TheLoneRider
New member
../images/Emo53.gif על סף תהום
אני והיא על הסף. שוב. אל תצחקו בבקשה - מדובר על קשר בן חודשיים וחצי בלבד. בלבד
כל כך הרבה יכול לקרות בחודשיים וחצי. איך לתאר את הבעיה בפשטות
: היא לא באמת אוהבת אותי. כלומר, הרגשות לא עמוקים. אז למה בכלל אני כאן
כי היא רוצה. היא רוצה לאהוב אותי, להיות איתי, להמשך אלי, לא להפסיד אותי. אני, היא אומרת, הכי טוב שהיה לה. מושלם, מבחינתה. והיא
הכי טוב שהיה לי, הראשונה עליה אני יכול להגיד שהיא האחת בשבילי. יש לנו תחומי עניין משותפים, תחביב משותף, מסוגלים לדבר שעות. והיא מדהימה, כלומר, פיסית. יפה וסקסית כל כך, שהנשימה שלי נעתקת לפעמים. יש ימים טובים, בהם היא רוצה אותי ומתקשה לעזוב. בסוף השבוע האחרון היינו כשלושה ימים, רוב הזמן ביחד, וזה לא הרגיש יותר מדי. ואז בא אמצע השבוע, והיא שוב קרירה ולא-בטוחה. ואז היא נבהלת, הרגשות האלו מציפים אותה, והיא מספרת לי, ורועדת מפחד, אולי הפעם זה ישבור אותי ואקום ואלך. והיא לא רוצה שאלך. הסקס נורא. היו לנו פעמים ספורות נפלאות, ופעמים רבות שבלוניות ומשעממות. הכל לפי עוצמת הרגשות שלה אלי. היא מודה בכך בפירוש, שהיא מחרבנת לנו את הסקס. מבחינתי זה עוד מקום בו אולי הייתי יכול להשפיע על הרגשות שלה, אבל היא הודפת אותי. אנחנו בני 30+, ובגיל הזה כבר מסתכלים רחוק קדימה. כמה זמן אוכל עוד להיות עם מישהי שלא אוהבת אותי באמת
הבעיה היא אצלה, בראש. שנינו יודעים את זה. יש לה מחסום מסויים, הפרעה. אבל אני לא יודע איך להתגבר עליו. הצלחתי לשכנע אותה לקבל עזרה חיצונית, ייעוץ זוגי למשל. אבל אינני יודע למי לפנות. אני מוכן להלחם עליה עד זוב דם, עד שכלו כל הקיצין ואין יותר מה לעשות - אבל מה לעשות
מי יציל אותנו
א
אני והיא על הסף. שוב. אל תצחקו בבקשה - מדובר על קשר בן חודשיים וחצי בלבד. בלבד