אני חיב תה!!! תה תה תה תה !! מהר !!!!!! גיא
D dht160 New member 28/3/04 #1 ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif אני חיב תה!!! תה תה תה תה !! מהר !!!!!! גיא
../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif אני חיב תה!!! תה תה תה תה !! מהר !!!!!! גיא
A AmiTutiT14 New member 28/3/04 #2 עכשיו כמעט 4 לפנות בוקר ואני ערה ולא עיפה. ראיתי סרט דרמהך ענק. ממש עצוב, וקשה. בערך כמו הסרטים של רומן פולנסקי, אם יש פה מישהו שרואה... לסרט קוראים "לילה ללא הפסקה", ממש כדאי לכם לראות אותו.
עכשיו כמעט 4 לפנות בוקר ואני ערה ולא עיפה. ראיתי סרט דרמהך ענק. ממש עצוב, וקשה. בערך כמו הסרטים של רומן פולנסקי, אם יש פה מישהו שרואה... לסרט קוראים "לילה ללא הפסקה", ממש כדאי לכם לראות אותו.
ע עד הסוף הטוב New member 28/3/04 #4 ../images/Emo85.gifבוקר טובב ../images/Emo42.gif תגידו מה עבר עליכם אתמול בלילה אני רואה שאתם זקוקים לשינה טובה.. (מה שלי אין כי צריך ללכת לביה"ס ..) אז שיהיה לכם יום טוב... איילת
../images/Emo85.gifבוקר טובב ../images/Emo42.gif תגידו מה עבר עליכם אתמול בלילה אני רואה שאתם זקוקים לשינה טובה.. (מה שלי אין כי צריך ללכת לביה"ס ..) אז שיהיה לכם יום טוב... איילת
ר רעותי המתוקה New member 28/3/04 #6 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif איילת למה בית ספר היום סוף סוף חחחחחחחחחחחחחחווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפשששששששששששש שיהיה לכולם בוקר נהדר וחופשה נעימה אוהבת המון מון רעות
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif איילת למה בית ספר היום סוף סוף חחחחחחחחחחחחחחווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפשששששששששששש שיהיה לכולם בוקר נהדר וחופשה נעימה אוהבת המון מון רעות
א איה קורן הפ33ה New member 28/3/04 #7 ../images/Emo140.gifבוקר טוב עולם מה שלום כולם? מסכנה איילת ביום כזה של חופש כשישנים עד מאוחר ללכת לבית ספר.....
../images/Emo140.gifבוקר טוב עולם מה שלום כולם? מסכנה איילת ביום כזה של חופש כשישנים עד מאוחר ללכת לבית ספר.....
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 28/3/04 #8 ../images/Emo39.gif ניראה לי איילת הלכה כי... יש לה ריכוזים לבגרות .... אני חושבתתת אני יודעת את זה כי אחי גם לומד כל השבוע 6 שעות מתמטיקה.... משבע עד אחת מסככככן אז אולי גם לאיילת יש
../images/Emo39.gif ניראה לי איילת הלכה כי... יש לה ריכוזים לבגרות .... אני חושבתתת אני יודעת את זה כי אחי גם לומד כל השבוע 6 שעות מתמטיקה.... משבע עד אחת מסככככן אז אולי גם לאיילת יש
A AmiTutiT14 New member 28/3/04 #9 בוקר (צוהריים) טוב../images/Emo70.gif עכשיו התעוררתי רק מחוסר ברירה.... יש לי שעור גיטרה עוד שעתיים
C Ch00kAr GirL New member 28/3/04 #10 צהריים..../images/Emo42.gif בעעע..אני לא מרגישה טוב דווקע בחופש איזה ביאוס ולמי שתוהה..לאיילת יש השלמות..
צהריים..../images/Emo42.gif בעעע..אני לא מרגישה טוב דווקע בחופש איזה ביאוס ולמי שתוהה..לאיילת יש השלמות..
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 28/3/04 #12 ../images/Emo39.gif|שניקה|תרגישי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 28/3/04 #14 ../images/Emo39.gif עמיתו'ש את צוחקת עליי../images/Emo35.gif בטעות יצא לי ככה....חחחחחחחחחחחחחחחחח