והקובץ
Y your-destiny... New member 4/5/02 #28 הדוליז שלך ממש ממש יפות!!! והנה 3 הדוליות החדשות ביותר שלי...
Y your-destiny... New member 4/5/02 #30 3... ומישהי מוכנה לעזור לי לעשות חתימה? כל החתימות שאני מנסה לעשות יוצאות עקומות או מכוערות...
M Mooa-Numi New member 4/5/02 #38 וואו, וואו, ו-וווווווווווואו! ואת לא חייבת לעשות משו מסובך! החתימה שלי למשל ממש פשוטה! ואגב -דולי חדשה שלי, פאלאס! ועשיתי הצללה לשיער השיטה קצת אחרת אז שימו לב!
וואו, וואו, ו-וווווווווווואו! ואת לא חייבת לעשות משו מסובך! החתימה שלי למשל ממש פשוטה! ואגב -דולי חדשה שלי, פאלאס! ועשיתי הצללה לשיער השיטה קצת אחרת אז שימו לב!
Y your-destiny... New member 4/5/02 #50 תודה תודה ושוב תווודה הדולי שלך ממש יפה! השיטה של ההצללה ממש יפה!!! אני עדיין קצת תקועה עם החתימה אבל תודה
תודה תודה ושוב תווודה הדולי שלך ממש יפה! השיטה של ההצללה ממש יפה!!! אני עדיין קצת תקועה עם החתימה אבל תודה
B BliNky New member 5/5/02 #65 מיכל אמרתי לך שיצא מהמם! כן זה כן! וגם של כולכן דליה, דנה, ענת (כרגיל)... טוב יאללה ביי
B Black Cat15 New member 4/5/02 #63 תיקון החלק השקוף + ברשותך, העפתי גם את הפס הכחול המזעזע הזה מהשמלה המהממת שלה... וקצת שיפצתי את השיער. מקווה שאהבת
תיקון החלק השקוף + ברשותך, העפתי גם את הפס הכחול המזעזע הזה מהשמלה המהממת שלה... וקצת שיפצתי את השיער. מקווה שאהבת
F FleurGirl New member 5/5/02 #64 החתימה הזו... החתימה שיש לך בתמונות... הכנת אותה או שכתבת בפונט??? כי עם הכנת אותה, את מסכימה להכין לי גם...??? .*-*.ניצן.*-*.
החתימה הזו... החתימה שיש לך בתמונות... הכנת אותה או שכתבת בפונט??? כי עם הכנת אותה, את מסכימה להכין לי גם...??? .*-*.ניצן.*-*.
B BizzyD Girl New member 4/5/02 #44 *מנצלת את השירשור* לבובות שעשיתי היום.. טוף! ראשונה.. ספורטי גירל.. חח