דחוף

ממי 1

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gifדחוף

שלום אני מבפורום של טיפולים . עד עכשיו היינו לא מוסברים חודש שלעבר עשיתי היסטרו' שבה נמצא שיש לי חסימה בצוואר הרחם. האם זו יכולה להיות הסיבה מדוע הריון לא נקלט אפילו עם ivf בבקשה תעזרו לי. החודש אני צריכה לעבור לפרוסקופיה כדי להסיר את החסימה האם זה יכול לעזור?

תגדירי חסימה

חסימה של מה? אם צואר הרחם שלך חסום, איך הוחזרו העוברים לרחם? חסר מידע.

ממי 1

New member
יש חסימה

בפתח העליון של הפה בצוואר הרחם מה זה אומר?

ממי 1

New member
בנות

אשמח אם משהי תוכל לעזור משהי מכירה את ד"ר עופר הררי מחיפה אני אמורה לעבור אצלו את הלפרוסקופיה

ר ו מ י ה

New member
לצוואר הרחם שני פתחים

פה חיצוני ופה פנימי. ע"פ מה שאני מבינה כנראה שיש לך חסימה בפה הפנימי, אך חסר המון מידע כדי להבין . מציעה לך להוציא דו"ח ניתוח מפורט ולהתייעץ עם רופא על הנושא. חבל שסתם נשער השערות לא מבוססת שרק עשויות להוסיף לבילבול בו את במילא נמצאת. מאחלת לך המון הצלחה ומצטערת שאין לי מידע שיכול לסייע

ממי 1

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo53.gifלרומיה

אני אגיד לך בדיוק מה הרופא כבת ואז אם תוכלי לעזור אשמח:" בוצעה ניסיון הרחבת הצוואר ללא הצלחה. חסימת הצוואר בגובה הפה הפנימי של צוואר ללא יכולת הסטרוסקופיה " בבקשה עזרה

ממי 1

New member
ועוד שאלה

איך יכול להיות שכבר אני איתו שנתיים והוא לא שם לב לכך ?? עברתי ivf 1 ועוד החזרת מוקפאים וכלום . האם זו פאשלה שלו?? הרי אם יש חסימה שום טיפול לא יצליח. ממש בא לי לבכות. האם יש כאן עוד בנות עם מקרה דומה??

למעלה