שאלה קטנה

ליעעד

New member
זה לא ממש ברור העניין

אצל חלק זה ככה..אצל חלק זה ככה.. זה תלוי בתפקידים הפנויים ..ובקב"א שלך .. אם את מתאימה לתפקידים הפנויים הרבה מחשבות עוברות לפני השיבוץ המיועד שלך .. יש מקרים שלא יהיו הרבה אפשרויות ,ואז יגידו לך תפקיד, ואת תלכי אליו ויש מקרים שיהיה לך קצין מיון שיתן לך הרבה אפשרויות בכל מקרה.. 14 לאפריל ..יש זמן ..עדיין יש סיכוי שתקבלי בדואר זימון לקורס כלשהו .. אל תאבדי תקווה .. ובכל מקרה לסרב פקודה זה לא רצוי ..

S h a r k 1 8

New member
לא נכון !!!

היום דיברתי עם לשכת הגיוס והם אמרו לי שאין יותר זימונים למלש"בים שאמורים להתגיס השנה. כלומר, כל הזימונים הם במהלך כיתה י"ב.

dancing queen18

New member
אתם טועים! ועוד איך יש זימונים...

1)אני התמיינתי (והתקבלתי) לתפקיד רק באוקטובר השנה! 2) חברה שלי התמיינה (והתקבלה) בחודש שעבר למד"סיות. 3)חברה שלי אתמול! היתה בזימון לקורס מ"כיות! הצבא עובד עליכם.... יש זימונים!

האחת Jojo

New member
באמת????

עכשיו אני מתקשרת אליהם!!! למה נראה להם שאני יחכה עד אפריל ועוד אני לא יודעת מה אני הולכת להיות?!

ליעעד

New member
אכן כך ..

חבר שלי אתמול התמיין למודיעין יאללה תעשי טלפונים תפעילי פרוטקציות אל תבזבזי זמן .. :)

האחת Jojo

New member
הם אמרו לי אבל ...

ששום דבר לא יעזור לי כי כל המיונים כבר נגמרו,ושאני יכולה להמשיך ולשלוח בקשות והם פשוט ימשיכו להתעלם ממני,כך שאין כבר למי לפנות אף אחד לא עוזר ולאף אחד לא אכפת!!!! אוףףףףף,אני מפחדת!!! אני לא יודעת למה אני הולכת להתגייס!! הם יהיו חייבים לתת לי איזה תפקיד ממה שדרגתי במנילה??

מיקס מפ

New member
לשכ"ג

אכן עובדים עלינו. למשל היום, הלכתי לבקו"ם, דיברתי שם עם מישהי ממדור קד"צ. היא מתחילה להסבי לי שלא היו בכלל מיונים. היא אמרה שהכל נגמר כבר בסביבות אוגוסט ככה. רק חבל שיש עדיין זימונים, והם לא מספרים לנו על זה, וככה נהנים לדפוק אותנו. אני מקווה שיבוא ללש"כג איזה מחבל מתאבד, שלא יצליח להתאבד ובתכל'ס כולם יצאו חיים, אבל שתהיה לכל הפקידות המגעילות שלא מפסיקות לצרוח עלי טראומה לכל החיים. ושכל הנתונים מהמחשב ימחקו ויהיה להם מלא מלא בלאגן ויאריכו להם את השירות ל5 שנים בסדיר.

מיקס מפ

New member
אני אוהבת את לשכ"ג

בשנייה ששלחתי "שלח" על ההודעה מתקשרים אלי מלשכ"ג ויביאו לי ככל הנראה מיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא למה שרציתי אבל כנראה שיהיה אההההההההההה איזה מזל שהכרתי אנשים שהתגייסו היום ל669 והלכתי איתם לבקו"ם ושהייתי שם החלטתי כבר להציק קצת למדור קד"צ

מור86

New member
יפה!!!../images/Emo9.gif

וואי איזה יופי שהם ישלחו לך מיונים!! שיהיה בהצלחה:)

S h a r k 1 8

New member
נו אז מה????

יכול להיות שזה הזימון השני או השלישי בסדרת מיונים, שהראשון שבה היה בכיתה י"ב.

MiLuSh

New member
נכון! גם אני כבר לא הייתי אמורה

לקבל שום זימון (אני מתגייסת גם ב-14 לאפריל) וקיבלתי שבוע שעבר זימון לחיל הקשר (התקשוב בשם החדש) והייתי במיונים היום....

מלאכית16

New member
גם אני קיבלתי מיונים ל..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

חיל הקשר (למקצועות המחשב) מאוד מאוחר (באוגוסט, כשתאריך הגיוס שלי היה לפברואר).. אף פעם אין מה להתייאש- הצבא תמיד יכול להפתיע עם עוד מיון (אם הוא באמת צריך...) אבל אם על המיון האחרון היה כתוב לך- "זהו המיון האחרון שתקבלי" אז אני מאמינה שכבר אין סיכוי שמקבלים אחד חדש (זה מה שהיה כתוב על הזימון האחרון שלי למיונים...)

MiLuSh

New member
את באמת חושבת ככה???

אפילו שאני מתגייסת באפריל?? ושכעיקרון אני כבר לא אמורה לקבל זימונים?

מלאכית16

New member
הצבא תמיד יכול להפתיע..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

המיון האחרון שקיבלתי (למקצועות המחשב) בא לפחות חצי שנה (אפילו יותר) אחרי שלא קיבלתי שום מיונים ושום בטיח מהצבא...וזה היה גם אחרי שעשיתי כבר שלושה מיונים....ככה שבחיים לא הייתי צופה את קבלת המיון הזה.. אבל פשוט יום אחד הוא הגיע לתיבת הדואר שלי. מה שאני אומרת לך זה- אל תתיאשי, אבל גם אל תפתחתי יותר מידי תקוות. אם הצבא צריך- הוא גם יכול לתת מיון ממש מאוחר. אבל הכל תלוי ב"אם הצבא צריך". אני משערת שגם גיוס כלל צהלי זה טוב, ואין לך מה להתבאס. יש לך לסגור שנתיים בצבא, וכדאי לך להפיק מזה את המירב. אני מקווה שתקבלי עוד מיונים...ואם לא, אני מקווה שתקבלי משהו טוב ביום הגיוס שלך

linorly

New member
לא נכון אני לאחרונה התמיינתי../images/Emo23.gif

למשהו, והייתי צריכה להתגייס עוד שבועיים..אז פשוט דחו לי את הגיוס

למעלה