שאלה קטנה

CitizenErased

New member
אני עובדת...

בשני מ16:00 עד 20:00 רביעי מ9 עד 16 חמישי מ10 עד 16 ושישי מ11 עד 15:30

קשה לייעץ לאנשים שהכירו את מיוז דרך הרדיו,

כי השירים שהם שמעו הם שירים גלגל"ציים יחסית לשאר השירים שלהם. השירים שמשמיעים ברדיו הם בעיקר מהדיסק החדש, בלאק הולס אנד רבליישנס. בכלמקרה, אני חושבת שכדאי לך להתחיל משואוביז, לראות איך הם התפתחו עד היום, אני חושבת שזה נורא מעניין לראות את ההתפתחות הזו. (שואוביז>אוריג'ין אוף סימטרי>אבסולושיין>בלאק הולס אנד רבליישנס). אני מקווה שלא תתאכזבי, כי הסגנון של האלבום האחרון שונה מאוד מהסגנון של שאר האלבומים.

האמת שהקטע של מיוז זה...

שגם מי שמכיר אותם מהרדיו, דרך הלהיטים (אם זה היה בתקופת אבסולושן עם TIRO או עכשיו עם STARLIGHT) יתחבר לפי דעתי פשוט לרוב השירים שלהם. כי זה פשוט - מיוז. לא יודע איך להסביר את זה אבל ברגע שאתה נכנס לזה... אז בעצם אתה תאהב את רוב השירים שלהם. אם לא כולם. משהו מדהים שכזה.

לא נכון, רוב האנשים

לא אוהבים את הקול של מאת'יו. זו עובדה גם אני בהתחלה לא אהבתי, רק אחר כך הבנתי כמה שהוא מדהים ומרגש ונוגע והכי הכי הכי מוכשר בעולם ואז התאהבתי בו ובמוזיקה לחלוטין
, אבל הרוב לא אוהבים את הקול שלו.. מכאן נובע שלא כל מי שמכיר את השירים מהרדיו אוהב את כל השירים שלהם.

Ma†an

New member
תלוי ברושם הראשוני

אם בנאדם יכיר את מיוז נאמר דרך SMBH לא יהיה קשה להבין למה הוא יסלוד מהקול של מת'יו בלאמי וייזכר באיזה שיר של בריטני מבחינתי Plug In Baby הוא נצחון מוחלט, גם מבחינת הקליפ

זו כבר דעה אישית.

אני חושבת שסופרמאסיב לא מראה את היכולות האמיתיות של הקול של מאת'יו, יש שירים בהם הקול שלו מגיע לרמות אדירות בהרבה יותר (נגיד סאנברן) ועושה לי לגיעךול'קךלדקעלודש בלב.

שירים שהוא באמת מראה בהם את ה-יכולת שלו

muscle museum, הקטע בסוף פשוט רוצח. micro cuts בפזמון, אמאל'ה. Hyper Music Falling down New Born Feeling Good אלה השיא שלו מבחינתי. וגם Knights בהופעות.

הממ התכוונתי לזה ש...

אם מישהו שומע שירים של מיוז ברדיו, ואשכרה אוהב אותם... ואני לא מדבר על שיר אחד, אני מדבר על 2 -3. אז הוא גם יאהב את כל האחרים. אם הוא לא אוהב אותם אז זה כבר משהו אחר...

הייתי מסכימה איתך, אבל

הקטע הוא שהשירים שמושמעים ברדיו הם ברובם מבלאק הולס אנד רבליישנס, כך שהמאזינים לרדיו מכירים רק את השירים מהדיסק החדש, שהוא שונה מאוד בסגנון ביחס לדיסקים הראשונים.. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שאם הם שומעים שירים מבלאק הולס ואוהבים אותם, הם לא בהכרח יאהבו שירים מדיסקים קודמים.

Blackshift

New member
אני דווקא התחלתי עם בלק הולס

אני אפילו זוכר את השירים הראשונים שלי: starlight supermassiveblackholes ואז הורדתי את bliss plug in baby וnew born ומאז הם הלקה הכי גאונית ששמעתי!

dovky

New member
בלאק הולס זה האלבום הראשון שלהם ששמעתי...

ואחרי ששמעתי אותו איזה 3, 4 פעמים התחלתי לאהוב את מיוז

b u g o 9 0

New member
תכלס

אני לא יכול לשמוע מיוז כשמישהו מהמשפחה איתי באוטו כי הם מתלוננים שהוא בוכה יותר מדיי חחחחחחח :}

knightofcydonia

New member
יצא לי לשמוע את אינבינסיבל

חח איך זה נראה בעברית חח invincible וגם את starlight ...

Gigantic Boots

New member
נצל"ש.... שמעתי לא מזמן את מוזיאון השרירים

ברדיו. בתוכנית המסור נראה לי. ופתאום ששומעים את השיר הזה מול השירים שבאו לפני זה כללללל כך מדהים. שומעים כמה הלחנים כל כך הרבה יותר מורכבים והקול של מאט כל כך הרבה יותר טוב משל כל שאר הזמרים בשירים אחרים. זהו. חח.

למעלה