שאלה קטנה

I Can Fly

New member
../images/Emo53.gif שאלה קטנה

שלום ^^ דבר ראשון מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, לא ממש מצאתי איפה לנצלש. אז ככה, בזמן האחרון יצא לי לשמוע כמה שירים של מיוז ברדיו [שכמובן שכחתי איך קוראים להם
], ומאוד מאוד התחברתי. השאלה שלי היא מאילו שירים\אלבומים כדאי לי להתחיל להכיר את הלהקה? תודה מראש ושבת שלום

roy net

New member
להשלמת הכיבוש

origin of symmetry מתי בדיוק יצא לך לשמוע שירים שלהם ברדיו? זה כמעט ואף פעם לא קורה...

roy net

New member
זה השיר היחיד שהם משמיעים

יצא לי לפני שבועיים גם לשמוע אותו...

Musedol

New member
הם גם השמיעו את

סולד'ר פואם מתישהו, וגם את פילינג גוד

CitizenErased

New member
חח זה השיר השני של מיוז ששמעתי הכי הרבה

בגלגלצ לא כולל UNINTENDED
האמת שגם פעם היה MUSCLE MUSEUM.. ובתקופה שהם יצאו היו גם את SUPERMASSIVE BLACK HOLE וSTARLIGHT אבל את אלה פחות משמיעים.

knightofcydonia

New member
showbiz

אם את לא אוהבת אותו אז תעברי קדימה origin of symmetry אבל קודם את showbiz...

CitizenErased

New member
אז ככה...

Origin of Symmetry, האלבום השני הוא הטוב ביותר לדעתי ולדעת רוב המעריצים. אבל אם את מתכוונת מתישהו להשלים את הדיסקוגרפיה אז עדיף לך להתחיל מShowbiz פשוט כי הכי כיף לשמוע את האלבומים לפי הסדר. בלי קשר, בחנות צליל בקניון רננים ברעננה יש מבצע של 3 ב100 על שלושת האלבומים הראשונים (שואוביז, אוריג'ן והולבאלו...) אז זה שווה

uli80

New member
יש את המבצע הזה בכל הסניפים או רק ברעננה?..

CitizenErased

New member
הבנתי שהיה/יש גם ברמת אביב ובדרורים נראה לי

אבל אני לא בטוחה. שווה להתקשר לבדוק. אני יודעת שאצלנו המנהל עשה את זה רק בגלל שאמרתי לו שאני חולה על מיוז ורוצה למכור כמה שיותר שלהם... הוא הזמין מלא וOrigin כבר נגמר פעם אחת והוא הזמין עוד חח

Incubus Creep

New member
יש ברמת אביב../images/Emo13.gif

הייתי שם לפני כמה ימים וראיתי שיש את המבצע:)

יש עדיין את המבצע הזה??!! HOLY CRAP!

ראיתי שרשמת את זה בזמן שהייתי בארה"ב אבל הייתי בטוח שהוא נגמר! אני ארוץ מתישהו השבוע לקנות את זה!!!!!!!

CitizenErased

New member
אם תודיע לי מראש מתי אתה בא...

וזה יהיה ביום שאני עובדת ושיהיו עוד אנשים באותו הזמן, תוכל גם לחתום על הפוסטר

למעלה