האם היא מאן ברק אבל מהראשונים?צריך מידע![]()
אני צריך מידע על מכונה מס' 86.308.01 של אגד י-ם המידע שאני צריך הוא מתי המכונה הורכבה מתי היא עלתה על הכביש והכי חשוב מתי היא מוגנה נגד ירי או האם היא הורכבה ממוגנת ירי (אני חושב שהיא מוגנה מאוחר יותר)מראש לכל מי שחכול לעזור![]()
וולבו עם מרכב "עממי" של מרכבים,האם היא מאן ברק אבל מהראשונים?
אני מכנה אותו מר"מוולבו עם מרכב "עממי" של מרכבים,
להערכתי היא עלתה לכביש בשנת 99
אבל אני כמעט בטוח שראיתי כמה מאנ...וולבו עם מרכב "עממי" של מרכבים,
להערכתי היא עלתה לכביש בשנת 99
גם בחלק מה SL יש חלון בגג.אבל אני כמעט בטוח שראיתי כמה מאנ...
מאנים ברקים שמיגנו אותם. ואני רואה גם חלק שיש להם יציאת חרום מהגג
עדיין יש, או שהיוגם בחלק מה SL יש חלון בגג.
ב"ה שאםשר לצאת ממנו, אבל רק בישנים, שלא הגיעיו עם מזגן.
יש בכמה מעטים מודל 89-90עדיין יש, או שהיו
חלון בגג האוטובוס, מזמן מזמן לא ראיתי
אתה צודק יש גם ברקים שהגיעו חדשיםאבל אני כמעט בטוח שראיתי כמה מאנ...
ישנם מספר מאנים כאלה וישנםאבל אני כמעט בטוח שראיתי כמה מאנ...
בימים אלו החלו למגן וולבו מסדרה:צריך מידע![]()
אני צריך מידע על מכונה מס' 86.308.01 של אגד י-ם המידע שאני צריך הוא מתי המכונה הורכבה מתי היא עלתה על הכביש והכי חשוב מתי היא מוגנה נגד ירי או האם היא הורכבה ממוגנת ירי (אני חושב שהיא מוגנה מאוחר יותר)מראש לכל מי שחכול לעזור![]()
האם ידוע לךבימים אלו החלו למגן וולבו מסדרה:
86-3XX-01 אני כבר ראיתי שניים 306,308 והיום הגיעה למרכבים 304. המיגון הוא גם לחלונות העליונים שלא מוגנו בדגם הקודם,מבחוץ יש את החלון הפלסטי עד למעלה אך במפנים החלונות העליונים נאטמו עי" פלטות פלדה ובעצם לנוסע נשאר חלוןקטן יותר.
השילדות החלו להגיע לארץ ואני מאמיןהאם ידוע לך
בקשר למרצדסים חדשים שאמורים להיכנס לשירות
תודה על התשובההשילדות החלו להגיע לארץ ואני מאמין
שחלק כבר בארגז בבניה.
הוא מ-1999, ביחד עם ה-0405 האחרוניםתודה על התשובה
סוף סוף מחדש יבוא המרצדס לאגד ה404 האחרון הוא משנת 99 כמדומני
אלו לא דגמי 404, אלא 500 OCתודה על התשובה
סוף סוף מחדש יבוא המרצדס לאגד ה404 האחרון הוא משנת 99 כמדומני
מיגון חלונות עליונים.בימים אלו החלו למגן וולבו מסדרה:
86-3XX-01 אני כבר ראיתי שניים 306,308 והיום הגיעה למרכבים 304. המיגון הוא גם לחלונות העליונים שלא מוגנו בדגם הקודם,מבחוץ יש את החלון הפלסטי עד למעלה אך במפנים החלונות העליונים נאטמו עי" פלטות פלדה ובעצם לנוסע נשאר חלוןקטן יותר.
אני לא יודע אם שינו משהו במיפרטמיגון חלונות עליונים.
עד כה החלונות העליונים לא היו ממוגנים, לכן יש איסור להסיע נוסעים בעמידה באוטובוס ממוגן (דבר, שכמובן, לא תמיד ניתן לביצוע). כנראה, שהחמירו עם התקנה, ולכן כל החלונות ממוגנים. גם ככה, נראה לי, שאוטובוסים ממוגנים יותר יקרים לתחזוקה, ועדיין אין לדעת כמה קילומטרים ושנים הם יחזיקו, בהשוואה לאחיהם הלא ממוגנים. דרך אגב, עד כמה שאני יודע הוולוואים B10B שמוגנו מהתחלה - התאימו אותם לזה. המנוע שלהם חזק יותר (360 כוחות סוס במקום 340), ויחסי ההילוכים שונים, ככה, שאין לדעת איך יהיו הוולוואים, שעכשיו ממגנים אותם.
מתשובה שקיבלתי במוסך אזור, לא שינומיגון חלונות עליונים.
עד כה החלונות העליונים לא היו ממוגנים, לכן יש איסור להסיע נוסעים בעמידה באוטובוס ממוגן (דבר, שכמובן, לא תמיד ניתן לביצוע). כנראה, שהחמירו עם התקנה, ולכן כל החלונות ממוגנים. גם ככה, נראה לי, שאוטובוסים ממוגנים יותר יקרים לתחזוקה, ועדיין אין לדעת כמה קילומטרים ושנים הם יחזיקו, בהשוואה לאחיהם הלא ממוגנים. דרך אגב, עד כמה שאני יודע הוולוואים B10B שמוגנו מהתחלה - התאימו אותם לזה. המנוע שלהם חזק יותר (360 כוחות סוס במקום 340), ויחסי ההילוכים שונים, ככה, שאין לדעת איך יהיו הוולוואים, שעכשיו ממגנים אותם.
מתשובה שקיבלתי במוסך אזור, לא שינו
כלום במנוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.