שאלה קטנה

האחת Jojo

New member
../images/Emo53.gifשאלה קטנה

אני אמורה להתגייס ב14 באפריל,זה נכון שרשום לם בבקום במחשב חודש לפני הגיוס את התפקידים שהם יתנו לי לבחור מבינהם? (אני מתגייסת לכלל צהלי) או שלא יתנו לי לבחור בכלל,ויגידו לי זה מה יש וזהו!! מה אני יעשה אם יתנו לי משהו שאני לא רוצה?

maglor

New member
אני אגיד לך ממה שקרה לבת דודה שלי

היא הגיע לשם, בלי להיות ממויינת לתפקיד כלשהו, כאשר היא הייתה לפני האדם שאצלו בוחרים תפקיד (התואר של הבן-אדם לא זכור לי כרגע) הוא לא נתן לה אפשרות ואמר לה את התפקיד שהיא קיבלה, עכשיו היא סירבה לקבל את התפקיד, אז הם שמו אותה על מאסר על תנאי ולמחרת הם הציעו לה שוב את אותו תפקיד והיא סירבה שוב, הם ערכו משפט מהיר ושלחו אותה לבית מעצר לשבועיים, כשהיא יצאה היא סירבה שוב לתפקיד הפעם הם נתנו לה 24 שעות בבית כדי לשנות את דעתה והצלחנו לגרום לה לשנות את דעתה כי אחרת היא הייתה נכנסת למעצר פעם נוספת.

maglor

New member
צר לי, אני לא צריך לדאוג לגביו אז

שכחתי ממנו.

האחת Jojo

New member
אמאאאאאא../images/Emo2.gif

אז ז"א שלא בטוח שיתנו לי את אפשרות הבחירה?? מה זה,אם יתנו משהו שאני לא רוצה בכלל??? אבל זה נכון שרשום להם במחשב אפשרויות? אני גם לא יתפנה אם יתנו לי זבל של תפקיד!!!!

maglor

New member
ככל הידוע לי הם לא נותנים לך בחירה

אבל מה? אני ממליץ לך לקחת את התפקיד, תמיד אפשר לבקש העברה בהמשך.

מור86

New member
אף אחד לא יודע מה יהיה

או מה יכול הקצין מיון להציע לך. מחברות שלי שהתגייסו לכל"צ,קצין המיון מציע 2-3 תפקידים ואת בוחרת אחד מבינהם.

האחת Jojo

New member
סבבה,נראה כבר מה אני יעשה!!

אני מקווה מאוד שיתנו לי לבחור בין כמה תפקידים!! אמאאאאא

מור86

New member
תקווי לטוב:)

סביר להניח שהוא כן יציע לך..לפחות שני תפקידים...יהיה בסדר:)

stamp

New member
לפי שיחה שהייתה לי עם קצין מיון

ביום חילות הוא אמר שבמידה ואני לדוגמא התמיינתי לקד"צים אבל לא עברתי אותם וכך הגעתי לכלל צה"לי ויש לי נתונים גבוהים אז רוב הסיכויים הם שיתנו לי בחירה בין שניים שלושה מקצועות ולא יחליטו לי ככה מה אני הולכת לעשות

בולשיט

התמיינתי בהרבה קד"צים ויש לי נתונים גבוהים (שחקים, האזנות, במחנה וקיבלתי גם למאבחנות פסיכוטכניות), ובבקו"ם הקצין מיון אמר לי קורס צפ"ט בחיל קשר ביי. בלי בחירות בלי שינויים בלי אופציות כלום. זה הכל תלוי במקריות של מה מגייסים ביום גיוס שלך. לפעמים להתעקש עוזר, לפעמים לא. גם אל תהיי יותר מידי מקובעת מראש, למשל מישהי אצלי בבקו"ם נתנו לה אלחוטנית, והיא עשתה שם הרבה פוזות של אם לא ח"א היא לא מתפנה. בסוף היא עלתה לאוטובוס. אם היית רואה אותה אח"כ בקורס (הן היו קורס מקביל אלינו) לא היית מאמינה שהיא סירבה בהתחלה.

linorly

New member
אני ממליצה לך ככה../images/Emo23.gif

נכון במנילה של יש בדף השני תפקידים שלא דורשים מיונים, תבחרי אחד מהם, תשלחי ללשכת גיוס מכתב ותבקשי מהם שבגיוס הכלל צהלי יתנו לך את מה שבקשת... תבלבלי להם קצת את המוח ותגידי שאת חושבת שתתרמי בתפקיד הזה והזה וכו' וכו'... אני לא מבטיחה שזה יעזור אבל זה עדיף מלא לעשות כלום...

האחת Jojo

New member
ואיי זה רעיון באמת טוב!

איך לא חשבתי על זה!!! איזו דפוקה אני!!!! ככה שלפחות יהיה לי איזשהו סיכוי!!!! תודה תודה רבה!!!!!

linorly

New member
אין בעד מה../images/Emo23.gif

העיקר שבסוף תהיי מרוצה מהתפקיד שנתנו לך, בכל זאת זה להיות שנתיים בדבר הזה...

האחת Jojo

New member
נכון מאוד!

אבל זה לא יהיה מצחיק אם אני ישלח בקשה לתפקיד שלא דורש מיון? בכל מקרה אני ינסה ,אני לא מתכוונת לוותר להם!!!

linorly

New member
לא, זה לא מצחיק בכלל../images/Emo23.gif

כי הם יכולים לתת לך תפקיד אחר שאת לא רוצה, אין לך מה להפסיד בכל אופן, ניראה לי שזה רק יעשה להם חיים קלים יותר, הם יודעים מה את רוצה וככה לא צריכים לריב איתך... הכל כמובן תלוי בצורכי הצבא ובלה בלה בלה

האחת Jojo

New member
כן,שווה מאוד

בכל מקרה אני לא יפסיד כלום יאאא ממש תודה לך,גרמת לי לחשוב על משהו שלא חשבתי עליו בכלל,וזה באמת יכול לעזור לי,אין לך מושג איך אני מודה לך

linorly

New member
בכיף מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

העיקר שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה