דנית26

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo5.gif

בוקר טוב מצטערת שאני פותחת הודעה...אבל אני בלחץץ נוראי. היום זה היום ה 5 אני לוקחת את האיקקלומין הכדורים הדוחים האלה שעשו לי כ"כ רע בכל השבוע האחרון...חבל להוסיף אפילו.. היום החלטתי להקדים וללכת לרופא שלי לבדוק מה התפתח שם והנה אני בעבודה ופתאום יש לי דימומים ממש דימומים!!! אני ממש בפאניקה והרופא שלי זמין רק החל מ 7 בערב.... מה אני עושה???????

neta2

New member
ראיתי שאפשר לשאול בפורום רופאים..

נשמע לי תגובה לאיקקלומין. אבל אני לא יודעת.. כיוון שגם לי האיקקלומין עשה נזק אך בדרך ובאופן שונה. מחזיקה לך אצבעות שתרגישי טוב ובעיקר בהמשך בהחודש..

שיוויתי

New member
שמעתי שזו אחת מתופעות הלוואי

של האיקקלומין. לי זה לא עשה אבל אני יודעת שזה כן יכול לעשות. אין צורך להיבהל אבל כשאת יכולה גשי לרופא לשאול מה עושים עם זה בהצלחה

דנית, אין עוד רופא באיזור שאפשר

לשאול? מקווה ששמעת בעצת נטע, תנסי בפורום רופאים, מקווה שיתנו לך פתרון.. שהכל יהיה בסדר!!

דנית, אם יש לך דימומים,והם לא

צריכים להיות. אני מציעה לך לפנות למרפאה,או לפנות למיון ע"מ שיבדקו אותך. את יכולה לדעתי קודם כל לנסות להתקשר למרפאה שהרופא עובד,ולשאול אולי רופא אחר. בכל אופן אל תזניחי את זה תרגישי טוב

שריתא

New member
גם לי זה קרה

דנית , בפעם הראשונה שלקחתי איקאקלומין מיד אחרי הופיע דימום כמו מחזור. כנראה שזה תגובה של הגוף והוא צריך להתרגל. בפעמים הבאות זה נפסק וגם התחושות הלא נעימות נפסקו .

דנית26

New member
נמאס לי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

בוקר טוב לא יודעת למה זה קורה לי בכלל!!
מרגישה שאני עוד רגע יוצאת מדעתי . טוב אז אחרי 5 ימי איקקלומין ואתמול כפי שסיפרת שהיו לי דימומים והם הפסיקו...מודיעים לי שבכלל הרופא שלי לא יהיה בדיוק בימים שאמור להיות הביוץ לצורך הזרעה וזו הפעם השניה שזה קורה לסירוגין!!!!!
נמאס לי ממש, האם הוא יכול להפנות אותי לבי"ח או למקום אחר שעושים הזרעה כשהוא לא נמצא ???אני במכבי... תודה בנות יקרות...

כמה מעצבן! אבל אין שום סיבה

שתפסידי מחזור אחרי שכבר לקחת איקקלומין. תבדקי אם יש באזור שלך מרפאת פוריות של הקופה, כמו רמת מרפא באזור המרכז, שבה יוכלו לבצע את ההזרעה. אני מניחה שזהו אחד החסרונות בלהיות מטופלת אצל רופא ולא במרפאה. אמנם היחס הוא יותר אישי, אבל את מסתכנת בכך שהוא לא תמיד זמין כשצריך אותו. במרפאת פוריות תמיד יהיה רופא כלשהו זמין, ולמרות שהיחס הוא לא כל כך אישי, הטיפול הוא בסדר. עוד מקודם לבכות את המחזור הזה. תבררי קודם אצל הרופא שלך האם הוא יכול להפנות אותך ואם לא תקבלי תשובה מספקת, תתקשרי למוקד "מכבי ללא הפסקה" ותבקשי שם עזרה. בהצלחה

דנית26

New member
אבל האם..

באמת האם ניתן לעשות ברמת מרפא למשל ?? שזה ממש ליד הבית שלי.??בעיקרון נותן הרופא הפנייה או ......??זה מקובל??( אני ממש לא מבינה בפרוצדורות הללו..)

neta2

New member
גם לי הרופא נתן הפנייה

להזרעה לרופא אחר במקרה ואם הביוץ ייפול על ימים בהם הוא לא עובד! תבקשי זאת - מה פתאום שתפספסי חודש בגלל זה!

תרימי אליהם טלפון ותשאלי

מה יש לך להפסיד? תבקשי לדבר עם אחת האחיות בפוריות 03-6751555. אם זה קרוב אליך הביתה, בכלל כדאי! אגב, מדובר ברמת מרפא ברמת גן, לא בפ"ת.

אולה *

New member
אם את באיזור המרכז

תלכי לאיכילוב. אני עברתי את כל ההזרעות במכון לחקר פוריות באיכילוב. במכון שלושה רופאים, כך שתמיד יש לפחות רופא אחד. בהצלחה.

אור100

New member
מה פתאום שתפספסי טיפול בגלל

שהרופא לא נמצא בדיוק. סתם דחפת לעצמך כמויות של הורמונים?!!!! תתקשרי למכבי ותבדקי בדיוק מה עושים במקרה כזה לא לוותר בשום פנים ואופן בהצלחה

דנית26

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

תודה על כל התגובות..לכל אחת ואחת מכן..מרגישה קצת יותר שפויה אני תיכף מבררת

דנית, אחרי הבירור, מקווה שהכל יהיה

יותר טוב ויסתדר לך... אני בטוחה שהחודש לא ילך לאיבוד וימצא מקום שיעשו לך את ההזרעה.. מאחלת לך

דנית26

New member
יש לי עדכון ושאלה....../images/Emo7.gif

היי ..חזרתי מהרופא, מסתבר לפי מה שהרופא אמר לי על פי הUS שיש זקיק בצד אחד 18 מ"מ ובצד שני ציסטיה 24 מ"מ. ולכן לא ניתן להעשות הזרעה החודש כי זה מסוכן . טען שהגבתי יותר מדיי "חזק" לכדורים, האם למישהי קרה משהו דומה? האם להטיל ספק במה שאמר כי זה נשמע לי ממש מוזר, לדעתי הוא עשה פשלה ובכלל לא היה אמור לתת לי את הכדורים (איקק´ ) הוא בכלל נתן לי אותם כדי לתזמן את הביוץ ואמר שחודש הבא לבוא שוב ובינתיים לא לקחת . זה כ"כ מתסכל אותי !

neta2

New member
דנית יקרה ..

גם לי זה קרה. האיקקלומין גרם להווצרות 2 ציסטות ענק שבעטיים לא נהיה הביוץ ואי לכך הרופא קבע שאין לנו אפילו טעם לנסות.. אני לא יודעת מה בדיוק קרה אצלך, אבל יכול להיות מאד שהאיקקלו´ גורם לגירוי יתר בשחלה = ציסטות.. חשוב לשתות הרבה. לגבי המשך הטיפול - אולי שווה להתייעץ עם עוד רופא, בכל מקרה- אל תאבדי תקווה! מחזיקה לך אצבעות. נטע

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. האם הרופא שלך הוא מומחה פוריות? זקיק של 18 וזקיק/ציסטה של 24 בדרך כלל לא נחשבים תגובה חזקה מידי. איקקלומין אכן גורם להווצרות יותר מזקיק אחד, ולכן לא ברור מה חזק מידי כאן. האם עשית בדיקות דם? מה רמת הפרוגסטרון? אם רמת הפרוגסטרון עדיין נמוכה אולי עוד ניתן לעשות הזרעה. הציסטה אולי תגדל מעט אבל אחר כך תיספג. בכל מקרה, כאשר את מתחילה טיפול תודאי עם הרופא שהוא נמצא במהלך החודש, ואם לא- שיעשה לך סידור עם רופא עמית שימשיך במקומו. גם הרופא שלי "ניסה לחמוק לי"
בשבוע שעבר, למזלי לא חיכיתי עד הוסת והתקשרתי כמה ימים לפני כן. אם הייתי מתקשרת בדיוק ביום שקיבלתי- לא הייתי תופסת אותו ושוב הייתי נאלצת לחכות עוד חודש. בכל מקרה, את הימים, בעצם את הלילות הבאים תקדישי לאהבה. הזקיק יכול עוד לבייץ, והזרע מפתיע לפעמים

למעלה