../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אוקי דבר ראשון אני ממש מצטערת שפתחתי הודעה חדשה!!סולחים לי? כבר יומיים שלא הייתי בפורום ובכלל לא גלשתי באינטרנט כי המחשב המפגר שלי לא עבד לי אבל קיבלתי על זה פיצוי ועכשיו כל הזמן אני יהיה בפורום כי חיברו אותנו לאינטרנט מהיר מה שאומר שאני גם יכולה לראות המורדים !!!!!!!! אבל........ עכשיו אני צריכה מכם עזרה!!! מישו יכול להיכנס פליז לאתר שרואים ממנו את המורדים ולהגיד לי אם גם שומעים אצלו ולא רק רואים?????. כי אצלי לא שומעים כלום והרמקולים שלי טובים כי דברים אחרים אני מצליחה לשמוע!!!! אז פליז מישהו שיכנס לאתר ,תיהיו נחמדים{למרות שאתם כבר כאלה} ושוב סליחה שפתחתי הודעה חדשה
אתכם תמיד שיר

קמי ולו

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את יכולה להיכנס לכל אתר וזה אמור לעבוד עם קול. אנ ימציע שתיבדקי אולי את ההגדרות של ה- Sound Blaster שלך... (מה שנקרא בספת הקודש, עברית:רמקולים) ואולי זה יעזור
Asíque, Feliz nueva año para los de Israel
שנה טובה לכל בית ישראל

omer wild

New member
לא שמעת קול לפני שהיה לך אינט´ מהיר

אז אולי עכשיו זה יעבוד לך בצורה נורמאלית
תנסי סתם לראות את מה שרואים עכשיו ותראי אם את שומעת טוב או לא
מקווה שעזרתי...

תודה

תודה לכל מי שניסה לעזור לי!!! ואכן הצליח עד לפני עשרים דקות התעסקתי בדבר המזופט שבימינו קוראים לו רמקול אבל לסוץ הצלחתי ככה שאני רואה היום מורדים!!!!! שראיתי את הפרק הראשון לא התרגשתי ככה אל תחשבן שאני ילדה עם בעיות אבל כבר נמאס לי רק לשמוע ולא לראות או לראות ולא לשמוע אז תודה לכולם

יש כאן מישהו?????.

עוד מישהו מתכוון לראות היום המורדים????? יש אחר כך פגישה????? אפילו סתם כזו עם תמנות ???? פליז תתנו לי תשובות עד חמישה לשתיים
שיר

למעלה