שאלה טכנית....

תיארתי לעצמי שזה המצב

רק רציתי להיות בטוחה. אנחנו הולכים להיות במלון יוקרתי למדי, מסוג ה-all inclusive, וקבלתי עליו כמה וכמה המלצות, כך שאני מאמינה שאם באמת נקפיד על הכללים הבסיסיים האלה נחזור נטולי מיקרובים ושאר מרעין בישין.

Guy K

New member
נדמה לי שהמקסיקנים אוכלים ושותים

ולא נראה לי שלכולם יש כסף למים מינרלים ולפירות וירקות אורגניים. ובכל זאת יש כמה מקסיקנים שעדיין בחיים.

Guy K

New member
אה אגב

בפעם האחרונה שהייתי במקסיקו אכלתי במסעדות די מצ'וקמקות (אני לא מאלה שיכולים להרשות לעצמם מלונות שמבשלים במים מינרלים) וחזרתי הביתה לספר על זה.

אההה, אבל בכל זאת יש הבדל

בין מי שרגיל לדברים מגיל אפס וכבר פיתח קיבה מברזל, לבין מי שבא לביקור. שמע, אם אני אוכל את האוכל המקסיקני עם התיבול המקורי שלו (ולא אחרי ההתאזרחות שהוא עבר בארה"ב), אני צריכה שירותים צמודים

MicMik

New member
אני באתי לביקור

אכלתי אוכל שאכלו המקומיים, ואף הגדלתי לעשות ואכלתי גלידה תוצרת בית ממוכר ברחוב, שאין לי מושג באיזה מים הם משתמשים, ולא קרה לי כלום לחלוטין. לעומת זאת, ב-NY אכלתי אוכל מקסיקני בחור שמנוהל ע"י סינים, וחטפתי אחלה קלקול קיבה. מאז ה-Rule of thumb שלי אומר, אוכל מקסיקני אכול אצל מקסיקנים, ולסינים השאר את הסיני. ורק לידע כללי, אותם אזהרות לגבי מקסיקו קיימות בלונלי פלנט גם לגבי ישראל, כך שאם שרדת את ישראל, תעברי גם את זה, ובטח במלון יוקרה...

stardustit

New member
עכשיו ראיינו בחדשות

את בעלת חנות ה- army surplus אצלה הייתי בשבוע שעבר... היא סיפרה איך המון אנשים קונים מסכות אב"כ וכו'. הייתי אצלה על מנת לקנות חליפת פחם נגד התקפה כימית ולשלוח לארץ. אך היא הסבירה לי שאסור לשלוח לחו"ל דברים בסגנון הזה, וכך אני נשארתי עם החליפה. השאלה אם לחזור אליה מחר ולהצטייד בעוד אמצעים. הראו איך בחנויות אוזל מלאי הפנסים, סלוטייפים, ניילונים... ממש דז'ה וו. מה שאני לא מבינה כיצד כאן הממשל לא דואג לספק לאזרחים אמצעי הגנה מינימלים כמו בארץ (מסכה, אבקת פולר(?), אטרופין). אולי הגודל של האוכלוסיה הופך את זה ללא ישים. הלוואי שאפשר היה לחזות את העתיד לשבוע שבועיים הקרובים. המתח הורג אותי.

להרגע כולם! בואו נעשה חישוב קר

בארה"ב חיים בשניה זו 290,233,083 איש (המונה מתקדם כל 13 שניות). נניח שבפיגוע המוני, חס וחלילה, יהרגו 2900 איש (כמו במגדלי התאומים). מכאן שהסיכוי האפריורי להיהרג בפיגוע המוני הוא 0.00001, כלומר - זניח לגמרי. כל שנה נהרגים בארה"ב יותר מ40,000 איש בתאונות דרכים. במילים אחרות, הסיכוי להיהרג בארה"ב בשנה מסוימת בתאונת דרכים גדול פי 13 מאשר למות בפיגוע מסוג 9/11.

ובחישוב לא קר - די עם הפאניקה !

הצלחת הטרור היא לא רק בפגיעה פיזית בקורבנות עצמם, אלא ובעיקר בזריעת בהלה ושבוש החיים לכל אותם מליונים שמסביב. בהתחשב בסכוי המזערי לפגיעה, אותו ערך הפרופסור המלומד, אין טעם לעורר בהלה ובכך לשרת את הטרור. כן, אני יודעת שהאזהרות וההתראות באות מגורמים רשמיים אבל עדיין מאמינה שזה נעשה יותר למטרות כסתו"ח במקרה של אם וכאשר. אל תשכחו שמדובר בארה"ב מולדת התביעות המשפטיות, בה מי ששפך על עצמו קפה רותח יכול לתבוע את מקדונלד'ס (ולזכות במליונים) על כך שהקפה היה חם מדי...

az ma

New member
מה דעתך לערוך את החישובים הקרים

בקיץ? למה לא קר לך מספיק?
(בשבילי בקליפורניה, כל מה שמתחת ל80 מעלות נחשב קר!)

sashkashurik

New member
אז למה עכשיו 50 מעלות בחוץ ../images/Emo58.gif

ויש גשם זלפות?
כזה גשם שהכל רטוב רטוב רטוב, ואני מפחדת לנהוג!!!!!

az ma

New member
גם פה (ל.א. בארה"ב ../images/Emo3.gif) יורד גשם

זלעפות מאתמול בחצות ללא הפוגה. אני לא מעז להוציא ת'אף.

sashkashurik

New member
ואני העזתי והוצאתי (את האף)

ועכשיו אני תקועה פה בעבודה,
והגשם יורד ויורד ויורד ויורד, שיפסיק כבר!!!!!!!!!!
רוצה הביתה לישווווווווווווווווווווווווןןןןן!!!!!

למעלה