You Don't Miss What You Never Had So Teling me: You Don't Know What You Are Missing Is a Complete Inaccurate Motto, considering the fact if I don't know then how could I possible be missing it ?

horneyboy

New member
זה אומר...

...שהוא חושק גם בה וגם בעוד מישהי... אבל הבעיה פה היא שהבחורה כנראה מעוניינת לחזק את הקשר, ואלו הבחור כנראה לא. ואחרים פה כבר ענו לגבי זה.

בן אדם1

New member
תבקשי גם את ממנו .......

לצרף עודבןותראי איך הוא מגיב. מה שברור שאם תצרפו עוד בת זוג לסקס,תשומת הלב שלו תצטרך להתחלק בין שתיכם דבר שאומר שאת היא המפסידה הגדולה.

מה פתאום?????

מה פתאום היא מפסידה???? הרי היא יכולה לקבל תשומת לב גם מהבחורה שמצטרפת.. להפך, כל אחד מהמשתתפים מקבל תשומת לב משני האחרים, זה יכול להיות נהדר, אבל חייבת להיות פתיחות לזה.

sagi24

New member
תשובה

את בכלל נמשכת לנשים? אם כן אז אחלה תלכי על זה אם את לא נמכת לבנות בקטע מיני אז אל תעשי את זה רק בגלל שאותו בחור הציע ותציעי גם את פנטזיות שיש לך שאת רוצתה לממש ידוע שזה ששתי בחורות בקטע מיני מדליקות גברים כי זה אירוטי הרי סקס בין שני גברים זה גס ובין שתי נשים זה אירוטי וחושבני הרבה ליטופים וליקוקים ואורלי

:)

דבר ראשון צריכה להיות לך איזשהי משיכה לבנות כי אם אין לך אז לא שווה... וואלה אישית מגעיל אותי לרדת לבחורה אבל את צריכה לנסות אולי את תאהבי... רוצה הסברים לגבי איך לרדת טוב לבחורה? כי למרות שלא ירדתי אני יודע להסביר מוציין. אורגיה זה הדבר הכי מבולבל בעולם את פשוט זורמת עם העניינים בזמן שאת יורדת לאחד את תוקעת אצבעות לשניה בזמן שאת יורדת למישהי תעמדי על 4 ותוך כדי הגבר יזיין אותך... אם יש לך שאלות ספציפיות שאלי חופשי

חררה, זה מה שזה עושה לי.

מילא הייתם אוהבים אז ברור המשקל של ההיא בקשר, אבל אם זה רק לזיונים אוהו, כאן הרכושנות היתה נכנסת לפעולה.

../images/Emo51.gif אבל יש לי שאלה נוספת

אני פעם ראשונה במערכת יחסים כזו, אני גם לא כל כך יודעת איך זה הולך , האם נפגשים למין בלבד או שמידי פעם אפשר לצאת קצת לבלות או משהו כזה, דבר נוסף לגבי השאלה הקודמת לצרף מישהי , אז אין לי שום משיכה או רצון להיות עם בת נוספת , רק שאני פוחדת לאבד אותו, העניין הוא שאני מאוד אוהבת אותו

Sefy

New member
../images/Emo4.gif ? What do you mean

By Saying "אני פעם ראשונה במערכת יחסים כזו" ? is this a Yezizim kind of relation ? cause you said "שאני מאוד אוהבת אותו" and that doesn't sound like Yezizim to me
If this is a relationship, then in no way should you be forced to do something that you do not want to do! especialy if you have no desire what so ever to be with another girl! I Want you to think a bit ahead, and tell yourself what is it you love about him, that you are willing to do anything he asks. Cause I think, you should have a serious talk with him, and explain how you feel.​

תראי, יש כאן בעיה בציפיות

את צריכה אולי לאמר לו שבשבילך זה לא רק זיונים.ושיחליט.תראי,אני לא רואה מצב של להמשיך כשהציפיות כל כך שונות. זה רגע האמת-לא?

*g99

New member
שלישיות..

האמת שלא צריך ידע,צריך רק לחוות. את צריכה להיות מוכנה לכך שעוד בחורה תהייה ותיגע ותחוש אותך. זה יכול להיות מדהים,את יכולה להנות מאוד. כמו כן את יכולה להרגיש לא בנוח. הכל יכול להיות. הכי חשוב בעני זה לחוות,את לא חייבת לאהוב את זה ואת גם לא חייבת לעשות זאת שוב. לפי דעתי לכי על זה,את לא יכולה להפסיד כלום.. וכפי שכבר הציעו לך,את יכולה להציע שבפעם הבאה תביאו גבר. בהצלחה.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

idan777

New member
זה כייף - אך עם סיכון מסויים

היי מירה התמימה זה ממש כייף, אני מדבר מתוך נסיון, אך יש סיכון מסויים. מה הסכנה? הסיכוי שהוא יידלק עלייה ממש והוא יעזוב אותך למענה. חוץ מזה, אם את לא נמשכת לשים - אל תכנסי לזה בכלל בהצלחה, עידן

למעלה