שאלה לי

orlybar7

New member
../images/Emo53.gif שאלה לי

שלום בנות. אני סורגת שכמיה, החוט עבה, כשאני מחליפה חוט קשה לי להסתיר את החוט כי יש רווחים בשכמיה, מה עושים במצב כזה? בינתיים עשיתי קשר בין סיום חבילה אחת לשניה, האם זה לא נפרם בכביסה? ומה הפטנט שלכן לעניין. (כשהעבודה צפופה זה לא בעיה כי אני סורגת מעל החוט ולא רואים אותו, השאלה מה עושים כשיש מרווחים בסריגה?) תודה אורלי.

אני משאירה קצה ארוך

ואח"כ עם מחט בסיום העבודה שוזרת לאט לאט את הקצה בתוך הסריגה כמה שאפשר. ולעניין קשרים לא הם לא נפתחים אני בעצמי עושה קשרים כשאין מנוס.

אורלי אני לא עושה קשרים כי קשר נועד לחור

בעתיד עם הכביסות וכו ' ו כשסיימת את החוט לקראת סופו את מחברת את החוט החדש ללא קשר אלא עם החוט הישן סורגת אתו 2 - 3 עמודים וממשיכה עם החוט החדש ולאחר מכן את תופרת את הזנב שנשאר מהחוט הקודם. ובשכמיה האם עושה עושה חורים כמו בגראני צריל להיות חורים את יכולה להקטין את החורים אם עושה חורים על 3 עמודים ופוסחת על 2 עמודים ולאחר מכן בשורה לאחר מכן את סורגת באותם חורים שנוצרו את ה= 3עמודים , את אותו הדבר על מנת לעשות חורים יותר קטנים את יכולה לעשות אותה הפעולה רק ב - 2 עמודים אבל בשורה הראשונה במקום לפסוח על כפי שכתו ב פוסחים רק על 1 עמוד ויוצרים ריבועי גרנים של 2 עמודים ,.

אורלי, גם אני קושרת את החוטים, אבל בקשר מיוחד

משהו בסגנון של קשר שטוח, שהוא חזק ואינו ניתן לפרימה, גם אחרי כביסות. לא מכירה שם לתהליך הקשירה וקשה לי להסביר במלל.בכל אופן, כל קשר חזק מתאים לעניין. בדוגמא של השכמיה שאת כרגע סורגת, הזהה לדוגמת הגרייני המחוררת, אני משתדלת ליצור קשר שיפול בול לפני תחילת 3 העמודים, ואז בסריגתם, אני סורגת על קצות החוטים, להעלמה. אפשר גם, בסיום הסריגה, "לנקות חוטים" . אני, בדומה לאמא של דפנה, מחדירה את הקצוות העודפים לתוך הסריגה, רק שבמקום להשתמש במחט, אני משתמשת במסרגה. מחכה לראות אותה
.

למעלה