עזרונת...

../images/Emo53.gif עזרונת...

חברה טובה שלי מתחתנת בעוד כשבועיים ואני לא יודעת מה ללבוש בחתונה... מצד אחד.... "בא לי לדפוק הופעה".... מצד שני "כיאה" למידות גדולות רוב הדברים "היפים" הם דיי מבוגרים... אני מידה 4-5 בבגדים. אולי תוכלו להמליץ לי על חנות/מעצב/ת שאוכל למצוא אצלם משהו הולם ולא מבוגר... תודה מראש דליה הגר (מלאה...)

להלה30

New member
יש מספר אופציות

יש את דורין פרנקפורט, שלה תמיד יש בגדים יפים (אמם סולידיים) יש את רובנס בתל אביב, אני אישית לא הייתי שם אך שמעתי שיש בגדים יפים לאירועים. את יכולה לקנות חצאית שחורה יפה בכל חנות רגילה (למשל עונות) ולשדרג אותה עם נעליים וחולצה יפה, צעיף מיוחד. יש בגדים נורא יפים בכותון, שתמיד מפתיעים (בבגדים היפים ובמחיר הגבוה...). הכי חשוב - תיתאפרי יפה, תעשי תסרוקת ותבלי!!!!

kartisia

New member
יש שמלות מוצלחות למדי ב"עונות".

גם שמלות שחורות (כאלו שחתוכות למטה לא סימטרי, עם כיווצים בחזה ועוד כל מיני) וגם שמלות בשתי שכבות: שכבה תחתונה צבעונית (אני ראיתי אדום, ורוד, טורקיז) ושכבה עליונה מתחרה שחורה או חומה. קצת באווירת רטרו, אבל מאוד מרשים אם זה יושב טוב.

sigalit33

New member
מצטרפת להמלצות!

היי לך, אני מצטרפת להמלצות על דורין פרנקפורט, יש לה דברים סולידיים אבל מאד יפים (לטעמי) וגם בcotton תוכלי למצוא דברים מיוחדים - בשני המקומות לא זול, אבל לארוע אין ברירה אלא להשקיע, לא? (-; בכל מקרה, תבלי יפה! סיגלית

DREAM111

New member
מתוקה בת"א בכניסה לנחלת בנימין

הכי חשוב שיהיה במזל טוב.

למעלה