צריכה עזרה

• פותח הנושא r122
  • פורסם בתאריך

r122

New member
../images/Emo53.gif צריכה עזרה

היום אני הולכת לחתונה אייך מסתדרים עם האוכל? האם מפצים בזה שלא אוכלים כמעט כלום במהלך היום? אני ממש בלחץ מהחתונה גם בגלל שזה משפחה קרובה שלא בה לי להפגש איתה.

jesie12

New member
כשמתוכנו לי ארוע בערב

אני אוכלת ארוחת בוקר רגילה וארוחת צהריים קלה מהרגיל, ועוד איזה קפה אחר צהריים עם פרוס\ת לחם קל מרוחה במשהו ממילא התרגלתי לא לנשנש בין הארוחות אז אין לי בעיה , בחתונה אוכלת מה שנראה לי..... תבלי ותהני

אחת הטעיות הנפוצות לא לאכול לפני ארוע..טעות..

תריך לאכול אחרות קלות כי אם לא יש סיכוי שנאבד שליטה בארוע..חוץ מזה ניתן לאזן את המערך הקלורי על ידי רקוד גם משמחים את בני השמחה וגם מורידים קלוריות...

יעל י

New member
נראה לי שיש לך לחץ מהפגישה...

יותר מהאירוע תתלבשי יפה,תתאפרי,פן ולכי כמו גדולה ועל רמה... אני כן מציעה לאכול לפני הארוע ככה יש יותר שליטה. להרבות בירקות,אפשר מרקים. לשבת ליד הירקות באירוע ולנשנש מהם אני בד"כ מסתפקת במנה אחת או עיקרית או ראשונה ומתרחקת מכל מה שיש בו מיונז ופחמימות. תהני.

אני גם חושבת..

אל תצאי מהבית לפני שאת מרגישה בנוח עם הבגדים והמראה.. זה יתן לך חיזוקים לכל הערב, את תהיי בידיעה שאת ניראת טוב ואת תפגיני את זה החוצה.. אז כבר מעכשיו לעשות בדיקה בארון ולבחור את הלבוש שאת הכי אוהבת ולגבי האוכל, אולי תנסי להתעסק יותר בריקודים מאשר באוכל
ככה גם תשרפי עוד קלוריות ותחשבי פחות על האוכל

לילית462

New member
לדעתי לאכול טוב בבית, ובאירוע רק לטעום

אם באים רעבים לאירוע רעבים, טוחנים ואחר כך מצטערים על כך. אני אוכלת טוב בבית ובדרך כלל באירוע אני כמעט לא אוכלת.

קרמבו 112

New member
לא להגיע רעבים זה הכלל שלי בכל אופן וזה תמיד

עוזר לי להגיע לאירוע בשליטה בטח לא צמה כל היום זה לא נותן שום דבר להיפך עושה רק נזק ואחר כך את באה לאירוע בלילה רעבה מאוד ומתנפלת על האוכל שיטה לא טובה לאירועים לדעתי אני אוכלת ביום שיש לי אירוע רגיל אבל מצמצמת כמויות כך אנ ילא מגיע מורעבת לאירוע ואז יש לי יותר שליטה על האוכל ועל העיניים חחחח תשתדלי לאכול הרבה ירקות לא פסטלים שהם משמינים מאוד תלכי על מוקפצים עם יש תשתדלי לא לחם ולא הרבה פחמימות על הקיונוח לא לוותר .... בהצלחה

r122

New member
|חיבוקתודה לכולכן

במהלך היום אכלתי די רגיל בבוקר סנדויץ עם גבינה לבנה ונס קפה גדול בצהרים אורז ושיפוד פרגיות וסלט ירקות וזהו לא חרגתי ולא אכלתי בין הארוחות אני אנסה לאכול מעט בכול מקרה מחר חוזרים לשגרה [גם על הריקודים אני לא אוותר] תודה תודה

למעלה