"תומר" משו כזה?

Tommy The Cat

New member
../images/Emo53.gif"תומר" משו כזה?

אממ ראיתי פה בפורום וגם בפורומיוז שיש איזו חנות בת"א שמוכרת חולצות של להקות, לא Metal shop, משו בדיזנגוף שקוראים לו "תומר" אולי?

ALiCiA SpInNeT

New member
תומר!

אכן בדיזנגוף סנטר, קומה ראשונה, שער..לא זוכרת:| מהכיוון של קינג ג'ורג'(?) 100 ש"ח לחולצה, אבל יש שם עוד דברים. עדיף כבר להדפיס, יש הרבה חנויות באותה סביבה שעושות גם את זה.

digression

New member
שער 6 (יש לידו קסטרו ובורגראנץ')

אבל יקר מידי בכל מקרה..עדיף פשוט לרדת במדרגות לדיסק סנטר ולקנות איזה דיסק חביב בזול:)

J o B n i K

New member
איזה דברים נחמדים, למישהו יש אולי..

עוד אתרים של חנויות כאלו ???

Sum41xGiRL

New member
חבר'ה

עזבו הוט טופיק, יש בארץ DICKIES. זה גם כמו הוט טופיק, רק שזה קראוי על שם של להקת פאנק...(חח, אולי זה באמת על השמם, אבל יש שם בגדים של פריקים) מדי צבא זה רע. לעולם לא כדי לשים אותם. סמל לדיכוי עצמי

כן וכל חולצה שם עולה 150 ש"ח

חוינה אין לי כסף עדיף לקנות בגדים במקומות נידחים יש לי מכנסים מילטאנטיות אבל אני פצפיסטית מה עושים? ;)

epitaph

New member
הנה עלית על משהו שהפריע לי...

טוב, "הפריע לי" זה קצת יותר מדי, יותר כמו לא מובן לי. מה הקטע של פאנקיסטים מסויימים עם דברים צבאיים? זה לא סוג של ניגוד אינטרסים?

bakbukmaim

New member
המממ אם אני לא טועה

זה התחיל מזה שפשוט לבשו עודפי צבא-מה שהיה הכי זול באותה התקופה(מגפי צבא זולים וכו') והתפתח ל"אופנה" אבל לא בטוח בכלל

Sum41xGiRL

New member
אפיטף ידידי החביב,

אני כרגע שומע את השיר "Skinhead" של להקת פרט-שולי(שהם היו החביבים עליי ב-2003) ותוהה לעצמי, למה לעזאזל הגלוחי ראש לובשים מגפי צבא? שאלה טובה. וזה בגלל שהם פאשיסטים למה פאנקיסטים עם מוהיקן,מכנסי שלייקס, מעיל של EXPLOITED ונעלי צבא שמגיעים עד הביצים - זה בגלל שהם יותר בקטע של הפוזה, זה היה נהוג ללכת באותה תקופה, לא יודע למה אני לא מתלבש ככה. אני לא פאנקיסט 'קשוח' בכל מקרה, OI! OI! OI! OI! אני אוהב את לי OI!OI!OI!OI! אבל זה פרט שולי OI!OI!OI!OI אני אזיין אותה OI!OI!OI!OI! ואת אמא שלה גם אתם לא רואים את הסרט "יפה במנהטן"?

epitaph

New member
מכיר מישהו בשם אלכס?

הוא היה חולה על פרט שולי ושאר להקות ה OI למינהן...בפורום רוק הישן, (מה שנקרא היום מטאל), הוא גם כתב כמה שירים כאלה, אני אחפש לך קישור.

Sum41xGiRL

New member
אני מכיר הרבה אלכס

בפורום רוק הישן(מטאל של היום) היה לי בכלל כינוי אחר, והיו מלא שאהבו אוי ופאנק ובטח פרט שולי, אלו היו תקופות יפות תמצא קישור, אני מחכה:)

Sum41xGiRL

New member
אה, חחח ג'ניה

הוא עדיין חיי ונושם. אפילו כיף לקרא ירידות שלו על ילדים מעפנים בפורום 'פאנק' בחור טוב, ומצחיק

Sum41xGiRL

New member
a_duck

זה בחור אחר. בכל מקרה, לאופריישן לא קוראים אלכס, אלא ג'ניה הוא שר בברוטאל אסולט, ממולץ לשמוע

epitaph

New member
לברווז קוראים אלכס...

חשבתי שאתה אופרישן איווי. אז איזה כינוי היה לך בפורום הישן?

Sum41xGiRL

New member
לא משהו שעולה לי בראש

בטח משהו עם gidxcore או משהו סטלני, אני לא בטוח..

למעלה