החדשה

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני חדשה בפורום הזה וזקוקה לעזרתכם הדחופה......... אחותי מתחתנת בחודש אוגוסט......וזו החתונה הראשונה בקרב משפחתי הקרובה (אחים, אחיות) אני רוצה למצוא בגד יפה ומחמיא, ואני לא נקראת מלאה אלא שמנה. הבגדים של מתאים לי, עונות, לילית&ורדה, - לא מתאימים לי לאירוע מתאים לי ועונות - בשבילי זה יותר ליום יום בלילית&ורדה - הבגדים שם בסגנון מאוד אבל מאוד רחב, שמראה אותנו פי 4 ממה שנראים
הייתי שבוע שעבר אצל מעצבת אופנה בחולון שהמליצה לי על מכנס וחולצה בלבד בסך של כמעט 3000 ש"ח קצת מוגזם, לא ?!?!?! אם יש לכם המלצה לגבי מעצבת/מעצב - במחירים סבירים אשמח לקבל. או אם אתם מכירים עוד חנויות למידות גדולות גדולות..... אשמח לקבל את תשובתכם ועזרתכם בהקדם, מאחר והעניין קצת דחוף, החתונה באוגוסט 2002. תודהה רבה

אביטל +

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

רציתי להמליץ לה על מעצבת שעשתה לי את החליפה לחתונה שלי זה היה לפני מספר שנים והיא עבדה במדרחוב נורדאו בחיפה הבעיה היא שאני לא זוכרת את השם אבל אני יכולה לנסות לברר היא הייתה פשוט נהדרת

DREAM111

New member
יש לי יש לי יש לי

מאוד מומלץ "מתוקה" בת"א נחלת בנימין. עושה דברים מדהימים במחירים נוחים. ממליצה בחום.

ללי 2

New member
ראשית מזל טוב

אחי התחתן השבוע ואני היתי באותה סירה. בסוף הלכתי על מכנס שחור ישר המתרחב ברגליים למטה (גיזרה שמחמיאה לשמנות), ממתאים לי. וחולצה אני עוד הלכתי דק וארוך אך באוגוסט זה בלתי נסבל. אז אני היתי ממליצה ללכת לכל תופרת שכונתית זולה ללכת עימה לקנות בד ולתפור משהו הולם. בהצלחה

למעלה