על סף תהום

TheLoneRider

New member
../images/Emo53.gif על סף תהום

אני והיא על הסף. שוב. אל תצחקו בבקשה - מדובר על קשר בן חודשיים וחצי בלבד. בלבד
כל כך הרבה יכול לקרות בחודשיים וחצי. איך לתאר את הבעיה בפשטות
: היא לא באמת אוהבת אותי. כלומר, הרגשות לא עמוקים. אז למה בכלל אני כאן
כי היא רוצה. היא רוצה לאהוב אותי, להיות איתי, להמשך אלי, לא להפסיד אותי. אני, היא אומרת, הכי טוב שהיה לה. מושלם, מבחינתה. והיא
הכי טוב שהיה לי, הראשונה עליה אני יכול להגיד שהיא האחת בשבילי. יש לנו תחומי עניין משותפים, תחביב משותף, מסוגלים לדבר שעות. והיא מדהימה, כלומר, פיסית. יפה וסקסית כל כך, שהנשימה שלי נעתקת לפעמים. יש ימים טובים, בהם היא רוצה אותי ומתקשה לעזוב. בסוף השבוע האחרון היינו כשלושה ימים, רוב הזמן ביחד, וזה לא הרגיש יותר מדי. ואז בא אמצע השבוע, והיא שוב קרירה ולא-בטוחה. ואז היא נבהלת, הרגשות האלו מציפים אותה, והיא מספרת לי, ורועדת מפחד, אולי הפעם זה ישבור אותי ואקום ואלך. והיא לא רוצה שאלך. הסקס נורא. היו לנו פעמים ספורות נפלאות, ופעמים רבות שבלוניות ומשעממות. הכל לפי עוצמת הרגשות שלה אלי. היא מודה בכך בפירוש, שהיא מחרבנת לנו את הסקס. מבחינתי זה עוד מקום בו אולי הייתי יכול להשפיע על הרגשות שלה, אבל היא הודפת אותי. אנחנו בני 30+, ובגיל הזה כבר מסתכלים רחוק קדימה. כמה זמן אוכל עוד להיות עם מישהי שלא אוהבת אותי באמת
הבעיה היא אצלה, בראש. שנינו יודעים את זה. יש לה מחסום מסויים, הפרעה. אבל אני לא יודע איך להתגבר עליו. הצלחתי לשכנע אותה לקבל עזרה חיצונית, ייעוץ זוגי למשל. אבל אינני יודע למי לפנות. אני מוכן להלחם עליה עד זוב דם, עד שכלו כל הקיצין ואין יותר מה לעשות - אבל מה לעשות
מי יציל אותנו
א

לא תאהב את התשובה שלי

אהבה היא לא מלחמה. אז נכון שאחרי תקופה ארוכה לפעמים צריך לעבוד קשה כדי לשמור על הקשר. יש כבר יותר מדי להפסיד. אבל קשר שמתחיל לא בריא, לא יוביל לשום מקום. רק למטה. ויש לי הרבה דוגמאות לזה. של אנשים שנאבקו כדי לשנות את העולם ואת טבעו של אדם ונכשלו. והבחורה שאתה מתאר - מכירה אותה. מישהו קרוב אלי נפל על אחת כזו ונכווה קשה. מצטערת אבל לדעתי אתה צריך להציל את עצמך ולמצוא את זו שמתאימה לך.

boon2

New member
קסיופיאה - like duh?

לפחות כתבי לי מסר או מייל עם הסבר, תודה

הסבר על מה?

על למה לעזוב לדעתי? כי מישהי שלא יודעת ולא בטוחה ופעם ככה ופעם ככה, לא תשתנה. זה אופי (ולא הכי טוב). אתה רוצה חיים קשים? רוצה שישחקו בך? רוצה שישברו לך את הלב? או שאתה רוצה מישהי שתעריך אותך, תאהב אותך בלי תנאים, תהפוך אותך למאושר? יש גם כאלו מהסוג השני. וכשפוגשים אחת כזו מייד יודעים כמה הקשר ההוא היה חולני ולא טוב.

boon2

New member
מצטער, אני חייב לך התנצלות

אני חושב כמוך על הנושא, אפילו יותר חריף. אפילו כתבתי את דעתי בפירוט ובישירות (התברר שהנ"ל כתב את אותו מסר בדיוק גם בפורום "זוגיות במשבר" ושם הגבתי). כאשר עליתי עם הפורום שלכם, חשבתי בטעות שההודעה שלי נמחקה על ידך בגלל חריפותה ולכן התפלאתי ובקשתי הסבר. מצטער ומתנצל, חג שמח

אז עכשיו סיקרנת אותי

והלכתי לפורום השני לקרוא. אז קודם כל מדהים שיש הרבה הודעות זהות בשני הפורומים. מן הסתם הכותב רוצה לקבל את מירב התגובות ולכן מפרסם בשני הפורומים. דבר שני, ההודעה שלך מקובלת ולגיטמית ביותר ואין אפילו שמץ של עילה למחיקה.

TheLoneRider

New member
אכן

הפורום השני נראה קצת פחות פעיל, ורוב המאמרים בו הם קישורים לא פעילים לכתבות מ Ynet. ככה, לא כל כך רציני. לכן פניתי גם אליכם. א

הפורום השני

הוא פורום מאוד ותיק ומכובד בתפוז. וזה שהוא מאוד שונה באופי לפורום הזה זה טוב כי הוא עונה לצרכים קצת שונים. אני רואה בשניהם משלימים.

לי יש תושבה דווקא חיובית

TheLoneRider אתה לא על סף התהום אל תעשה מזה משהו דרמתי. טוב לתשובתי. הייתי בקשר כזה לפני שנתיים והוא בעלי היום. גם אני לא רציתי אותו בהתחלה וכמו שאתה כותב גם אני אמרתי לעצמי שהוא המשולם בשבילי מכל הבחינות. גם תחביבים משותפים אבל משיכה לא היתה הוא עזב אותי בשקט כל פעם מחדש רציתי להיות לא רציתי להיות ממש שיגעתי אותו ואותי לא יכולתי להיות איתו ולא יכולתי להיות בלעדיו. עצתי לך היא שתעזוב אותה לנפשה היא תרגיש את חסרונך כי מנסיון רווקותי יש המון חלאות ברחוב ולמצוא משהו טוטלי היום לרווקות זה מאוד קשה. זה לא משנה שהיא נראית טוב סקסית וכאלה יש גברים מאוד קשים שרוצים רק XXX. בקיצור תהיה אופטימי אני בטוחה שיהיה טוב. חג שמח TheLoneRider

TheLoneRider

New member
../images/Emo51.gif עוד תגובות../images/Emo35.gif

זה בסדר, אני לא כאן בשביל תשובות שאוהב, אלא בשביל דעות אמיתיות, גם כואבות. א

eרון

New member
בקשת קיבלת

אני בדרך כלל לא מגיבה על קשרים בסיגנון כי תגובתי היא חד משמעית וקוטלת. עם זאת היתה מערכת של שנים, דיינו עם זאת היתה מערכת של שנים שברובה יציבה, דיינו עם היא היתה יציבה והיו מעורבים בה עוד גורמים, דיינו עם הגורמים היו ילדים ,דיננו. אבל זה לא כך, המערכת בתחילת דרכה, אין גורמים נוספים (או שלפחות לא מדווח עליהם). לי אין סבלנות לקשרים כאלו, הרי עם הזמן זה ניהיה יותר קשה אז למה להתחיל בשלילה, למה להתחיל מערכת יחסים ברגל שמאל. אם אתה שואל אותי אני הייתי מפרקת את החבילה. מתעסקים רק עם מה שצריך, רק עם מה שלא רוצים להפסיד, ולי נשמע שמעולם לא היה שם משהו אז יאלה להמשיך הלאה. אתה רואה למה לרוב אני לא מגיבה.... אבל ביקשת תגובה, לא יכולתי לומר לא הרבה בהצלחה, והתשובה האמיתית נמצאת אצלך בפנים, לא משנה מה אני או משהו אחר פה יגיד, אתה צריך לעשות חושבים עם עצמך, כדי מול לא כדי. הפסד מול רווח, שוב הרבה בהצלחה. שרון

למעלה