ariane

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

קודם כל סליחה שאני לא כל כך בפורום בימים האחרונים אבל ההודעה הזו מסבירה אולי קצת למה אני מודאגת והראש שלי לא בפורום כרגע, אבל אני צריכה עזרה דחוף מאוד, ואל תשלחו אותי לפורום הנקה כי אני לא יודעת לשרשר כמו שצריך שם... רק אם לא תהיה בררה אלך לשם. אז ככה. כמו שאתן יודעות עדן בגן כבר שבוע. איתה הכל בסדר, הגננות חולות עליה כי היא לא בכיאנית, היא כל הזמן מחייכת ויודעת לשחק עם עצמה בלי לבלבל את המוח של אף אחד, אז הכל טוב. הביעה היא איתי: אני רוצה שהיא תמשיך לקבל את החלב שלי לפחות עד שהיא תוכל מוצקים בצורה מספיקה כדי שזה יהיה ארוחה שלמה ולא טעימות. אז בשביל זה אני צריכה לשאוב...... וזה ממש אבל ממש לא הולך לי. הגברת הוכלת בין 180 ל-240 ואני עד אתמול שאבתי רק 120 ומאתמול זה אפילו ירד ל-100 ולא טיפה יותר. ניסיתי את המשאבה החשבלית דו-צדדית, את הידנית של אוונט ואת המיני אלקטריק שאיתה הלך לי תמיד כל כך טוב ושום טופה יותר מ-100. הגננות משלימות כל הארוחות שלה עם סימילק וכל כך לא רציתי את זה. אני כבר לא יודעת מה לעשות, יום ראשון אני חוזרת לעבודה ואם בבית בשקט קשה לי לשאוב אז בעבודה עם כל הלחץ שם אין סיכוי שאוכל לשאוב יותר מזה. במצב הזה נראה לי שאני פשוט אצטרך לגמול את עדן הרבה יותר מוקדם ממה שחשבתי או שאני אתן לה רק בוקר ערב, אבל לא יגמר לי החלב ככה? גם לא רציתי שתהפוך לכדור(ויש לה ממי) ועם סימילק למיניהם יש הרבה סיכוי שהמישקל שלה יעלה בצורה מפחידה. בקיצור אני במצוקה נוראית ולא יודעת מה לעשות עכשיו. יש פותרון בכלל??? אם יש לכם רעיון או משהו פלייייייז תעזרו לייייי

סינטה1

New member
מנסה לעזור

קודם כל - כל כמה זמן את שואבת
יש לך קצת חלב קפוא במקרר? אצלי הכי טוב הלכה השאיבה בבוקר, שאבתי כאשר רותם יונקת מצד אחד ואני שואבת מהשני, זה גורם לחלב להשתחרר הרבה יותר מהר ויעיל. מצרפת לך מאמרים על עידוד השאיבה מפורום הנקה. הנה אחד והשני ולסיום - לא יקרה כלום אם עדן תקבל קצת סימילאק, הגוף שלך יתרגל להנקה של בוקר/אחה"צ/ערב/ולילה ואת תהיי רגועה. הלחץ בודאי לא עוזר לשאיבות. מה גם שעוד מעט היא תתחיל עם מוצקים שלאט לאט יחליפו ארוחות.

תולו

New member
אריאן ../images/Emo24.gif

מצטרפת לחלק הראשון של סינטה - זה גם מה שאני עושה, שואבת משד אחד ומניקה מהשני, אומרים שהעובדה שהילד נמצא קרוב אלייך גורם לחלב להשתחרר.

ariane

New member
כמה תשובות:

אני שואבת כל שלוש שעות +-. ואם אני לא שואבת בזמן אני מתחילה להשפריץ בכל הבית. לא נשאר לי כלום במקפיא כי הגן השתמש בכל הקפוא בימים הראשונים. גם לי זה הילך לי מאוד טוב אתמול בבוקר מוקדם אחרי ששמתי את עדן בגן והיום גם אז לא יותר מ-100. תודה

happy

New member
יקירה לגבי הנקה צר לי אני לא יכולה

לעזור. אבל לגבי סימילאק אני מאוד יכולה לעזור. ליהי אוכלת סימילאק מיום שנולדה ואפשר לומר עליה המון דברים חוץ ממלאה. היא באחוזון ה 20%. ולא מצליחה להתרומם ממנו. לא חושבת שעדן תשמין מזה שהיא תוכל סימילאק. אני באמת לא חושבת שסימילאק זה נורא במיוחד שעדן אוטוטו מתחילה מוצקים. ליהי התחילה בגיל 5.5 חודשים.

ariane

New member
זהו שעדן אכלנית

גדולה אז עם החלב שלי זה לא נורא כי הוא די דליל לדעתי אבל סימילאק בכמות שהיא יונקת זה יהיה אסון. ביום שישי עדן בת חצי שנה ונתחיל את הירקות בשעה טובה.

נעמולה

New member
מצטרפת לעצות

תנסי לשאוב במהלך הנקה, אני יודעת שזה קצת קשה בהתחלה אבל הכמויות בהחלט גבוהות יותר. לי לא הייתה בעיה עם השאיבה והכמויות גדלו משאיבה לשאיבה אעד שהגעתי למצב של 120CC בקלות (אחרי שלושה חודשים הפסקתי לגמרי). עומר מגיל שלושה חודשים גדל על מטרנה והוא באחוזון 10 בערך כך שהמטרנה לא גרמה אצלנו להשמנה. מסביבי כל הילדי הנקה שמנים והילדי תחליפים ציפלונים, ככה שאני לא סגורה על עניין ההשמנה. תתחילי להרגיל את הגוף להנקות בזמן שאת עם עדן ובמהלך היום תני תחליף, הגוף ילמד לווסת את עצמו מהר מאוד.

ariane

New member
לא נראה לי שעדן תוהב את הרעיון

של לשאוב תוך כדי הנקה.... היא מה זה רחושנית עם הציצים שלי וגם זקוקה להרבה שקט כדי לנהוק אחרת מתעצבנת. אבל אולי אנשה בסוף שבוע. מה שמתריד אותי יותר שהכמות במקום לעלות עם הזמן זה יורד עם הזמן. תודה

פלגיה

New member
אני לא מנוסה בשאיבות

אבל שאלתי בשבילך בפורום הנקה (שרשרתי כהלכה), הנה כאן.

ariane

New member
תודה אבל אין תשובה

עדיין ונראה לי שזה עבר לדף השני כבר. מכה הפורום הזה...

בנצ100

New member
גם אני אנסה

קודם כל - שילוב הנקה ופורמולה זה דבר שעובד. אולי לא אצל תמי... אבל למשל אצל פלגיה. זה לא צריך לחסל את ההנקה. אני שואבת בעבודה. יש ימים שהולך יותר טוב ויש שפחות (עכשיו למשל אני שואבת ויוצא אחלה. אתמול היה על הפנים). אצלי מאוד עוזר לשתות המון. אני שותה 2-3 ליטר מים ביום. לא כולל קפה, מיצים ושאר שטויות. וגם - משתפרים בזה. גם לי בהתחלה היה פחות וזה הלך והשתפר. אני מעסה את השד תוך כדי השאיבה ואפילו לוחצת. לי זה עוזר. ולא להילחץ... זה בטח לא עוזר...

פלגיה

New member
אבל אצלנו נוצר מצב שלדעתי הוא מיוחד

כי במשך 8 שעות שאני לא איתה היא אוכלת רק ארוחה אחת. בכל אופן - שילוב בקבוק תמ"ל בארוחה מסויימת לא אמור לפגוע בכמויות של ארוחה אחרת, ואפשר להמשיך תקופה די ארוכה עם שתי הנקות ביום. ועוד משהו - מתי תתחילו מוצקים? זה גם יכול להיות פיתרון לחלק משעות היום.

ariane

New member
אני מתחילה ירקות ביום שישי

התחלתי כבר לתת לה דייסת אורז(אפשר מגיל 4 חודשים) כדי להרגיל אותה לכפית עוד לפני שתתחיל את הירקות והיא ממש אוכלת יפה(טפו טפו טפו) ומאוד נהנית מהעניין. אני ממש מחכה ליום שתוכל לאכול את המוצקים של הגן זאת תהיה הקלה רצינית עבורי

ariane

New member
2-3 ליטר?!?!?!

את רוצה להרוג אותי?? אני לא מסוגלת לשתות כמויות כאלה. אני יודעת שזה בריא להנקה, ניסיתי אבל לא מצליחה.

בנצ100

New member
מזלטוב על המוצקים!

כן, זה המון שתייה. אני צמודה לבקבוק עם פיית ספורט כל היום ודי "יונקת" אותו. תשתדלי מה שאפשר.

רונה 4

New member
את האמת?

אני כבר חיכיתי בקוצר רוח לגיל חצי שנה כדי שאוכל להתחיל להשאיר את יאיר עם מטרנה כשאני יוצאת בערב. ממש נואשתי מככמויות השאיבה שהגעתי אליהן, ותמיד היה לי החשש שייגמר לבייביסיטר הבקבוק ומה אז? כך שלא יודעת לעזור לך בעיניין השאיבה. תמיד קינאתי באלו שסיפרו על הכמויות הגדולות שהן שואבות. לדעתי שילוב של כמויות השאיבה, שאת מצליחה לשאוב כשעדן בגן, וסימילאק/ מטרנה, אותי היו מספקות לגמרי. אבל זו אני. אני הייתי פשוט משלימה את ההנקה בערב ובלילה (והוא מתעורר מספיק כדי לינוק בלילה), וכמובן משלבת מוצקים בעוד כמה ימים. כשיאיר אוכל תפוח אדמה או בטטה לדוגמה בארוחת הצהריים, הוא בכלל לא רעב ליניקה אח"כ.

ariane

New member
נשברתי וכבר התחלנו היום

כן היום הפשרתי לעדן רסק גזר שעשיתי כשחשבתי כבר להתחיל לפני חודש ובסוף חיכיתי. למה נשברתי?? פשוט כי נתתי דייסת אורז לעדן(3כפות ב90 מל' של סימילאק) והיא הכלה את הכל... והייתה עוד ראבה... אז זהו, החלטתי שלא כל המטבוליזם שלה ישתנה בדיוק ביום חמישי בשתיים עשרה בלילה ונתתי לה 3 קוביות קרח של גזר(מופשר כמובן) והיא הכלה שווה ארך של +- שניים. בהתחלה הופתעה שזה לא דייסה, עשיתי לה פרצוף כאילה שזה מזה טעים והיא הכלה בכיף עד שבאמת כבר לא הייתה ראבה. בקיצור ורשמית: התחלנו מוצקים

פלגיה

New member
ברכות לבביות

בהחלט הגעתם לגיל המתאים, ועדן כבר רוצה להיות גדולה.

happy

New member
על הכיפאק

בשעה טובה. נראה לי שעדן אוהבת מאוד את המוצקים בהצלחה

למעלה