שאלה

וונקי

New member
../images/Emo53.gif שאלה../images/Emo35.gif

אז ככה כבר כמה ימים שאני מדברת עם איזה אחד שכתב לי הודעה בלוג אנחנו מדברים שעות על גיבי שעות. ותוך כידי שיחות האלה הבנתי עד כמה אנחנו דומים אתם חושבים שזה אפשרי להכיר משהו רק דרך שיחה מי אס"ק אני לא יודעת למה אבל שדברתי איתו ודברתי איתו די הרבה אתמול החושים שלי אמרו לי שאני רוצה את זה ושאני יעשה להשיג אותו זה נראה לכם מטרוף? איפלו לא פגשתי אותו ראתי תמונה שלו אני כנראה מחר יפגוש אותו בתל אביב מה אתם חושבים אני צריכה לעשות? מחר אם אני יפגוש אותו זה היה כאשר אני היה באיזה מפגש פורום בדיסנגוף סנטר. חשבתי שזה יכול להיות נחמד הוא די בודד אז ככה הוא יכול להכיר אולי חברים חדשים ואני יכול להכיר אותו יותר טוב. מה אתם חושבים?

The Guardian17

New member
לעולם לא ניתן

לדעת מי נמצא מאחורי המסך. אל תפתחי רגשות מיותרים לאדם שיכול להיות, ואני אומר יכול להיות, שיאכזב אותך כיאת יודעת אילו יצורים ומתחזים יש באינטרנט. אם את הולכת לפגוש אותו במסגרת מפגש פורום או כל מפגש אחר ששם יהיו עוד אנשים - זה יהיה הרבה יותר טוב. רק מה, בגלל שלא ראית את התמונה שלו ובמקרה שהוא "יאכזב" אותך בגלל שהוא לא מצא חן בעיניך - הוא יפגע מאוד. ותזכרי שהוא בחור לענין (כמו שאת מתארת) ושהוא נחמד והכל. רמי.

דנטל

New member
פשוט להזהר

אין שום בעיה להפגש עם אנשים מהרשת, אבל צריך להזהר. במפגש פורום זה מעולה. תמיד לדאוג שהפגישות האלה יהיו במקום ציבורי ורק כשתחושת הבטן אומרת שמדובר שמישהו סבבה, אפילו שתחושת בטן זה לא מדע מדויק, אפשר לתת לזה משקל קל בהחלטה. לא להפגש עם מישהו שיש ספק לגביו. לא להפגש בבית. לא להפגש במקום ריק מאדם.

sh53

New member
אפשר להכיר בכל מקום

אבל חייבים להזהר ולשמור על כמה כללים: להפגש במקום ציבורי שיש בו אנשים. אם הוא אומר לך תראי המקום הזה לא נראה לי, בואי הכנסי לאוטו שלי וניסע למקום אחר או מקום שקט יותר, שמרי על עצמך והשיבי לו שאת דווקא אוהבת מקומות שיש בהם אנשים. לא "לרוץ ולקפוץ" על כל מה שמציעים לך, כי את לא מכירה אותו ממש. אולי עכשיו את פוחדת אחרי כל מה שכתבתי לך, אבל זה נכון גם לגבי בחור שפוגשים לדוגמא בדיסקוטק, הרי לא מכירים אותו ממש לעומק נכון? אז
בפגישה וחזרי אלינו עם חוויות

tsveeka23

New member
כמו שאומרים אין בזה חוקים

זה יכול להיות האחד בשבילך וזה יכול להיות ידיד טוב או שזה לא יהיה בכלל. אני יצאתי 33 בליינד דייטס עם מטרה ברורה - להכיר בחורה חמודה לזוגיות. דימיינתי אותה בראש ועכשיו אני עם הבחורה המדהימה שהמציאות עולה על כל דימיון. לכי על זה, אל תוותרי, זה עוד דרך להכיר מתוך הרבה. אצלי זה עבד, בבליינד דייטס או צ'ט או אייסיק צריך להיזהר מלדבר יותר מדי כי אז מפתחים ציפיה וכשזה לא קורה מתאכזבים. לכי בצורה קלילה, מה שיהיה יהיה. תלוי מה את מגדירה לעצמך לטיב הפגישה.

זו שאלה טובה

שמעסיקה רבות את גולשי האינטרנט... מי הוא זה העומד מעברו השני של המסך? האם כוונותיו טובות, תמימות ורציניות? אבל, גם לא צריך להרחיק לכת ולחשוש מכל אדם שהוא מאותם דמויות שליליות, שמוכרות לנו מסיפורי המתח... בהשערה ניתן להמר, שאם הבחור פיתח שיחה איתך, מתעניין ומעניין, כנראה ששוה לבדוק. ובעצם... זו היא מטרת הפגישה. אני מאחלת לך הצלחה!

סאני17

New member
זה שנוי במחלוקת..

מניסיון אישי.. בגלל "הגדרות" שונות לעיניין הנ"ל רבתי עם מישהו וניתקתי קשר עימו והוא נחשב אצלי ידיד טוב מאוד, אני טענתי שאני מכירה אותו והוא טען שאני לא מכירה אותו(אחרי שהיינו בקשר כבר בערך שלוש שנים, אבל אף פעם לא דיברנו בטלפון ולא ניפגשנו). זה עדיין שנוי במחלוקת לא רק אצלי אלא אצל כמעט כל מי שמתכתב באינטרנט למטרות שונות של קשר כלשהו. מצד אחד, תמיד צריכים להיות זהירים. מצד שני.. אם לא לוקחים את הסיכון עלולים להפסיד מישהו סבבה. ולסיכום.. זה שנוי במחלוקת.

למעלה