שאלות

blaahh

New member
שאלה

מישהו כאן יודע מתי הפרק שקרטר נדקר בו?(אני לא זוכרת למה ומי דוקר אותו) באיזו עונה ואיזה מספר פרק?

vs20046

New member
שאלה

היי אנשים, ביקרתי פה כמה פעמים ויש לי שאלה בנוגע להורדת פרקים של אי.אר אני יודעת שאסור לדבר על זה בפורום אז אני אשמח אם תכתבו לי למייל [email protected]

blaahh

New member
אהה לא משנה

כבר גיליתי... חחח... אבל יש לי שאלה אחרת- עכשיו זה העונה ה-2 בהולמרק, נכון? אז כשהיא תסתיים הם ממשיכים ישר לעונה ה-3 והלאה? או לא? איזה עונות הם מתכוונים לשדר?וברצף?

blaahh

New member
כןןן גם לי

כתבתי את השאלה קודם ולא הבנתי למה לא עונים. כנראה כי אסור לדבר על זה פה..חחח... אופס :) אז מי שיכול לענות לי על שאלה בקשר להורדת הפרקים שבבקשה בבקשה בבקשההה יכתוב לי במסרים.

אממממ...../images/Emo104.gif

כן, העונה שמשודרת עכשיו בהולמרק היא העונה ה-2 ואח"כ תשודר העונה השלישית.. ולקראת סוף אוקטובר תשודר העונה ה-4 של איאר
(איזה כיף חחח) מקווה שאני לך על השאלות

blaahh

New member
תתודההה :)

אז אחרי העונה ה4 הם ימשיכו הלאה? כי אני זוכרת שאת הפרקים שעכשיו בהולמרק(עונה 2) הם כבר שידרו קודם והם הפסיקו אחרי כמה זמן ועכשיו הם משדרים אותם מחדש. ככה יהיה גם אחרי עונה 4 או שהם ימשיכו?

blaahh

New member
ועוד שאלה(אחרונה, אני מבטיחה!ח..) :

מישהו כאן מכיר אתר שאפשר להוריד בו פרקים של אי.אר?(יש לי אימיול אבל זה לוקח המוווווןןןן זמן ומאתרים לוקח למחשב שלי הרבה פחות זמן להוריד דברים...אזזז....) או לפחות קטעים מפרקים?

אממ אני לא יודעת בקשר להמשך...../images/Emo104.gif

אבל אז בטח אחרי העונה ה-4 ישדרו את עונה 3 ו-4 ואז חמישית סתם אין לי מושג

נועה167

New member
יש מצב..

הולמרק בד"כ שמים עונה חדשה ואז שוב שידורים חוזרים ואז שוב עונה חדשה.. ככה שאי אפשר לדעת איתם אבל יש מצב שההמשך יהיה מתישהו.. רק יקח קצת זמן.

Hieros Gamos

New member
רק כדי להבהיר- עברתי הרגע על

הלו"ז של הולמרק ל...אממ טוב הרבה זמן חח ותרשמו את התאריך- 24.10 בשעה 21:15 יש את אמבוש חח הפרק הלייב
איזה מזל, זה לא יוצא לי על פולין...

למעלה