../images/Emo53.gif../images/Emo199.gif מיטה
לא מצאתי תמונה של מיטה אז... חייבת את עצתכן שאם לומר את האמת תמיד מעולות!!! אז נכון המון זמן לא הייתי (ככה זה כשבבית יש שתי נינג'ות
) היום הבנות ישנות באותו חדר (נויה בת 2.8 אלה בת 1.4) לכל אחת מהן מיטת תינוק. חיכיתי עד עכשיו עם המעבר למיטה גדולה כיוון שאנו עוברים דירה בעוד חודש וחצי אז העדפתי לסחוב עוד קצת עם המיטולת האלו ולעבור לדירה ואז לקנות להן מיטות הבעיה היא שהתחלתי לברר: מיטת קומותיים לא מעוניינת לרכוש (גם כי היא מאוד גבוהה וגם הפחד שמא אחת מהן תיפול אפילו אם לא יקרה וזה הכי נוח עצם המחשבה לא נוחה לי) התחלתי לברר על מיטת יחיד אשר נתחת לשתיים (שזה אגב נראה לי הפתרון האידיאלי כי המון מקום בחדר החדש אין לי וכך תהיה מיטה אחת שבלילה תיפתח ולכל אחת מהן יהיה מקום לישון) הבעיה שנוצרה היא שמזרון אחד הוא 10 ס"מ והמזרון השני הוא 5 ס"מ גג שמצאתי בעצמלה זה מזרון שני ב 8 ס"מ שזה נראה לי נורא, איך ילדה יכולה לישון כל לילה על מזרן 5 או 8 ס"מ??? מה ההמלצות שלכן? האם נגר יכול לעשות משהו אחר? האם לקנות להן לכל אחת מיטה ולשים כל אחת בצד? למרות שאז זה יקטין לי משמעותית את החדר מקום רק לארון ולLCD? חשוב לי להגיד כי יהיה להן חדר משחקים כך שבעיה של לשבת ולשחק בחדר לא תהיה כיוון שכל המשחקים והמחשב יתרכזו לחדר אחד. אשמח לשמוע את עצותיכן.
לא מצאתי תמונה של מיטה אז... חייבת את עצתכן שאם לומר את האמת תמיד מעולות!!! אז נכון המון זמן לא הייתי (ככה זה כשבבית יש שתי נינג'ות