../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני ממש במצוקה. מזל שיש למי לכתוב. פיצ'י, חתולת רחוב (שמבלה לא מעט בביתנו), המליטה לפני שבועיים. עקבתי אחריה והתברר שהיא מחביאה את הגורים במחסן. הזכוכית בחלון למחסן היתה חצי שבורה והחלון רקוב. היא ממש עשתה סנפלינג כדי לקפוץ מעליו ופחדתי שתיפצע, לכן הוצאתי (בקלות) את החלון. היו כמה ימים של חסד, בהם היא היתה יוצאת מהחלון לקריאות "פססססס" ורצה אל עבר הבניין. (יש לציין שהאיזור חרדי ולא ממש אוהדים פה, בלשון המעטה, חתולים) פתאום גיליתי שתיקים גדולים חוסמים את החלון. הוצאתי אותם (בטיפשותי, כי יכולתי למעוך ולהשאיר לה דרך מילוט) ובעל המחסן (ככל הנראה...) תחב שם היום גיגית ענקית שחוסמת את כל החלון. ניסיתי לאתר אותו, ללא הצלחה. דחקתי בחוזקה את הגיגית וקראתי לפיצ'י. היא לא נראתה במצוקה, אבל כשחזרה, צפיתי בה. היא קפצה לחלון ולא יכלה לעקוף את הגיגית והתחילה לילל. דחפתי אותה (את פיצ'י) פנימה. עכשיו, כמה שעות אני במתח נוראי, חוששת לחייה, לא מפסיקה לחשוב עליה. לפעמים, לאורך הכרותי אותה, אני מפנטזת שתמות כבר. אין לי כוחות לדאוג לה כל כך הרבה.... ואני מכירה אותה ומארחת אותה כבר 10 שנים. אני חנוקה. איזה מצב ביש!!! כבר עבר לי בראש להוציא אותה ולהשאיר את החלון חסום כשהגורים בפנים... (אני יודעת שזה נורא, אבל אני ממש ממש אובדת עצות) מה עושים???

enat06

New member
../images/Emo10.gif באמת מסובך..

יש פתחים אחרים למחסן או אפשרות להציץ פנימה ממקום אחר? האם את יכולה להכניס לה אוכל פנימה? קשה לתת עצות על סמך התיאור שנתת כאן אבל אם תחליטי לנסות לחלץ אותה את יכולה אולי לבקש עזרה בתשלום ממחלץ מקצועי כמו אבי קוזי..

תודה מותק,

זה הפתח היחיד... אני יכולה לזרוק לה אוכל פנימה, אבל זה מחסן פרטי.... זרקתי פנימה (לפני שידעתי שהמחסן פרטי) סמרטוטים לגורים, ומצאתי אותם תחובים בחלון יום למחרת... מחלץ מקצועי יוציא ממחסן פרטי? יואו, אני כבר לא בטוחה שאני רוצה ילדים... איזה דאגות!!!

אשתר1

New member
תעשי כל מה שאת יכולה

להגן על החתולה הזו והגורים שלה,ולדאוג שתמיד תהיה לה דרך יציאה החוצה מהמחסן,גם אם צריך להעיף תיקים גיגיות ולא יודעת מה,ההודעה שלך ממש חסרת רגש והגיון בריא,בא לך שהגורים ימותו? שהיא תמות? מה זה צריך להביע? לא יותר ריאלי הומני וקל לעקר חתולה שאת כבר מכירה ודואגת לה עשר שנים היא המליטה עשרות גורים לעולם המזורגג הזה שגם אוהבי החתולים הוזים כיצד הם חונקים חתולים,אבוי לנו מאוהבי חתולים כמוך,חוסר רגישות משוועת.

תרגעי ואל תשפטי אותי כל כך מהר

דיברתי על פנטזיות בפורום שאני מרגישה בו בטוח. הפירוש של הפנטזיה היא שהיא לא ברת מימוש כמובן- אלא משקפת את חוסר האונים שלי והדאגה שלי כלפיה. אני מתכוונת לעקר אותה, אך כתבו לי פה שצריכים לחלוף מינימום חודשיים מאז ההמלטה. מה היית עושה במצבי? מה שאני צריכה עכשיו זה לא התקפה אלא השתתפות ועצות יעילות. אני מתה על חתולים ומוצפת דאגה לכן כתבתי מה שכתבתי, לא כי אני עומדת לחנוק אותה או את הגורים שלה.

באסטM

New member
השארת פתק לבעל המחסן?

את רואה את הגורים? מצליחה לשים שם אוכל?מים? ההודעה לא ממש ברורה...

ל באסטM

כרגע הגיגית נפלה פנימה, כך החתולה יכולה לצאת ולהיכנס, אבל אני כל הזמן דואגת כי יש הסלמה בחסימה של החלון... מה הוא ישים שם מחר?? אני לא רואה את הגורים אבל יודעת שהם שם. אני נותנת לה מזון ושתיה פעם ביום לפחות כשהיא עולה הביתה. אבל המתח פשוט הורג אותי. אני שוקלת לשים לבעל המחסן פתק אבל חוששת ממי שאפגוש ואיך יגיב. וגם אם אהיה חייבת, איך אוציא את הגורים? ולאן?? לא עיקרתי עד עכשיו כי היה נראה לי אלים כלפיה. לא רציתי שתסבול, אבל מן הסתם, כך סובלת יותר. (בטוח?!) התמונות למטה של העיקור נראות מזעזעות, זה הכרחי כך? מהבטן עדיף? אין פרוצדורה פחות גסה?? תודדה!!!

באסטM

New member
עדיף שהוא יידע שאת דואגת לה

ולא יחשוב ש"נפלו" עליו חתולים. בטח הוא גרש אותה, ואם תסבירי לו שאת מעוניינת בהם (לפחות זמנית עד שיימצא פתרון), הוא ינהג יותר בעדינות (או פחות באלימות) כי יש מישהו ששם לב . מצאי לגורים פינה מוסתרת, ואם אפשר אולי אצלך אפילו במקלחת. אם האמא מכירה את הבית שלך, אולי היא בעצמה תביא את הגורים. לגבי העיקור באמת תצטרכי לחכות קצת, אבל התמונות כאן ממש לא אופייניות. עיקור לרוב עובר בהצלחה אם זה אצל מישהו מיומן ואכפתי, וההחלמה פחות מכמה ימים.

enat06

New member
לגבי עיקור אין לך מה לחשוש

זה לטובתה, אבל לא כרגע, ברגע שיהיה ברור מה קורה עם הגורים וכשתסיים להניק אותם בגיל שלושה חודשים, את צריכה כבר עכשיו לחשוב על מקום אלטרנטיבי עבורם ואולי אין ברירה אלא לדבר עם בעל המחסן, לשאול אם יכולים להשאר שם עוד כמה זמן, במקביל לחפש פתרון אחר, תמשיכי לעדכן! מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר..

תודה רבה רבה!

כרגע הגיגית עוד נפולה כך שיש מספיק רווח. זה באמת עזר ההשתתפות כאן כי הרגשתי שאני נגמרת מדאגה. לא ישנתי טוב בלילה בגללה והיה קשה לי לתפקד בעבודה. כל הזמן דמיינתי תסריטים איך הוא ... שמתי לו שוב פתק. הוא עדיין לא התקשר. מקווה שיהיה טוב. שוב תודה לכולכם. לא היה לי עם מי לחלוק (שמבין חתולית...)

GentlyWeeps

New member
חשוב מאוד להשאיר פתק לבעלים

תשאירי לו פתק ותרשמי לו שיש במחסן שלו גורים ושאת רוצה להוציא אותם משם ולקחת אותם אלייך !!! ותדגישי לו שאת רוצה לקחת אותם! זאת אומרת, שלא יחשוב שאת רוצה "לגדל" אותם שם ולזרוק להם אוכל פנימה ושישארו שם כי הוא בטוח לא יסכים , כי רוב האחוזים הם שהוא לא מעוניין בהם במחסן שלו ובהזדמנות הראשונה שתהיה לו הוא יעיף אותם החוצה. תשאירי לו מספר טלפון ותגידי לו שיתקשר אלייך כשיהיה במקום ותבואי ותקחי אותם ואת החתלה ממש לא בטוח שהאמא והגורים ישארו שם מי יודע מה הוא יעשה להם... :| מצב לא קל אבל שווה להשקיע קצת..מקווה שתצליחי

למעלה