שריתי ס

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

אפשר בבקשה לקבל קישורים לאתרים שניתן להוריד מהם שירים בפרסית?
ואם אין/ או בנוסף אפשר לקבל שמות מדוייקים של שירים בפרסית כדי שאחפש אותם ב emule ואוריד בעצמי?
יש איזה שיר בפרסית שהרביתי לשמוע מזמן, אך הדיסק שעליו הוא היה צרוב - איננו. אני מעוניינת למצוא את השיר שוב, אך אינני יודעת את שמו. אני זוכרת רק את השורה הראשונה בשיר (בערך
): "מאנזים דוניו צ'ימיגיחו..." מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה שם השיר/מי הזמר??? תודה תודה

פרויז1

New member
לשרית הספרית הפרסית !

לצערי, לי אין קישור על מקום שממנו ניתן להוריד שירים. בינתיים, תוכלי להנות
מכ- 20,000 שירים שניתן
לשמוע ולעתים גם
לראות ולשמוע באתר הנהדר הזה. גלגלי למטה, והם מסודרים לפי סדר א"ב של שמות הזמרים. הכל כמובן בפרסית, אבל שזה לאא יפריע לך. בקשר לשיר שרצית לשמוע: תני את אחד מאלה ואבצע חיפוש עבורך : 1. שם הזמר/ת 2. שם האלבום/תקליטור/תקליט(אם זה מהוורסיה הישנה). 3. שם השיר המילים הראשונות שנתת - אינן ברות פענוח לכלל משפט מובן..

שריתי ס

New member
היי פרויז ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה רבה לך על האתר. נכנסתי, ולמען האמת אני מתקשה מאוד להתמצא בו
ואין צורך שאציין את הסיבה לכך
בקשר לשיר שאני מחפשת, כבר כתבתי שאינני יודעת פרטים חיוניים אשר יובילו למציאתו. קיוויתי שבעזרת ציטוט עגום וקלוקל מישהו יזהה...
בטח אמצא את השיר בדרך אחרת...
שוב!

פרויז1

New member
אם תרצי לשמוע זמר/ת

מסויימ/ת - צייני את שמו ואתן לך לינק לאלבומים שלו. בינתיים המשיכי לספר את כל הפרסים בתספורות הכי יפות שיש
שבוע טוב !

שריתי ס

New member
תבורך פרויז היקר ../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אכן, מצאת. זה השיר אשר חפצה נפשי בו! אני כל-כך שמחה, פרויז, ורק בשבילך אני אעשה סופ"ש של תספורות בחינם לכל הפרסים

פרויז1

New member
ספרית ! תני לינק לשיר

שכה חפצה נפשך. את לא יודעת כמה אני מאושר שהגעת לשיר המיוחד שרצית בו. לגבי מקומות באירן - יש שיר על אספהאן שמראה ים מקומות יפייפיים באספהאן. זה מסתובב איפושהו.

פרויז1

New member
קבלי ת'מילים !!!

בבקשה: من از این دنیا چی میخوام دو تا صندلی چوبی که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبی من از این دنیا چی میخوام یه وجب زمین خالی همونقدر که یک اطاقک بشه خونه خیالی من از این دنیا چی میخوام یه جعبه مداد رنگی بکشم رو تنه دنیا رنگه خوبیو قشنگی آدمهای دستو دلباز از توی قلک طاقچه بردارن بذر محبت واسه بارداری باغچه من از این دنیا چی میخوام دو تا صندلی چوبی که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبی من از این دنیا چی میخوام دو تا بال برای پرواز برم تا روز تولد برسم به فصله آغاز برم پیشه بچه هایی که یه لقمه نون ندارن که یک شب با یک دل سیر چشاشونو هم بذارن بگم غصه ها سر اومد گریه بس که بهتر اومد من از این دنیا چی میخوام دو تا صندلی چوبی که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبی

פרויז1

New member
בת ! אין שום בעיה !!!

הקישורים אומנם בפרסית, אבל ליד כל אחד מהם כתוב בעברית. והשירים למטה - להורדה. כמו תחנת אוטובוס שלא מעלה נוסעים. רק מוריד.

למעלה