../images/Emo53.gif שיעול כואב
שלום - אולי זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לייעץ. כבר כשבוע שאני עם חום, עולה ויורד. החום מלווה בנזלת ושיעול. ניסיתי את כל "תרופות הסבתא" שאני מכירה ורגילה - עדיין ללא שיפור. יש לי שיעול שמאוד מכאיב לי - מלווה במעין קוצר נשימה, מעט ליחה, המצטברת בעיקר בלילה אני מתעוררת באמצע הלילה עם כאבים ושיעול וליחה - למשל הלילה. הייתי אמש אצל רופא משפחה - והוא הצדיק את מה שחשבתי - זה משהו ויראלי, לכן אנטיביוטיקה לא במקום. האם לדעתכם יש מקום לגשת גם לצילום חזה או משהו דומה
השיעול כל כך כואב ומטריד - והכאבים בבית החזה מתחילים להציק. אציין שעבורי הקול הוא כלי עבודה, וחשוב לי לטפל בנושא השיעול האם יש תרופות הומאופאתיות שאוכל לקחת ללא חשש ? אגב, לפני שנים רבות, בעקבות שבועות ארוכים של שיעול לאחר ברונכיט חריפה, הרופא ניסה לאבחן והציע כלמיני דברים - כמובן שכל אבחנה נדחתה לאחר זמן (כולל אסטמה). הדבר היחיד שעזר לי אז היה טיפול בלחיצות על בית החזה (לא זוכרת את שם השיטה, אבל היו לחיצות ועיסוי האזור). ניסיתי בעבר גם דיקור אצל הומאופאט מומחה לטיפול בענין, וזה לא עזר.
מראש
שלום - אולי זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לייעץ. כבר כשבוע שאני עם חום, עולה ויורד. החום מלווה בנזלת ושיעול. ניסיתי את כל "תרופות הסבתא" שאני מכירה ורגילה - עדיין ללא שיפור. יש לי שיעול שמאוד מכאיב לי - מלווה במעין קוצר נשימה, מעט ליחה, המצטברת בעיקר בלילה אני מתעוררת באמצע הלילה עם כאבים ושיעול וליחה - למשל הלילה. הייתי אמש אצל רופא משפחה - והוא הצדיק את מה שחשבתי - זה משהו ויראלי, לכן אנטיביוטיקה לא במקום. האם לדעתכם יש מקום לגשת גם לצילום חזה או משהו דומה