narkisu2

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo13.gif

אני זוכרת מלפני כמה שנים קליפ אבל אין לי מושג איזה שיר: בחור ובחורה נשכבים על המכונית והם מסתכלים על השמיים ושני רובוטים כאלה נלחמים בחלל אולי מישהו יודע?... תודה בכל זאת
ודרך אגב בן כמה בערך סטיבן טיילר..? תודה
נרקיס.

בָלבָל

New member
היי נרקיס!

אממ בקשר לקליפ אני דיי בטוחה שהכוונה היא לקליפ של השיר Amazing. וסטיבן טיילר הכוסון
ולא בערך אלא בדיוק, בן 57 ו-10 ימים.

AeroSlash

New member
לא אמייזינג...

למרות שזה מאוד דומה.. מהסיבה שאין מכונית באמייזינג...

Bad Medicine

New member
אני כמעט בטוחה..

שזה fly away from here.. וברח לי הגיל של סטיבן..(משהו עובר עליי וזה לא טוב..:\)

Aerochick

New member
נצל"ש

זה נורא הפחיד אותי כלומר הבהיל בטיפה אבל COOL מאיפה השגת את זה?..

בָלבָל

New member
חחח גם אני קיבלתי את זה במייל

זה הורס! יש גם כזה של ביצת קינדר! בכלל גדול!

בָלבָל

New member
בשביל האשקלונית

ויש גם של אמאנדאמס אבל אולי כדאי שאני אשלח לך במייל אם את רוצה שהמנהל לא יתעצבן

בָלבָל

New member
היי! מה קורה שם בדרום הקרוב? ../images/Emo13.gif

יש מצב שזה הקליפ כי אני ממש לא זוכרת את הסצינה שהיא תיארה בAmazing אבל לא זכרתי קליפ אחר עם משהו שקשור ל"רובוטים"... אני כמעט לא מכירה את הקליפים מJPP אבל לפי העטיפה של הדיסק אז יש סיכוי גדול שרובוטים יהיו בשירים מהאלבום הזה

AeroTom

New member
זה כמובן Fly Away From Here...

מהאלבום Just Push Play מ-2001. משחקת שם אגב השחקנית העולה ג'סיקה בייל אגב ששיחקה גם בתוכנית Seventh Heaven שמשודרת בהולמארק כיום. וגל הגיל של סטיבן כבר ענו לך בדיוק...

Bad Girl 15

New member
ואגב, הייתה איזשהיא תקופה

שהיא לא הייתה שם הרבה..בערך בעונה החמישים,אז זה בגלל שאהרון ספלינג (המפיק) לא אהב כל כך את זה שהיא הצטלמה לפלייבו או משהו...אז הוא קצת העיף אותה....זה דיי לא מצטייר יפה עם הדימוי של בת של כומר..

AeroTom

New member
היא שיחקה שם בין

96 ל-2001. אני הייתי די בטוח שהיא עזבה בגלל תחילת הפריחה של הקריירה הקולנועית שלה.אבל נחמד לדעת את הפרטים האלו עם אהרון ספלינג (שכבר רגיל להעיף שחקניות מתעוללות כמו שהיה בזמונ עם שאנון דוהרטי ב-בברלי הילס). ג'סיקה אגב משחקת גם ב-Elizabethtown, סרטו הבא של קמרון קרואו שיוצא השנה. והיא מועמדת לשחק בתפקיד הראשי לעיבוד שני של ספר של צ'אק פאולניק (מועדון קרב), Invisible Monsters. היא משחקת גם ב-בלייד 3 וגם שיחקה ב"מנסרים מטקסס גרסת 2003". חמודה.

AeroSlash

New member
היא שיחקה גם באיזה

עם פרדי פרינס ג'וניור על בייסבול...

למעלה