הבנת הנקרא... אמרתי לבן שלי... תתעוררי ותחזרי :)
A alifoot1 New member 5/6/07 #24 נראה לי שגם המלצר../images/Emo69.gif רוצה להיות חמודי שלך מכפת לך ,יהיה לך אחלה אחלה חומוס ציפס סלט קצוץ דקדק האמת עכשיו בא לי בגלל הההודעה שלך לשבת ביפו ושיבוא מלצר כזה עם דברים טעימים
נראה לי שגם המלצר../images/Emo69.gif רוצה להיות חמודי שלך מכפת לך ,יהיה לך אחלה אחלה חומוס ציפס סלט קצוץ דקדק האמת עכשיו בא לי בגלל הההודעה שלך לשבת ביפו ושיבוא מלצר כזה עם דברים טעימים
A alifoot1 New member 5/6/07 #26 את בטח מכירה את המשפט חמוד כמו התחת של מחמוד או בגרסה הנשית חמודה כמו התחת של מחמודה
ג ג ו מ ר ת הולכת New member 5/6/07 #27 לא, אבל שמחה ללמוד דברים חדשים פעם אמרו שטוב ללמוד כל יום משהו חדש הנה ביצעתי את המטלה של היום
A alifoot1 New member 5/6/07 #30 תשמעי יש היום המון מטלות ומעט אנשים אז אם סיימת ככ מוקדם אולי ניתן עוד מטלות מסכים איתך לגמרי כל הזמן חייבים ללמוד וללמוד ואפ פעם לא להפסיק אבל החמודי הזה לא שלי בכל אופן
תשמעי יש היום המון מטלות ומעט אנשים אז אם סיימת ככ מוקדם אולי ניתן עוד מטלות מסכים איתך לגמרי כל הזמן חייבים ללמוד וללמוד ואפ פעם לא להפסיק אבל החמודי הזה לא שלי בכל אופן