צריך עזרה.....

צמצמון

New member
../images/Emo53.gif צריך עזרה.....

האם אני יכול לסרוק תמונה מודפסת ולהעביר את זה לשקופית????? אם כן איפה וכמה העלות של דבר כזה... או האם יש מכשיר (בדומה למטול שקפים)שאיתו אפשר להקרין תמונות (שלא על שקף) הסבר קטן: זו למטרת ערב של הקרנת תמונות מהעבר...לציבור אנשים, יש לי תמונות אך אין לי את הנגטיבים שלהם...אלא אוסף של כל מיני תמונות ישנות למי שיש רעיון זה יעזור מאד... צמצמון

Jazzphoto

New member
יש מכשיר כזה.נסה לבדוק

ב"מרכז פדגוגי" הקרוב אליך,רצוי סניף גדול,למשל,ת"א.להשאלה,כמובן. עבדו איתו פעם,לצורכי הדרכה. אפשרות אחרת: לצלם במצלמה דיגיטלית את התמונות,ומתוך המצלמה,כאשר מחוברת לטלויזיה,להקרין אותן,כמצגת.על מסך הטלויזיה. המצלמה צריכה להיות מחוברת בעזרת שנאי מתאים לשקע. אם לציבור גדול יותר,צריך מכשיר "בארקו" - להשאלה,כמובן,כי מחירו יקר מאוד,וניתן לחברו למחשב,לטלויזיה - ולהקרין על מסך גדול.

avishorp

New member
העברה לשקופית

יש מכונות שמסוגלות להדפיס מקובץ על שקופית. אני לא יודע בדיוק איפה אפשר למצוא בארץ שירות כזה, אבל כדאי לנסות בלשכות שרות לשרותי גרפיקה (לדוגמה ישראגרף, צילוגרף, פרוקולור). אם תמצא אשמח לדעת איפה וכמה זה עולה. אבל יש דרכים יותר פשוטות - או להדפיס על שקף ולהשתמש בויאוגרף או לחבר את המחשב למקרן.

למעלה