צריך מידע

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gifצריך מידע

צריך מידע
אני צריך מידע על מכונה מס' 86.308.01 של אגד י-ם המידע שאני צריך הוא מתי המכונה הורכבה מתי היא עלתה על הכביש והכי חשוב מתי היא מוגנה נגד ירי או האם היא הורכבה ממוגנת ירי (אני חושב שהיא מוגנה מאוחר יותר)
מראש לכל מי שחכול לעזור

m a r o k a i

New member
האם היא מאן ברק אבל מהראשונים?

צריך מידע
אני צריך מידע על מכונה מס' 86.308.01 של אגד י-ם המידע שאני צריך הוא מתי המכונה הורכבה מתי היא עלתה על הכביש והכי חשוב מתי היא מוגנה נגד ירי או האם היא הורכבה ממוגנת ירי (אני חושב שהיא מוגנה מאוחר יותר)
מראש לכל מי שחכול לעזור
האם היא מאן ברק אבל מהראשונים?

צחקן

New member
אני מכנה אותו מר"מ

וולבו עם מרכב "עממי" של מרכבים,
להערכתי היא עלתה לכביש בשנת 99
אני מכנה אותו מר"מ
ב"ה שהז ראשי תיבות מרחבב מוגן, וגם ראשע תיבות "מרכב רגיל מרכבים". המרכב העממי של הארגז קצת שונה, והוא מכונה על ידי "מר"א" "מרכב רגיל הארגז" .

m a r o k a i

New member
אבל אני כמעט בטוח שראיתי כמה מאנ...

וולבו עם מרכב "עממי" של מרכבים,
להערכתי היא עלתה לכביש בשנת 99
מאנים ברקים שמיגנו אותם. ואני רואה גם חלק שיש להם יציאת חרום מהגג

צחקן

New member
גם בחלק מה SL יש חלון בגג.

גם בחלק מה SL יש חלון בגג.
ב"ה שאםשר לצאת ממנו, אבל רק בישנים, שלא הגיעיו עם מזגן.

846

Active member
אתה צודק יש גם ברקים שהגיעו חדשים

אתה צודק יש גם ברקים שהגיעו חדשים
ממוגנים.

846

Active member
בימים אלו החלו למגן וולבו מסדרה:

צריך מידע
מראש לכל מי שחכול לעזור
86-3XX-01 אני כבר ראיתי שניים 306,308 והיום הגיעה למרכבים 304. המיגון הוא גם לחלונות העליונים שלא מוגנו בדגם הקודם,מבחוץ יש את החלון הפלסטי עד למעלה אך במפנים החלונות העליונים נאטמו עי" פלטות פלדה ובעצם לנוסע נשאר חלוןקטן יותר.

814

New member
האם ידוע לך

86-3XX-01 אני כבר ראיתי שניים 306,308 והיום הגיעה למרכבים 304. המיגון הוא גם לחלונות העליונים שלא מוגנו בדגם הקודם,מבחוץ יש את החלון הפלסטי עד למעלה אך במפנים החלונות העליונים נאטמו עי" פלטות פלדה ובעצם לנוסע נשאר חלוןקטן יותר.
האם ידוע לך
בקשר למרצדסים חדשים שאמורים להיכנס לשירות

846

Active member
השילדות החלו להגיע לארץ ואני מאמין

האם ידוע לך
בקשר למרצדסים חדשים שאמורים להיכנס לשירות
שחלק כבר בארגז בבניה.

814

New member
תודה על התשובה

שחלק כבר בארגז בבניה.
תודה על התשובה
סוף סוף מחדש יבוא המרצדס לאגד ה404 האחרון הוא משנת 99 כמדומני

ס י י ר

New member
אלו לא דגמי 404, אלא 500 OC

תודה על התשובה
סוף סוף מחדש יבוא המרצדס לאגד ה404 האחרון הוא משנת 99 כמדומני
אלו לא דגמי 404, אלא 500 OC
ומי שרוצה לראות אוטובוס כזה עובד ונוסע, שיעפיל לנצרת. החברה הנצרתית, החלה להפעיל אוטובוס כזה, מרכב ברק, מרצדס 0500OC, פגשתי בו ביום ה' שעבר, כשעשה את דרכו לאילת. אגב, עפ"י אנשי אגד אילת, שהוא אחד מהסניפים שאמורים לקלוט את האוטובוסים החדשים, האוטובוס הראשון יגיע בסוף ספטמבר. יש למה לצפות. ס י י ר

אורי404

New member
מיגון חלונות עליונים.

מיגון חלונות עליונים.
עד כה החלונות העליונים לא היו ממוגנים, לכן יש איסור להסיע נוסעים בעמידה באוטובוס ממוגן (דבר, שכמובן, לא תמיד ניתן לביצוע). כנראה, שהחמירו עם התקנה, ולכן כל החלונות ממוגנים. גם ככה, נראה לי, שאוטובוסים ממוגנים יותר יקרים לתחזוקה, ועדיין אין לדעת כמה קילומטרים ושנים הם יחזיקו, בהשוואה לאחיהם הלא ממוגנים. דרך אגב, עד כמה שאני יודע הוולוואים B10B שמוגנו מהתחלה - התאימו אותם לזה. המנוע שלהם חזק יותר (360 כוחות סוס במקום 340), ויחסי ההילוכים שונים, ככה, שאין לדעת איך יהיו הוולוואים, שעכשיו ממגנים אותם.

846

Active member
אני לא יודע אם שינו משהו במיפרט

מיגון חלונות עליונים.
עד כה החלונות העליונים לא היו ממוגנים, לכן יש איסור להסיע נוסעים בעמידה באוטובוס ממוגן (דבר, שכמובן, לא תמיד ניתן לביצוע). כנראה, שהחמירו עם התקנה, ולכן כל החלונות ממוגנים. גם ככה, נראה לי, שאוטובוסים ממוגנים יותר יקרים לתחזוקה, ועדיין אין לדעת כמה קילומטרים ושנים הם יחזיקו, בהשוואה לאחיהם הלא ממוגנים. דרך אגב, עד כמה שאני יודע הוולוואים B10B שמוגנו מהתחלה - התאימו אותם לזה. המנוע שלהם חזק יותר (360 כוחות סוס במקום 340), ויחסי ההילוכים שונים, ככה, שאין לדעת איך יהיו הוולוואים, שעכשיו ממגנים אותם.
אני לא יודע אם שינו משהו במיפרט
הטכני, אני אשתדל לבדוק.

846

Active member
מתשובה שקיבלתי במוסך אזור, לא שינו

מיגון חלונות עליונים.
מתשובה שקיבלתי במוסך אזור, לא שינו
כלום במנוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה