שלום לכולם

../images/Emo53.gifשלום לכולם

מזל שגיליתי את הפורום הזה , אולי תוכלו לעזור לי . פספסתי (
) את הפרק האחרון כנראה , ששודר ב-10/9 , ראיתי את הפרק עם האבעבועות השחורות , וזה נגמר באמצע , יש עוד פרק נכון? אולי תוכלו לעזור לי ולומר לי מתי הוא ישודר שוב , ז"א במסגרת השידורים החוזרים. אנא עזרו לי תודה תודה תודה

~*~gaL

New member
אממ..

הפרק האחרון שראית זה זה עם האבעבועות השחורות? כי אם כן לא פספסת כלום. בכל מקרה, שידורים חוזרים של עונה 8 יש בחצות, ימי א´-ה´ בערוץ 3 :)) ברוכה הבאה לכאן :))

מה ../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

ככה סיימו את העונה ???? איזה מתח עד העונה הבאה . מי יודע מה יהיה ההמשך ?????. תודה על התשובות וקבלת הפנים

ERerERotem

New member
באת בזמן כ"כ לא מתאים....

באת בדיוק כשכולם החליטו לא לשמוע, לראות, או לחשוב על ספוילרים... אולי תמצאי כאן כמה שרידים של "סוחרים בספוילרים" אבל כעיקרון - רובינו כאן בגמילה. אבל יש אתרים שאת יכולה לגשת אליהם ולמצוא פרטים על העונה הבאה.... נכון שזה מעצבן? גם לי אמרו משהו בנוסח הזה כשלא הסכמתי עם הגמילה בהתחלה.... אבל - חייבים ללכת עם הרוב. את יכולה להצטרף אלינו. את מוזמנת. יש כאן מן שיטה חדשה שאני לא מבינה שאומרת שהכי מגניב, והכי מותח והכי כייף זה לחכות עד למרץ ולראות מה יקרה ! ככה כשזה יגיע אחרי אלפי מיליוני שנים: תוכלי באמת לשמוח כי את לא יודעת שום דבר על העונה.... והכל הולך להיות לך חדש ולא מוכר. אל תבואי אליי להסברים
אני בעצמי לא מבינה מה הרעיון כאן ....
ברוכה הבאה !

למעלה