,,, שאלה,,,,

../images/Emo53.gif,,, שאלה,,,,

ברצני להכין להוריי שלט,, אבל לא לדלת,, הם גרים בוילה,, וברצוני להכין מס´ 16, על הבית,, מה שאומר,, שהשלט יהיה חשוף,, לחום קור גשם שמש, ורוחות,,, מה הרעיונות ו/או אפשרויות,,, לתגובותיכן,, אודה,,,!

lilachh

New member
מה עם לצייר/לכתוב על קרמיקה עם

צבעים עמידים למים?

אתי@

New member
משהו בפסיפס יהיה משגע

בטח לבנות שמבינות בזה יהיו הצעות יותר קונקרטיות - איך לעשות זאת.

שולינקה, אבני הפסיפס

המוכנות שקונים בחנויות למלאכת יד(בדרך כלל בצבעי אדמה)יעשו את העבודה נאמנה. אני הכנתי גם שלט כזה(חבל שאין לי תמונה אנסה להשיג),הדבקתי עם דבק פלסטי רגיל על דיקט,חתכתי במידת הצורך עם צבט מיוחד לפסיפס ומעל הכל רובה שהופכת את העניין לעמיד יותר. מקווה שהבנת גילגולית.

לגבי עמידות...

לא משנה איזה חומר תיבחרי..חימר, דאס, גבס...או אפילו נייר.. שימי יאכט וארניש..שלוש שכבות..והשלט יהיה עמיד בפני כל מזג אויר..

אף פעם לא עשיתי מספרי לבית..

אבל יש לי רעיון..הבעיה שחייבים לראות את זה בעין.. אם תחכי בסבלנות עד מחר...אז אני אכין..

על עיסת הנייר:

ראיתי סוף סוף את התמונות... מדהים! איך עוטפים חלקים כמו פנים, אזניים, עיניים, פה בעיתונים? איך זה לא מעלים אותם???

lilachh

New member
משמוש - תלוי לאיזה גודל את מתכוונת

לדוגמה בפרה שאני הולכת לעשות אני לא מכסה את העיניים וכו´ אלא מכינה את הגוף והראש ואח"כ מוסיפה מדאס אוזניים, עיניים וחוטם.

כן, אבל ../images/Emo60.gifית תמיד אומרת ש...

היא מפסלת מה שהיא רוצה מפלסטלינה ואז עושה על זה עיתונים וכו´ זה נראה לי ממש מסובך! לדוגמא -פני הצפרדע שיש בתמונות שהוגל שלחה (לא יודעת מי עשתה את זה..)

lilachh

New member
נכון אבל תלוי גם מה הגודל - הגודל

של הפרות והצפרדע הן קטנות וכלן שבלולית המליצה (לי בכל אופן) לכסות את הגוף בעיסת נייר ורק אחר כך להוסיף פה עניים וכד´ עם דאס. נאמר מפי המומחית - בחיי.

../images/Emo9.gifעכשיו אני מסמיקה..

אבל יש לזה סיבה.. אם הפרטים מאוד קטנים מאוד קל "לאבד" אותם עם נייר וזה גם חתיכת עבודה..ואני רוצה שהם יהיו בולטים..אז אני מוסיפה אותם אם דאס או עיסת נייר קנויה..

../images/Emo51.gif אני כבר מתה לעשות איזו חיה

אבל עוד לא גמרתי את הכלי מהמפגש הקודם! אני לא יודעת אם להחליק אותו עם דבק טפטים , אמרו לי בחנות שג´סו זה לא מתאים, ושכדי להחליק צריך משחת עיצוב! לי זה נשמע קצת יקר להתחיל לצפות כל עבודת עיסת נייר במשחת עיצוב... נכון?

michal_sil

New member
שבלולית אמרה: 2 שכבות גסו ואח"כ

שיוף עדין כדי לסלק בליטות לא רצויות.

למעלה