• פותח הנושא bomb4
  • פורסם בתאריך

bomb4

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

יש לי KTM 250EXC שנת 99 ולא שמתי שמן. שפכתי מנוע בנסיעה וחבר שלי אמר לי שאני צריך לעשות שיפוץ מנוע כללי. אמרו לי שלהזמין חלקים מקוריים הרבה יותר יקר מחריטה. שווה לי לעשות חריטה של מיסבים, קרנק ובוכנה? עדיף להזמין מהחברה? אני רוצה להשאר עם האופנוע הזה עוד הרבה שנים ולא רוצה להוציא עליו כל פעם מחדש.

hananlv

New member
מאיפה החבר שלך יודע?

הוא פתח את המנוע? אולי צריך רק לשפץ את החלק העליון ואולי מספיק רק רינגים? תן את האופנוע למוסך מוסמך שיפרק ויתן לך הערכת נזקים לפני שאתה בכלל חושב איך להמשיך הלאה

MexMex

New member
מה אתה מתערב בכלל ../images/Emo35.gif

ומה עם המסר ששלחתי לך לפני שבוע (לגבי השלמת המאמר)? בוקר טוב ידידי...

hananlv

New member
אין זמן

מרוב פוליטיקה בעמותה ... וגם נסיעה קטנטונת לגרנד פרי בהולנד שזה עתה חזרתי ממנה אבל נשבע שכבר התחלתי....

MexMex

New member
אז שם היית ../images/Emo70.gif

איך היה? ראית "לייב" את ההתנגשות? בוקר...

MexMex

New member
הכל צריך להגיד מפורשות?

של ביאג´י - אוקווה...כמובן...

hananlv

New member
ראיתי גם ראיתי

וההתרסקות של קפירוסי הייתה הרבה יותר מרשימה

MexMex

New member
אז למה לא...

תעבור לרגע קט לפורום לוגמי הפיח, ותשתף אותנו בחוויות? מה זו הקמצנות הזאת על הבוקר????

hananlv

New member
בחייך שכולם ידעו?

שיש לי איזשהי זיקה למשהו בלי קוביות???

MexMex

New member
סליחה?

מה הקשר בין הזמנת חלקים מקורים (חלקים) לבין חריטה (עבודה) ? ומה זה בדיוק חריטה של הקרנק, אם יותר לי לשאול? וגם הבוכנה והמיסבים אינם חלקים "נחרטים", לפי מיטב זכרוני הדלוח...הדבר היחיד שנחרט בעסק הוא הצלינדר, וגם לגבי זה אני קצת בספק (ניקסיל...) בקיצור, 2 עצות: עצה ראשונה: 1. הזמן חלקים מקוריים, או תחליפיים מחברה משובחת (ויסקו, פרו איקס וכאלו) 2. בצע את החריטה (אפשר בכלל? זה לא צלינדר עם ציפוי ניקסיל???) במקום הכי טוב שתמצא - עפ"י המלצת אנשי אופרוד 3. הרכב את כל החלקים אצל מומחים בלבד - המלצתי, שוב, אופרוד... עצה שנייה: לעולם, אבל לעולם, אל תשאיר את הג´ריקן ללא תערובת. קריא - מילאת דלק, מייד ערבב שמן...ככה אין ספקות של "שמתי או לא שמתי שמן"... אדיוס

MexMex

New member
סניף צפוני???

בביקור האחרון (שאני מניח שאתה זוכר..
), התברר לי כי הסניף הצפוני נסגר... מפיו של המרוקאי בכבודו ובעצמו... "נסתפק" באוריה ועופר... אדיוס

hananlv

New member
נסגר נסגר

אבל אני מניח שאפשר להשיג אצלו מה שנקרא שר"פ (שרותי רפואה פרטית למי שלא בקי בנבכי קופ"ח)

למעלה