תוכנית חירום

../images/Emo53.gifתוכנית חירום

אני אמורה להכין תוכנית ליום שלישי הקרוב בהדרכת תנועה ל-2 קבוצות ילדים: הראשונה היא 18-20 ילדים בגילאי 3-4 והשניה היא 14-17 ילדים בגילאי 5. אני צריכה להכין פעילות של כ-3/4 שעה לכל קבוצה. אני מתלבטת אם ניתן לתת לשניהם שיעור דומה, לכן רציתי לשאול, האם אתן מכירות תוכנית שיכולה להתאים גם לגילאי 3-4 וגם ל-5
בתודה לכן מראש,

gili111

New member
הלוואי שיכולתי לעזור...

שיעור בתנועה את מתכוונת לשיעור בריתמוסיקה או ספורט? מה בדיוק יש לנו מורות להפעלה תנועתית- אולי הן תכנסנה ותעזורנה לך.

הכוונה היא יותר לשיעור בריתמוסיקה

כמו שכתבתי, לקבוצת ילדים בני 3-4 וקב' ילדים בני 5.

gili111

New member
אפשר לחשוב על רעיון לראש השנה

תראי, אני לא מורה לתנועה או ריתמוסיקה. אבל אפשר לבחור שיר מוכר לראש השנה ולהפעיל אותם בעזרת אביזרים

לו לאה

New member
אפשר..

את השיר "מתנה לראש השנה" כשכל אחד מהפריטים מיוצג על ידי כלי נגינה כלשהו. טיפה=פעמונים עלה אדום= מרקס ( כעלה יבש) ועוד כיד הדמיון הטובה..

אירית י

New member
לצלול באור

מכיוון שאנחנו בפתח השנה, אני לא הייתי מציעה לעשות תיזמור עדיין. למרות שההצעה של לו לאה מאד מאד יפה. אני עדיין לא עובדת על פעילות לראש השנה, עדיין לא התרגלנו זה לזה
. אני מציעה להתמקד בנושא מוסיקלי כלשהו ולבנות סביבו את השיעור. לגבי השאלה אם ישנה פעילות שמתאימה גם לגילאי 3-4 וגם לגילאי 5, את בהחלט יכולה להביא את אותם החומרים המוסיקלים ורק להעלות את רמת הקושי בפעילות עצמה לילדים הגדולים יותר. כתבתי את הדברים כשאני יוצאת מנקודת הנחה שאת מורה למוסיקה. בהצלחה, אירית

אלהלה

New member
מתנה לראש השנה מתוך קרוסלה

ושרה שם חוה אלברשטיין יחד עם עוד כמה טובים ומוכרים
המילים בארכיון בראש השנה ושווה לרכוש את הדיסק יש שירים לכל החגים ונחמדים ומיוחדים באמת

חניני

New member
אירית ../images/Emo140.gif ../images/Emo51.gif

מקסיםםםםם. את מצליחה לשמור את השיר כמצגת במחשב שלך? ולא רק כקישור באינטרנט?

למעלה