שאלתי ובקשתי

shlomiff

New member
הזמן יעשה את שלו

בהתחלה זה קצת קשה וצריך לדחוף תפורום בכוח אבל אנשים יבוא כבר לבד....

../images/Emo62.gif הצעה אישית ../images/Emo62.gif

אני מציע שתפרסמו כאן אירועים השייכים אל העולם החרדי . כמו למשל : כנס הנשים באיצטדיון יד אליהו וכולי, וכולי ............ ככה אחד שלא מספיק לקרוא מודעות ברחוב יכנס לכאן ויראה את הפירסומים

אפשר להביא לכאן תצלומים ../images/Emo56.gif

בפורומים רבים אנשים מביאים תצלומים של מקומות . אני חושב שכדאי וגם מומלץ !!!! באופן מבוקר , להעלות לכאן תמונות מן העולם החרדי זה ישפר הרבה את הפורום ויעלה את הרמה של הפורום .

אז אתה מוזמן

להיות העורך של הפינה הזאת תקרא לזה איך שבא לך ולשם ישרשרו תמונות זה יכול להיות: העולם החרדי בתמונות או כל מה שבא לך אני לחלשה בהמצאת שמות

מאחר וזה אתר חילוני כאן

אם תביאו לכאן תמונות של העולם החרדי אז כל חילוני שהוא יכנס לכאן ילמד להכיר אותכם יותר טוב .

קליט

New member
עדיף פורום בינוני

שבו כל שירשור מקבל את היחס המגיע לו . . אין צורך לדחוף את הפורום . מה שכן, אפשר לאתר ניקים שיודעים לכתוב ומעונינים לכתוב ולפתוח שירשורים על נושאים מעניינים . אולי "אשדודית" שפרשה, או "פסיכותרפיה", או "ותיק עם תיק", או אולי "בקהם" או "אוריאל" . .

chuckcha

New member
את בכיוון הנכון

לאט לאט יבאו לכאן ניקים עם אישיות כובשת ויכולות כתיבה טובות - הם יראו שהאווירה כאן טובה וישארו. בינתיים רוב הניקים פה הם ממש חדשים ואין הרבה קשר אישי ביניהם אז צריך לתת לזה קצת זמן... בעיקרון את צריכה לדאוג ולהקפיד שכל מיני טרולים וניקים שכותבים דברים מטומטמים לא יעשו זאת, ואם כן אז למחוק ולסנן - כי זה מבריח הרבה ניקים מזדמנים...

צביקי5

New member
לדעתי....

לדעתי כדאי להרבות כאן בנושאים קלילים ומעניינים. דברים הקשורים לציבור החרדי נטו כבר יש אתרים שלמים המיוחדים לשם כך ומי שמחפש את זה יילך אליהם. אם יהיה כאן משהו שונה, קליל וזורם, יש סיכוי גדול להצלחה.

למעלה