../images/Emo53.gif../images/Emo140.gif

שלום אבא שלי רכש שבוע שעבר פאלם (Zir 72) הבעייה היא שכשהוא "מתעסק" איתו, פתאום הוא "נתקע" - העט (שכחתי איך קוראים לזה
) מאבד פוקוס ואי אפשר ללחוץ על כלום, ואז שום דבר לא עובד. קרובי משפחה שמבינים בנושא היו אצלנו וראו אותו ונתקלו גם בבעייה הזו וניסו לסדר את העניין, אך לא הלך להם אז נגשנו לחנות שממנה הוא נקנה, שם בשניות "סידרו" את זה (הפעילו אותו מחדש ועשו את העניין הזה שצריך ללחוץ ב-ד-י-ו-ק בנקודה) , חשרנו הביתה ושוב, אותה בעייה. מה הבעייה? מה עושים? אולי הבעייה במכשיר עצמו וכדאי לבקש שיחליפו אותו בחדש? אשמח אם תענו לי, תודה

AYELET1

New member
ב-FAQ ישנן המלצות לתוכנות איפוס

אם הבעיה חוזרת לאחר זמן קצר כנראה הבעיה בחומרה. לכו מהר לחנות ממנה ניקנה הפאלם

זהו, שזה חזר הרבה פעמים

כלומר כמה פעמים עשינו את המרכוז הזה מהתחלה ושוב זה חזר אפילו אחרי שבחנות עשו לנו את זה וחשבנו שזהו זה, זה בסדר תודה

וגם...

זה פאלם חדש, אז מה הקטע לשים תוכנות וכזה, זה אמור לעבוד טוב, לא? כבר מהתחלה בעיות, נראה לי שהכי טוב זה פשוט להחליף את זה, שלא יהיו עוד איזה בעיות אחר כך...

פלסטיק

New member
קניתם מוצר חדש ובאחריות

שלא עובד כמו שצריך. תקראי לזה פאלם, מכונית או טלויזיה. לא חשוב מהו המוצר, אם לא עובד תגשו לחנות ותבקשו אחר חדש.

Ariyeh1

New member
האם במקרה

התקנתם תוכנה כלשהי במכשיר (למעט העברית)
, או אולי סינכרת אל נתונים של Palm קודם
אם כן בצעו איפוס קשיח (Hard Reset) ולאחר מכן גשו אל ספריית המשתמש במחשב השולחני (בדרך כלל C:\Program Files\Palm\"User Name/" או C:\Palm "User Name" - כאשר User Name היא ספריית שם המשתמש) ובתוכה שנו את שם ספריית Backup ל-Backupold. לאחר מכן יש לבצע סינכרון אל המשתמש. כל הנתונים יעברו אל ה-Palm תוכנות לא. אם נראה לכם שהכל עובד בסדר פשוט התקינו את העברית מחדש וכל תוכנה אחרת שאתם רוצים. יש לוודא שגירסת התוכנה המותקנת מתאימה לגירסת מערכת ההפעלה שבמכשיר.

תודה רבה על ההסבר המפורט..

אבל ניגשנו לחנות היום והביאו לנו מכשיר חדש גם ניסינו בתמיכה של השירות, והם עשו כמה פעולות (גם איפוס קשיח ) וכולום לא עזר... כנראה שזו הייתה בעייה בעניין של הנגיעות במסך.... העיקר שעכשיו הכל בסדר
תודה לכולם

למעלה