קריאות לעזרה

אשמה

New member
שמתם לב למוסיקה?

המוסיקה בבאפי זה משהו פשוט מדהים, לסידרה הזאת יש את אחד הפסי קול הכי איכותיים ששמעתי אי פעם בתוכנית טלוויזיה. מעבר לשירים המפורסמים יותר ופחות של כל מיני להקות שמופיעות בתוכנית (כולל נתינת במה ללהקות מתחילות - דבר מדהים לדעתי), מוסיקת הרקע פשוט מדהימה. אחד הכותבים המרכזיים של המוסיקה בבאפי, כריסטופר בק, הוא אחד האנשים הכי מוכשרים בתחום לדעתי. הוא כתב את Buffy&Angel Love Theme שנמצאת גם בפס קול. בפרק הראשון של העונה החמישית אפשר לשמוע דוגמה ממש טובה למוסיקה כשמההתחלה, בקרב הראשון של באפי ואז בקרב שלה נגד דרקולה - מוסיקה ממש טובה. עצה ידידותית - למי שעוד לא התחיל לשים לב למוסיקה - תתחילו, זה הולך ומשתפר...

buffstar

New member
המעריצי באפי יקרים!

היי מה קורה? זה הזמן לאחד כוחות! באתר tvfreak יש סקר איזו סידרה הכי טובה: באפי (דה!) מכושפות (נו באמת) רוזוול(חביב) תיקים באפלה(ישן) חלל עמוק 9 (what the hell?!) בכל מקרה לאורך כל הסקר באפי הובילה מין הסתם... אבל אז איכשהו מכושפות הכפה אותנו בסיבוב... אז אני הצבעתי בערך כבר 200 פעם (כן אפשר להצביע *הרבה* פעמים) אומנם זה ילדותי אבל אני באופן אישי לא מוכנה להפסיד למכושפות יש דברים שאני לא מוכנה לספוג... אז קדימה תצביעו בהמוניכם!(מספיק גם שמישהו אחד יצביע המון פעמיים...)http://www.tvfreak.co.il/survey/

nihilist

New member
באפי ב-DVD

מישהו יודע אם יש חנויות בארץ (עדיף באיזור ראשון לציון) שמוכרות את ה-DVD-ים של העונות של באפי? לא ממש בא לי לקנות ב-amazon ולחכות שישה שבועות עד שיגיעו (וחוצמזה, אזלה העונה הראשונה שם).

אשמה

New member
שרה מנחה את MTV Movie Awards!!!

בשישי ביוני השנה, פרסי האמ.טי.וי לקולנוע - ושרה מנחה יחד עם עוד אחד שהופיע איתה בסאטרדיי נייט לייב!!! למי שלא יודע היא כבר זכתה שם בשני פרסים על משחקי פיתוי ועכשיו היא חוזרת ובגדול. אני בטוחה שכמוני אתם כבר מעכשיו מחכים, ואל תשכחו להקליט!:) חוצמזה - בטי וי גייד, עיתון הטלוויזיה הכי נחשב בארה"ב יש מצעד של חמישים התוכניות הטובות ביותר. כרגע באפי מובילה אבל צריך כל קול. אז אני מקווה שמותר לעשות את זה בפורום, אם לא תמחקו את זה ואני מתנצלת, אם כן - כולם, תכנסו ל-www.tvguide.com ותצביעו לבאפי:)))))))))

j i m m y

New member
חברים אני צריך עזרה !!../images/Emo81.gif ../images/Emo81.gif

אני חייב את הפרקים מהעונה השלישית של באפי. לא משנה על איזה מדיה (וידאו, MPEG מה שבא) כל אחד שיש לו כיוון, או שיכול לעזור לי בכל אופן.. בבקשה ! אני אודה לו מאוד.

אני אישית

לא עד כדי כך משועמם וחלל עמוק 9 זה לא רע בכלל ! מעניין למה לא היה סאות´פארק במשעל כי זה ענק !

bigbadjoe

New member
תנסה כאן

www.laserclub.co.il יכול אפילו להיות שיש להם בזון 2

cwen

New member
קצת סבלנות וזה יהיה בביפ

עכשיו יש את העונה הראשונה.

cool! ד"א היא מאוד התייפתה העונה.

יפה לה שער גלי, זה טבעי כזה, וגם היא התמלאה קצת ונראית יותר טוב. אני הכי לא אוהבת שהיא עושה את הטוסטים המוזרים האלה על השער.

תודה על ההודעה

אני אכין קסטה וגם נכנסתי לטי.וי גייד והצבעתי לבאפי שעדיין נותנת בראש לכל שאר התוכניות ובצדק אבל כשנכנסתי לאתר בקושי מצאתי את המצעד אז למי שנכנס ולא מוצא שייכנס ל-www.tvguide.com/magazine/issues/020429/poll.asp שיכניס אתכם ישר לדירוג

אשמה

New member
TV Guide על באפי

פשוט תקראו, אני מאוד נהניתי :)))))))) A monster show among TV´s greatest? Here´s why: Stylish, scary, sexy and smart, Buffy the Vampire Slayer (has any series ever been less well served by its title?) is a genre-busting original, defying and impressing skeptics with cleverly crafted allegories of good and evil. Creator Joss Whedon uses the supernatural to probe teenage angst, family issues and just about anything else that crosses his mind. His offbeat thriller has embraced styles as eclectic as silent film and movie musicals, stretching far beyond the show´s source (Whedon´s forgettable 1992 film of the same name). Whedon "wasn´t just setting out to make a teen show," says Alyson Hannigan, who plays resident witch Willow. "He wanted to make a great show. It had teens in it, and it was about high school, but it´s about so much more." We´re believers.

ש.פ.ד

New member
המקור האידאלי:

ezydvd הזמנות מגיעות תוך שבוע-שבועיים, וגם המחירים מצויינים!

פיית

New member
יש...

אם יש ליד בית שלך את החנות האוזן השלישית אז בטח היה שם ואם לא אז לכל תושבי ת"א ,באוזן השלישית שברחוב שנקין יש את העונה הראשונה של באפי. פיית

nihilist

New member
מכושפות באמת יותר טובה...

פחחחח...
לא... לא באמת... רק רציתי לראות אם אני אוכל לומר את זה with a straight face.

RIPPER

New member
אפרופו מוזיקה יש לי שאלה

חוץ מהפסקול שיצא לפני 3 שנים יצא עוד דיסק אולי

אשמה

New member
כרגע לא אבל...

המון זמן עבר מאז שיצא פסקול כלשהו של באפי אבל ג´וס הבטיח שהוא יוציא פסקול של פרק המחזמר של באפי בשנה הקרובה - אז יש למה לצפות. חוצמזה, נכון שהפסקול מצויין??? Four Star Mary - הלהקה שעושה באמת את השירים של הלהקה של אוז - Dingos Ate My Baby מצויינים, צריך לשים יותר מהם בפסקול

למעלה