תודה מראש

../images/Emo53.gifתודה מראש

אני חדשה כאן ובכלל אחרי ivf ראשון(החזרה ראשונה ב 11/03 מתי לדעתכן הזמן הכי מוקדם לבדיקה? האם זה נורמאלי שהחזה כל כך גדל(גם לאחר ההחזרה) תודה מראש

גמדית יקרה - ברוכה הבאה...../images/Emo20.gif

אך בתקווה שזה יהיה גם ה- IVF האחרון ותוכלי להמשיך הלאה לפורום הבא... אני לא מהמבינות ב- IVF, אבל מאחלת לך בכל
- שיהיה לך
משאירה אותך בידיים טובות לתשובות... ממני. ד.

אולה *

New member
ברוכה הבאה גמדה ../images/Emo20.gif

בד"כ עושים בדיקת בטא 12 יום אחרי ההחזרה. החזה הגדול - נורמלי לחלוטין, אל תדאגי. בהצלחה, אולה

אולה *

New member
תשובה מדעית - חכי לעמית! ../images/Emo3.gif

אני ממש לא שולטת בשמות ההורמונים שעובדים כאן. אני בתקופה הדקפפטילית שלי (במלוא מובן המילה). אין לי תופעות לוואי, אבל מצב הרוח לא מי יודע מה. כנראה גם בגלל שאין שום התקדמות אצל פיטר. עבודה - אין. ואני דואגת. טוב, לא התכוונתי להעמיס עם הצרות שלי. סליחה. אולה ומה אצלך?

מיכל ק-ש

New member
גמד לילה

אם לא קיבלת כוריגון לאחר ההחזרה, את יכולה לעשות בדיקת דם ביום ראשון ה-24 לחודש (את יכולה כבר יום לפני כן, אבל זה יום שבת ואני לא חושבת שיש מעבדות שמבצעות את הבדיקה). לי קצת גדל הציצי (האמת - לא ממש שמתי לב עד שגם בעלי וגם מישהי בעבודה אמרו לי) - כך שזה נראה לי נורמלי. בהצלחה!

כמה נעים

כמה נעים לקבל כזו קבלת פנים חמה וחברית להרגיש שסוף סוף אתה לא לבד שם

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

בדיוק התפנו לנו כמה מקומות בסירה, אבל אני מקוה שאת כאן ממש לזמן קצרצר
הבדיקה האמינה צריכה להיות 14 יום אחרי הכוריגון הראשון. לפני כן התוצאה יכולה להיות שגויה. כן, נורמלי השחזה גדל, זאת פעולה של הכוריגון, ואולי גם של הפרוגסטרון- אם את מקבלת תמיכה של אוטרוגסטון/גסטון וכיוצא באלה. מחכים כאן לבשורות טובות, ולכמה גמדים זעירים . נועם

מיכל ק-ש

New member
נועם האם זה נכון גם לגבי מצב שבו

הכוריגון ניתן יותר מ-4 ימים לפני ההחזרה?

מיכל ק-ש

New member
לי נאמר שהמינימום זה 12 ימים מהחזרה

האם אפשר לקבל קיצור פז"מ ל-10 ימים מההחזרה ו-14 יום מהכוריגון?

נועם@בת

New member
הרעיון הוא 12-10- יום מהביוץ

השאיבה נחשבת כביוץ. 12 יום אחרי שאיבה, העובר המשתרש כבר מפריש מספיק הורמון בטא לדם כדכי שיכולו לזהות אותו. לפני כן יש חשש לשני סוגי טעות. חיובי שגוי- בדיקה חיובית שמקורה בכוריגון. האמת שכוריגון 10000 כבר לא נמצא בדם אחרי 14 יום, אבל לא לוקחים סיכון. שלילי שגוי- העובר המשתרש עדיין לא מפריש מספיק הורמון בטא, ורמתו בדם נמוכה מידי- מתפרשת כשלילי. שביל הזהב הוא 12 יום מהחזרה. יתכן שאם מחזירים בלסטוציסטים אחרי 4 ימים החישבו צריך להיות שונה, אבל אני טרם חוויתי חווית בלסטו, אז אני מקובעת על 12
וחוצמזה, אם זה חיובי, זה ישאר חיובי גם מחרתים, ואם זה שלילי- אני לפעמים רוצה עוד יום אחד להשלות את עצמי. נועם ~שחייבת לכבות את המחשב וללכת לנקות סופסוף את הבית לפסח~

למעלה