פטריה בעור

shushita

New member
../images/Emo53.gifפטריה בעור

שלום רב לבני המתוק בן החמש וחצי יש פטריה בעור הגב. הרופאה אבחנה מיקרוספורום קאניס ונתנה טיפול אנטי פטרייתי במריחה מקומית. אני מורחת פעמיים ביום ואף יותר. משני נגעים בודדים די גדולים האזור הפך להיות עם המון נגעים קטנים בנוסף אליהם. האם יש איזשהו טיפול טבעי? אני יודעת שאם המריחה לא תעזור היא תתן לו טיפול סיסטמי (בכדורים) ואני ממש ממש ממש לא רוצה להגיע לזה תודה מראש לעונים, אני מאד דואגת.

harduf9

New member
בד"כ פטריות מראות על ירידה בתפקוד מערכת

החיסון ו/או בעיה במערכת העיכול לרב עקב נטילת אנטיביוטיקה. בשני המקרים שינוי תזונתי ותוספי מזון יפתרו את הבעיה. מלבד התזונה והתוספים נדרשים שני דברים: זמן והתחייבות לטיפול. לבעיות כון מגרד, הילד לא ישן וכו' יש פתרונות מקומיים בנוסף לטיפול. לרב אצל ילדים ההשפעה היא מהירה. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
וודאי שזה רלוונטי

יתכן שלכן הפטריה נדבקה אליו
בד"כ אני מאוד אוהב את התשובות שלך, אבל פה נראה לי שתשובתך / שאלתך מעט מיותרת ואפילו מעט מתגרה שלא לצורך. מה לעשות הורים (רובם) אוהבים את הילדים שלהם וחושבים שהם מתוקים ורצוי שגם שאר העולם יחשוב כך על הילדים שלהם. ככל שאני יודע / זוכר לך עדיין אין צאצאים ולכן אולי זה צרם לך. אבל לבעלי הצאצאים קיים מנהג "מגונה" לספר בגאווה לכל המתעניין, כשרובנו יודעים שהצד השני רחוק מלהתעניין, על כל הנפלאות המדהימות שהצאצא מסוגל לעשות. נו מה לעשות, כנראה בגנים. מלבד זאת האם לא ציינה שזה רלוונטי או חשוב היא רק ציינה שזה כך, שנדע. מאחר ואין אנו בבית משפט או בפורום של אנשים מרובעים עם קוד דיבור / כתיבה רק של הדברים הרלוונטיים. מותר בהחלט לציין שהוא מתוק וסביר להניח שאכן כך הדבר. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה