שאלות

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifיוואו

זה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים כל שנייה שואלים אם הוא הומו אז.. 1. ממש לא נראה לי כי שאני ראיתי אותו אז חשבתי לי שאם לא היה את נולד לרקוד ולא היו מכירים אותו והייתי רואה אותה מכו שהוא בא לסטודיו אצלנו הותך עם אותם בגדים ובאותה צורהומדבר כמו שהוא מדבר אז הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו שהוא הומו ושהוא רקדן. 2. גם אם כן? אז מה? זה ממש לא נעניינו של אפחד! שיהיה מה שבאלו להיות 3.לאלאלאלאלא הוא לא הומו!

DC25

New member
../images/Emo26.gif למישהו יש ת'כתבה מגיא פינס

הכתבה על התוכנית האחרונה ועל התוצאות?? מאיפה אני מוריד את זה?

aslm0

New member
בלי לפגוע ? אני בסדר יש קצת דמעות

הסתכלתי רק על הנושא שלך זה למה כתבתי את זה

NaughtyBoy

New member
כמה זמן לוקח ללמוד לרקוד

ברמה מקצועית כמו בתוכנית? בסדר גודל של שנים... תודה מראש, בר

חחחחחח

ידענו שזה יגיע מתישהו... כל אחד שמגיע רוצה ללמוד לרקוד מקצועי כמו בתוכנית...אז בוא אני אגיד לך שאתה צריך בסיס מה זה טוב...כלומר לרקוד כמה שנים טובות... אני התחלתי מגיל 3 וחצי לרקוד(אם אפשר לקרוא לזה לרקוד חחח)והיום אני בת 15 ... זה תלוי אם יש לך כישרון או שאין לך... כי נגיד אי אפשר לקום יום אחד ולהגיד:"אני בן 28 ובא לי לרקוד בלט ואני בלי בסיס בגרוש" כי זה לא כלכך יעזור...לא תהיה באותה רמה כמו רקדנים שהתחילו לפני מלא שנים.

זה לא מדוייק

אני התחלתי לרקוד באיחור.....בואי נגיד - מאוד לא אופנתי...והרבצתי התקדמות מטורפת בשלוש שנים. הכי חשוב זה עד כמה אתה רוצה, ואם תתמסר בטוטאליות המאמצים ישאו פרי.....וכמובן שמעל לכל עומד הכישרון, אם יש לך את זה - בורכת, את הטכניקה מפתחים עם הזמן

אל תגידי לי לא מדוייק..

זאת דעתי האישית את יכולה לא להסכים איתי אבל את לא יכולה לקטול אותי... מי שמתחיל בגיל מאוחר מאד לא,בלי בסיס או ידע חלקי אפילו, לא יהיה בעל טכניקה כמו מישהו שהתחיל מוקדם!!! "טכניקה מפתחים עם הזמן"-נכון בחלקו,נגיד מישהו לא רוצה להגיד מילים מגעילות אז אני אגיד "לא בעל קורדינציה",לא יוכל לפתח טכניקה גם אם הוא ירצה מאד... דרוש פה,כמו שאמרתי ואת חיזקת כישרון והמון מוטיבציה...

...

בגלל זה אמרתי "לא מדוייק", אני ממש לא באה לקטול. קודם כל להבא תצייני - "לפי דעתי", דבר שני - טכניקה מפתחים עם הזמן אבל ברור שמעל לכל (כפי שציינתי) עומד הכישרון, אם אין כישרון אז חסל...אבל תאמיני לי ואני יכולה לספר לך מסיפורי האישי שעם רצון מסירות והתמדה מגיעים לתוצאות מאוד מאוד גדולות גם בגיל מאוחר. וכל מי שמעוניין להתחיל ללמוד מחול בעקבות התכנית - הרי הוא מבורך!

למעלה