שאלה.....

../images/Emo53.gifשאלה.....

יש לי שאלה ......... אני בת 36 גרושה "טרייה" . הילדים שבת ראשונה אצל הבעל ואני רוצה לצאת לבלות - להשתולל - להתפרק קצת - לשיר - לרקוד ...... איפה יש מקומות בילוי לפנויים פנויות בגיל הזה בערך........ במרכז (כלומר ת"א והסביבה) תודה מראש זאת שחייבת לאהוב

../images/Emo53.gif יש לי שאלה...

היי אני גרושה "טרייה" בת 36 , הילדים שבת ראשונה אצל הבעל . הייתי רוצה לדעת היכן יש בת"א והסביבה מקומות בילוי לפנויים פנויות בגיל שלי בערך..... ושאלה נוספת - קודם שלחתי הודעה דומה - מדוע איני רואה אותה?? תודה מראש

קודם היית "ח י י ב ת ל א ה ו ב"

ועכשו את "חייבת לאהוב" ואם את לא רואה לכי לעשות בדיקת עיניים ..כי אני רואה אותך פעמיים
ואל תדאגי עוד מעט ישלחו לך מסרים יקבעו איתך ולא תהיי לבד כל כך

תודה...

תודה אני מניחה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד באמת יש לי 2 - אבל איך אומרים מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. לא רוצה שיקבעו רק שיגידו לאן ללכת

השבת זאת שבת ילדים

כלומר : שבת שרובנו עם הילדים לכן אין יציאה מוגדרת וכזאת שמופיעה כאן בהודעה נעוצה להפליא
אבל כל שבת שניה בדרך כלל יש מפגש יציאה פורומי מענין מרקד ומלהיב
אבל את מוזמנת למחר למפגש עם ילדים בו לא כולם מגיעים עם ילדים אלא מבלים נהנים ומכירים
הייתי מציעה לך לצאת היום אבל באמת שהיום אני בשנטי של בית מפליא

../images/Emo20.gifשוב תודה

את ממש מקסימה
אולי באמת אני יגיע..... ( זה ממש קרוב אליי ) למרות שבטח יהיה לי סופר קשה לראות את כולם עם הילדים בזמן שהילדים הפרטיים שלי לא איתי , בכל מקרה לגבי הערב או בכלל .... לאן יוצאים לבלות ? מה שווה?

אין לי מושג מה שווה האמת

אצלי שווה זה משהו שלא בטוח שווה בעיני אחרים.. ומועדונים יש ממש הרבה העיקר זה עם מי מבלים באותו מקום! שיהיה לך בילוי מהנה ותגובות מענינות

ח ב ר מ ן

New member
לא כולם באים עם הילדים מחר,יש ילדים

גדולים שלא תמיד רוצים לבוא....אבל את מוזמנת כמו הילדה החמודה שלפני אמרה....אורי

חזקוש

New member
ראשית אני חייב לציין

שגם אני חייב לאהוב, אלא לצערי אין לי כעת ועדיין מושא לאהבה למרות חיפושי הקדחתניים. (יו איזה סבל - באמת) רוצה רשימה של מקומות? שלחי לי מסר . רוצה לצאת לריקודים עם גולשי הפורם המדהימים? זה יהיה לדעתי בשבוע הבא ,אז את צריכה לסדר את השבתות של הילדים אצל הגרוש קצת אחרת. - זהו זה. חזקוש

../images/Emo20.gifתודה

היי , ממש תודה שהגבת ..... אז הנה אני שולחת מסר לגבי קבלת מידע על מקומות בילוי טובים , ולגבי סידור הילדים אצל הגרוש - אין לי ככ בעיה כי אצלי הם כבר גדולים ויכולים להשאר גם לבד - רק שאני לא הרשתי לעצמי לצאת עד היום - ועכשיו יש לי צורך אדיר בלפגוש אנשים ובלהנות קצת אשמח לצאת עם אנשי הפורום , היום נכנסתי לראשונה והתרשתי שיש כאן חבר'ה ממש טובים עם רצון אדיר לעזור זה לזה
(דרך אגב תיקנתי את השם שלי - עכשיו אני חייבת לאהוב בלי רווחים)

ח ב ר מ ן

New member
ברוכה הבאה לחדרינו הקטן והחמים..

היום זו השבת שכולנו עם הילדים...אז רובינו בבית אבל תהני לך אורי שאוהב לצחוק....

באמת חמים כאן ../images/Emo42.gif

תודה רבה על קבלת הפנים הנעימה...
עכשיו חזרתי - בסוף הלכתי לרקוד היה ממש טוב

למעלה