שיעול כואב

Rebeccan

New member
../images/Emo53.gif שיעול כואב

שלום - אולי זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לייעץ. כבר כשבוע שאני עם חום, עולה ויורד. החום מלווה בנזלת ושיעול. ניסיתי את כל "תרופות הסבתא" שאני מכירה ורגילה - עדיין ללא שיפור. יש לי שיעול שמאוד מכאיב לי - מלווה במעין קוצר נשימה, מעט ליחה, המצטברת בעיקר בלילה אני מתעוררת באמצע הלילה עם כאבים ושיעול וליחה - למשל הלילה. הייתי אמש אצל רופא משפחה - והוא הצדיק את מה שחשבתי - זה משהו ויראלי, לכן אנטיביוטיקה לא במקום. האם לדעתכם יש מקום לגשת גם לצילום חזה או משהו דומה
השיעול כל כך כואב ומטריד - והכאבים בבית החזה מתחילים להציק. אציין שעבורי הקול הוא כלי עבודה, וחשוב לי לטפל בנושא השיעול האם יש תרופות הומאופאתיות שאוכל לקחת ללא חשש ? אגב, לפני שנים רבות, בעקבות שבועות ארוכים של שיעול לאחר ברונכיט חריפה, הרופא ניסה לאבחן והציע כלמיני דברים - כמובן שכל אבחנה נדחתה לאחר זמן (כולל אסטמה). הדבר היחיד שעזר לי אז היה טיפול בלחיצות על בית החזה (לא זוכרת את שם השיטה, אבל היו לחיצות ועיסוי האזור). ניסיתי בעבר גם דיקור אצל הומאופאט מומחה לטיפול בענין, וזה לא עזר.
מראש

אז מה לעשות?

שלום א. טיפול הומאופתי יכול להועיל לך מאד! לנוכח העובדה שזו בעיה חוזרת כדאי לגשת לטיפול אפילו כשהמחלה הנוכחית תסתיים,כדי לחזק את מערכת החיסון ולמנוע הישנות המחלה. תרופות הומאופתיות אי אפשר לתת על גבי הפורום. יש צורך בפגישה עם הומאופת. ההכנות ההומאופתיות, שלא כתרופות סבתא, מותאמות באופן אישי ועל סמך מידע רחב ועמוק. ב. הומאופתיה איננה לחיצות או דיקור. כך שמה שקיבלת בעבר איננו טיפול הומאופתי!!!! ג. טוב מאד שנשללו כל הבעיות שהועלו -כך נחסכה ממך אנטיביוטיקה מיותרת ושאר מרעין בישין. כל טוב עירית

Rebeccan

New member
אה, אני חובבת טיפולים חלופיים

וגם הומאופתיה וגם דיקור סייעו וגם דברים אחרים, בעבר ומה שכתבתי - זה לא ענין חוזר. היה שיעול של לפני הרבה שנים - לא מדובר בענין חוזר מי שאצלו פניתי בעבר לקבל טיפול - הוא גם רופא מוסמך וגם הומאופאת וגם עוסק בדיקור, הוא אפילו אחד הראשונים בארץ שטיפלו ב"רפואה אלטרנטיבית" (מכירה את בנו, שהפנה אותי אליו) לא רציתי פתרון כאן - אלא הצעות וכיווני חשיבה תודה

למעלה