הכוכב ה שני מימין
New member
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif
לפני שבוע קיבלנו כלב מסוג קבליר קינג צ'ארלס ספנייל..בן חצי שנה, שבגדול הוא באמת הכלב המושלם למשפחה שלנו. חברותי, שמח, אוהב לשחק עם כולם..קוראים לו ג'רי ותמונות יהיו בקרוב..(אני מקוה)
הוא עדיין לא גמול לגמרי מלעשות צרכים בבית, אבל אנחנו עובדים על זה..ויחסית לזמן הקצר שהוא נמצא אצלנו, הוא מתקדם יפה.. הבעיה היא שהוא כל הזמן עם הראש ברצפה. ז"א הוא כל הזמן אוכל דברים מהרצפה, פירורים של אוכל..ואפילו..לא יודעת..הוא כל הזמן מלקק את הרצפה..כאילו שיש שם אוכל גם אם אין שם כלום..ממש עושה לנו ספונג'ה..אני לא מבינה למה? מה כבר יש על הרצפה שהוא מלקק אותה כל הזמן??? כמובן שבחוץ זה עוד יותר גרוע- הוא אוכל פרחים, פירות של עצי הפיקוס, דשא, עשב ועוד ועוד..אני אפילו לא מספיקה לכעוס עליו כשהוא עושה את זה..כי עד שאני קולטת הוא כבר לועס ובולע..אני פוחדת עליו..זה לא בריא וזה אפילו דיי מגעיל..מזל שצואה הוא לא אוכל.. אני חייבת לציין שמדובר בכלב נבון מאוד, ומבין מהר מה רוצים ממנו. לדוגמא, יומיים אחרי שהבאנו אותו, קלטנו שהוא מתחיל לכרסם לנו רהיטים, מהר צעקנו עליו שלא יעשה זאת..ובאמת הוא הפסיק. אני מרגישה חסרת אונים בקטע הזה..מה כדאי לעשות כדי שיפסיק???? ליאור, ואחלה של פורום!!
לפני שבוע קיבלנו כלב מסוג קבליר קינג צ'ארלס ספנייל..בן חצי שנה, שבגדול הוא באמת הכלב המושלם למשפחה שלנו. חברותי, שמח, אוהב לשחק עם כולם..קוראים לו ג'רי ותמונות יהיו בקרוב..(אני מקוה)