שאלות

Miss Taubenfeld

New member
אני לא הבנתי מה אתה שואל....

אם אתה מתכוון לקטע ווידיאו שבשידורים חוזרים באתר הרשמי אז אין.. יש רק מה שאחרי.. [פרק 14 "למה שלפת עליו אקדח"] ואם איך קוראים למעשה הזה אז נטרדה מינית...

יש לי בקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה לפתוח אתר על מקס אבל יהיה שם גם חומר על פיק אפ........ ואין לי חומר אני מבקשת שתתנו לי חומר על מקס ועל פיק אפ אבל במיוחד על מקס.... אני מבקשת שתעזרו לי ואני מבטיחה מילה שלי שאני יתן לכם קרדית באתר.... תודה מראש!!!!

Miss Taubenfeld

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תמונות של מקס יש כאן בגלריה, מידע עליו יש במלא אתרים למשל תנסי ב-"E!" ועל שאר השחקנים בפיק אפ יש גם המון מידע ותמונות בגלריה ובאתר הרשמי זהו בערך.. ויש המון אתרים כבר על הסדרה ומקס אבל תנסי.. שיהיה בהצלחה!

תודה מאמי!!!!

את יכולה לתת לי את האתר של E!??? את יכולה גם לתת לי את האתר שיש על מקס??? תודה מראש

למשהו יש את המייל של מקס?

אני חחיבבבתתתת =] אני חולה עליוווו =] אם למשהו יש בקשה שימו לי פה :) חולה עליכםםם

er 4ever

New member
גם אם היה לנו, דברים כאלה

לא מפרסמים בפורום. חוצמזה, זה לא מצריך הודעה חדשה. סתם לידיעתך

345252

New member
אוף מתי יש שידור חוזר

אני רוצה לראות שידור חוזר של פרק 25 מתי יש שידור חוזר?

ellafreesoul2

New member
שאלה....

מישהו שם לב לזה שערוץ עשר..קצת התחרפן....הם הבטיחו לשדר שני פרקים של פיק אפ..ביום שלישי!!!כיוון שביטלו פרק ביום שני...אז זהו ששום פרק נוסף הם לא שידרו!!!וגם כן...אתמול ביום רביעי..הם דחו את הסדרה..ולא רק זה הם גם שידרו פרק חוזר!!!מה קורה פה?!מה ו החוצפה הזו?!

למעלה