kedeman

New member
תאריכי הקיץ!

אל תגידו שלא ידעתם - הנה כל התאריכים של הקיץ שמופיעים בלוח השנתי של התנועה (ייתכן שיהיו מספר שינויים בתאריכים) 22-27/6 - קורס מד"חים 22.6-2.7 - קורס מד"צים 13-16.7 - הכנת מד"צים למסע פלמ"ח + בעקבות 18-21.7 - הכנה למסע חוף 1-4.8 - מסע פלמ"ח + בעקבות 7-12.8 - מד"מים+מש"צים 8-12.8 - מסע חוף 12-13.8 - כייף מד"צים למסיימי שנת הדרכה 14.8 - שיבוצים לגרעין עודד 2005/06 21-23.8 - רפסודיה ברררררר שיבוצים.....

giliyo

New member
הכנה

לא הגיוני שההכנה לפלמ"ח ובעקבות יוצאת שישי שבת

kedeman

New member
זה התאריכים שכתובים אצלי

אולי אם יראו שזה מפריע יקדימו את זה...... אבל בינתיים זה על שישבת

כיף מד"צים

באיזה תאריכים יוצא הכיף מד"צים והאם מותר למש"צ שלא יוצא לגרעין עודד להגיע לשם?

אפשר לעשות

ארוחה זוגית במקדונלדס, או כרטיס לסרט או משהו. לגבי הארוחה, פשוט הולכים לסניף של מקדונלדס ומבקשים תלוש כזה.

itan1

New member
תודה על הרעיונות, אם זה מעניין

אותכם בסוף החלטנו על שלושה דברים: לילד שזכה במקום הראשון נכין ערכת הסוואה- בתוך קופסה יפה נכניס מספר אודמים בצבעים שמתאימים ללילה, ונכין לו גם מבד בצבע חאקי כיסוי כאילו צבאי לשעון. לילד שזכה במקום השני נכין מעין צרור כזה שיהיה קשור אליו סטיק-לייט, פותחן שימורים, מצית, ומשייף ציפורניים כזה, וגם כיסוי לשעון. הם ילדים שאוהבים טבע וא"שי לילה אז אני מקווה שהם יתלהבו.

kedeman

New member
שם בלועזית

והקובץ בגודל טוב בדקתי בנוסף גם וידאתי שאני באמת מכניס את הקובץ לסיפריה כלשהי

kedeman

New member
../images/Emo45.gif

עוד דבר אחד שאני רוצה להגיד לכם כל הכבוד! לאט לאט האתר הופך להיות יותר ויותר כמו שחלמתי לפני 4 שנים בערך שהוא יראה - יותר אוטומטי, פחות אתר ששייך רק למי שמנהל אותו ויותר אתר שנותן מקום לכל מי שרק רוצה לקחת בו חלק ובצורה מאוד פשוטה כל הכבוד!!

ASHY

New member
תודה! באמת טוב לשמוע את זה...

ומצטער שלא הייתי בבית בזמן האחרון...ביה"ס, מחנות וסתם דברים... מה אתה עושה בדיוק שי? אולי נוכל לעלות על טעות שאחרים גם נתקלים בה...

kedeman

New member
דוגמה לניסיון להעלות תמונה

אני מנסה להעלות תמונות מהמסע חוף של 88 (מהגירסה הישנה יותר של האתר) אני נכנס לאתר בוחר שנה (למעשה אני מזיז את השנה לשנה אחרת ואז מחזיר ל-88 כדי שיתן לי אופציות בחירה) אני מכניס למטה את כתובת התמונה על המחשב שלי ומעביר אותו לשליחה ההודעה שאני מקבל היא כזו: Provider error '80020005' Type mismatch. /gallery/GetImage.asp, line 33 שים לב שלא הכנסתי תיאור תמונה... אולי בזה נעוצה הבעיה...

t h e windman

New member
בקשר לגלריה....

יש דבר מאוד לא נוח בגלריה החדשה. עדיף לא לרשום שם טיולים ומפעלים שאין בהם תמונות זה דיי מיותר כי ככה י אפשר לדעת מה התעדכן ומה לא, וסתם מתעקבים על להכנס לחולונות בלי תמונות. אז יש שתי אפשרויות לשיפור. 1: לשים ברשימה רק את מה שיש בו תמונות. 2: לעשות כמו באתר הקודם, חלון שכותבים בו כל פעם מה התעדכן, לאן הוכנסו תמונות, כתבות, מורל וכ'ו.

ASHY

New member
שי, אני באמת שלא מבין את הבעיה

חוץ משתיאור התמונה חובה כמובן, זו לא הודעת השגיאה שאמורה להתקבל מחוסר תיאור. הודעת השגיאה מצביעה על אי בחירת טיול-מפעל. נסה להיכנס שוב, להעביר ל2003, בחזרה ל1988, גלגל אל "מסע חוף והעפלה". תכניס תיאור, תמונה ולחץ על שלח. בצעתי אצלי בדיוק את השלבים האלו וזה עבד... אילון, ההצעה השנייה שלך לא מעשית כ"כ, מכמה סיבות שאין טעם לפרטן. הרעיון שיש ברשימה מפעלים בלי תמונות היה: א. פשטות תיכנות (טוב, אז הייתי עצלן קצת...) ב. שאנשים יכניסו תמונות. אבל אולי הם באמת מיותרים שם ברשימה. אני אוריד אותן... ואנשים - תתחילו למלא את הגלריה והלינקיה. לבנות את הפינות זה מה-שהו אחד, אבל להכניס תוכן כולם יכולים. וזה יותר מדי עבודה בשבילי ובשביל עדי...אנחנו צריכים את עזרתכם

למעלה