!

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif!

קודם כל אני חדשה בפורום אז שלום לכולם. דבר שני אני צריכה עזרה: 1. מישהו מכיר אולי אתר של אביב גפן שאפשר להוריד ממנו שירים? 2. אם תוכלו להגיד לי מאיזה שיר ואלבום באות המילים האלה אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד: "זה רק מתחזק והולך וכואב מסוכסך קשה עם הלב אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מדי ולא אפסיק לשיר עד שתחזור אלי" 3. אני צריכה בדחיפות את המילים של השיר "יומן מסע" בתודה רבה רבה רבה רבה מראש אילנה

גיא*

New member
תשובות

1. אל תורידי שירים! אם את רוצה אז תקני את הדיסק בחנות... 2. לשיר קוראים "אולי" והוא מהאלבום- עכשיו מעונן

יומן מסע

אין ספור שבילים, ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להבלע רושם בתוך יומן מסע והיה ומישהו בא, אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב ישבור את הכאב בשלווה מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ואומרים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול ת´שאלות, ולענות ...והיה אם מישהו בא, אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב ישבור את הכאב בשלווה.... אני כותבת את זה מהזיכרון, אז אני לא סגורה על המילים המדוייקות.. שמישהו יאשר או יתקן בבקשה

למעלה